Skocz do zawartości
IGNORED

graaf upadnie na kolana!!!

graaf

Rekomendowane odpowiedzi

Ja swoje wrażenia opisałem tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Już znikam, graaf.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I jeszcze jedno - serdecznie dziękuję za gościnę, Maćku.

No i przepraszam, że nie pamiętałem imion - miejcie wyrozumiałość dla człowieka w głębokim szoku (Lancaster, wino wystarczy na przeprosiny?)

Cała przyjemność po mojej stronie. Szkoda, że nie zostałeś podczas koncertu "The Canadian Braas" - trąbki świdrowały w głowie od uch do ucha... :) Coś niesamowitego!!! Ale może puszczę ci, jak zgłosisz się po swoje płytki...

Właściwie, to nie porównywaliśmy, bo się 2 lampki spaliły... :(

Ale miałem na szczęście choinkowe i już jestem po odsłuchu :)

Ogólnie Sun Audio 2a3 uważam za lepszy wzmacniacz, ale Audio Classic też ma swoje zalety. Przede wszystkim magiczna przestrzeń to coś, co uderza od samego początku. Pojawiają się wcześniej niezauważalne plany. Druga zaleta to bardzo nisko schodzący bas. Mam wrażenie, że pojawiają się dźwięki z zakresu o kilka Hz niższego niż w Sun'ie. Brakuje mu trochę kopa, mocy i dynamiki. Poza tym barwa instrumentów wydaje się zbyt łagodna, jedwabna. Dobry do kominka i jazzu. Do muzyki poważnej nie koniecznie, a szczególnie nie nadaje się do dużych partii orkiestrowych - brakuje dynamiki, separacji i kontroli - pojawia się bałagan. W sypialni prędzej przy nim uśniesz, niż ... :)

• 1 rok później...
  • 8 miesięcy później...
  • 3 miesiące później...

szkoda naprawde

kolejne bzdeciarskie watki o ustawianiu głosników i meblowaniu pokoju naprzemiennie z mamałygą o niby testach wzmacniaczy

rozpacz

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• 11 miesięcy później...
  • 1 rok później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.