Skocz do zawartości
IGNORED

Monitor Audio Silver S8 czy PSB T65?

iro35

Rekomendowane odpowiedzi

monitor audio to doś dobre głośniki ale trzeba uważać z doborem elektronik towarzyszącej-proponowałbym cos o ciepłym brzmieniu

wtedy w zestawieniu w monitor audio, które grają dynamicznie, ekspresyjnie(może trochę wieje chłodem) uzyskasz dźwięk energetyczny a jednoczesnie przyjemny w odbiorze

kolumny monitor audio można spotkać w sieci sklepów elektryczna pomarańcza, adresy znajdziesz w sieci

spróbuj poszukac sklepu i wybierz się na odsłuch, sam ocenisz czy odpowiada ci takie brzmienie

chociaż za taką cenę to ja bym kupił a potem coś to tego można dobrać w zależności od funduszy

->iro35

jak nie masz jeszcze nic to moze od razu kupic sensownie dobrany komplet w calosci. nie wiem jaka kwote planujesz wydac, ale w ciemno zapropononuje to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

warto tez sprawdzic cene podobnego zestawu w sieci decibela - arcam ostatnio zmienil dystrybutora, wiec decibel bedzie zapewne wkrotce robil wyprzedaz tej marki. zadzwon do katowickiej elektrycznej pomaranczy - bardzo sympatyczni ludzie, przywioza ci sprzet na odsluch do domu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam. Ja sie tez wtrace...Sluchalem wiele glosnikow i w koncu wybor padl wlasnie na Monitor Audio RS 6, tyle tylko ze u mnie graja one z Denonem 1500AE. Dodam ze wiele zalezy od pomieszczenia jakim dysponujesz, bo np. do 15 m2 bym ich nie polecal...za duzo basu. U mnie graja w 19m2 i jest super, bas jest szybki i dosc gleboki, ogolnie kolumny sa bardzo przejrzyste i szczegolowe. pozdrawiam

tak jak pisalem wczesniej, np. komplet arcama A80 + CD73 bedzie w sam raz, wspomniany wyzej denon tez powinien pasowac. konkretne zestawienie musisz wybrac sam, ale RS 6 czy 8 to na tyle uniwersalne kolumny, ze wybor elektroniki bedziesz miec dosc spory. gdybys napisal jeszcze czego oczekujesz od dzwieku, jakiej muzyki sluchasz i jaka mniej wiecej kwote planujesz przeznaczyc na zakup, to doradzajacy Tobie mogliby rzucic jakies bardziej konkretne propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.