Skocz do zawartości
IGNORED

używka do gainclone

uwe300

Rekomendowane odpowiedzi

>Jazz

Jazz, mam dla Ciebie "propozycje nie do odrzucenia" !

Jak wiesz, prawdziwy mezczyzna, w odroznieniu od zwyklego petaka, nie rzuca slow na wiatr !

Oto co m.in. napisales : "- A TRZY, ZDJECIE NIE ISTNIEJE.". Czy to podtrzymujesz ?

Proponuje co nastepuje : ja publikuje, nie jedno, ale np. dwa swoje zdjecia z 5.5 m. anakonda,

a nastepnie ofiarowuje Ci z wlasnorecznym autografem plyte CD z hi-res-ami tych zdjec,

abys sobie mogl w Photo-labie zamowic A3, ktore zawiesisz w Swoim Living-roomie !

Kiedy odwiedzajacy Cie goscie, Jacek (Nicholson) czy Tomek (Cruise) otworza japy z podziwu i zachwytu,

Ty po prostu rzucisz od niechcenia : "Ach, to nic takiego, to bylo wtedy, jakzesmy z Atoposem, te Anakondy

lapali, na pograniczach Peru i Ekwadoru ! Gwarantuje Ci, ze wyjda bialo-zieleni z zawisci !

Ale zdobedziesz Sobie podziw i uznanie, jak malo kto w tym Holywoodzie !

Za to Ty, przywieziesz mi gratis - kabelek ( Kimber Select KS 1011/1 m.RCA) ! Chyba dobry i HONOROWY - uklad !

Tylko nie udawaj teraz, ze wyjechales pilnie na Sardynie !

Pozdrawiam

Zebrzesz. Zebrzesz o wszystko. Natretnie i uparcie. Lupino, lupino, tobie nawet do tej ksywy jest jeszcze bardzo, bardzo daleko. "dajesz mi wyjsc"? Hahaha. Ja ci daje kopniaka i cie wyrzucam!

>Jazz :("prawie jak facet")

Myslalem, Jazz, ze cos sie w Tobie przelamie, ze raz zachowasz sie, jak gosc z polotem i fantazja !

A tu wciaz, taka sama - pluskwa !

Kiedys zgubi mnie ten moj idealizm w stosunku do ludzi !

Wszedzie tylko robactwo : wszy, pluskwy, karaluchy !

Juz chyba mam dosyc ! Chce z powrotem na Syriusza !

>Jazz

Przestań już kłapać ozorem. :)

AL nie musi niczego udowadniać, w końcu pochodzi z rodziny, jednego z największych polskich filmowców-podróżników.

Jeśli bywał tu i tam, to i pewnie nawet anakondy mógł łapać.

Żyjesz sobie w tej Ameryce i kompletnie nie wiesz co się dzieje w cywilizowanym świecie.

Nic specjalnego, nuda panie kolego. Co może się dziać w takim szacownym mieście.

To nie dziki zachód. :)

Krówki i koniki nie chodzą po ulicach, kowboje nie strzelają do wszystkiego co się rusza. LOL.

Ojciec Jacka to rzeczywiście ciekawy człowiek, no Jacek też :-) rzecz jasna.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pozdrowienia dla Pana Szwarca-Bronikowskiego seniora.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

AL, w wirtualnym świecie nia ma innego sposobu weryfikacji jak tylko ten, ze ktoś sie do czegoś dobrowolnie(np. sprowokowany-jak Ty) przyzna. To się stało na forum KAiM, gdzie byłeś/Małgosia bardzo dumny z tego, że wreszcie udało Ci sie tak pod kogoś podszyc, ze mnie zmyliłeś:)

Rzeczywiście:)

W każdym razie 2 Tripathe migiem proszę przygotować, chyba, ze zakładasz sie o rzeczy których nie masz, albo jak zwykle zachowasz się jak pętak(nie mogę, bo..., to było inaczej..., z innego punktu widzenia...., kradłem węze....)

Co do dragów, to w tym wątku zdaje się zaklądałeś sie o kolejnego tripatha, ze narkotyki to nie narkotyki.

Nie Ty jesteś sędzią w obu wypadkach. A jeżeli tak Ci się wydaje, to jest to nic innego, jak tylko to, że Ci się wydaje.

PS. Serio kradłeś te węże?

Karmaj, to z jakiej rodziny pochodzi AL, na jego miejscu byłoby ostatnią rzeczą o jakiej bym wspominał.

Wyświadczyłeś mu niedźwiedzią przysługę. Do tego bym sie nie posunął, chociaż od dawna o tym wiem.

A miałbym do tego pełne prawo, bo nie raz zdarzało mu sie napisać kilka cieplych słów o moich, czy czyichś rodzicach. Ostatnio nawet coś tam bredzil o mojej babci.

Najpierw sie przyznaje, że ćpa, potem, że kradnie...wypas.

Arsen Lupin, 16 Cze 2006, 20:45

>>parantulla

>

>Jak mi sie wydaje zmija zygzakowata wystepuje w Europie i nasz probem, to odroznienie jej od np.

>zaskronca !

>Chyba kazde dziecko wie, dlaczego nosi nazwe zygzakowata (inteligentniejsze dzieci, powyzej 5 lat,

>same sie domyslaja) !

>Czy chodzi Ci o rozroznienie wezy jadowitych od nie-jadowitych ? To czesto b. trudne, np. b.

>jadowita "koralowka"...

Nie. Chodzi mi o to, o co zapytałem i po przebrnięciu przez całą stronę wciąż nie wiem CZYM SIĘ RÓŻNI ŻMIJA OD WĘŻA. Proste pytanie. Jest wąż a obok żmija. Czym sie różnią? Nie pytam o gatunki ani nazwy, tylko o zwierzę.

Inteligentniejsze dzieci, powyżej 5 lat, same się domyślają co to pies a co krowa. Ja bym chciał sie dowiedzieć w końcu jak odróżnić żmiję od węża, więc pytam znawcy tematu. O to w jaki sposób udało Ci się zapakować ponad 5-cio metrowego sukinsyna do worka nie będę pytał, bo wyjaśnienie tego, mogłoby chyba być zbyt kłopotliwe ;)

P.S.

Zdjęcia możesz wysłać na [email protected]

Ja u siebie je pomniejszę i tu wkleję. Bana biorę na siebie.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Jazz "lupino, tobie nawet do tej ksywy jest jeszcze bardzo, bardzo daleko" muszę powiedzieć, że ta "intuicja" jest u Ciebie nieźle rozwinieta. Kto wie czy nie lepiej niż u atoposa;)

AL, ach zapomnial bym, do 2 tripathy doślij mi jeszcze butelkę zimnego browara.

parantulla, jak AL zapakował ponad 6m węze do worka?

Niedługo będą opowiadane kawały o AL, Chuck już się przejadł.

Biedny AL musiał sam wyjmować przyssane do mułu bagiennego 200kg ślizgające się anakondy.

Kumpel w tym czasie tańczył zorbę. tatam taratatam....

Anakonda plynie z prędkością 20km/h

AL ucieka równie szybko, mierząc jej czas stoperem.

Anakonda gryzie jak pies.

AL to wykorzystał i mu aportowała.

Co robi 250kg anankoda jak widzi AL?

Szuka czekoś apetyczniejszego do zjedzenia.

Jaki jest sposób, żeby taka anakonda znalazła się w worku AL?

Schroniła sie tam przed deszczem.

To była taaakaaa anakonda (1,85m)

Kiedy anakondzie nie było do śmiechu?

Jak się dowiedziała, że osioł sprzedał ją za kupkę dojcze mark.

Jak AL uświadomił córkę wodza?

pier**lił jak potłuczony.

Pomóżcie mi rozszyfrować skrót ALF

Arsen Lupin F....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>lancaster

Prostoduszny z Ciebie czleczyna ! SWIAT jednak, jest o wiele glebszy niz bylbys w stanie go przejrzec,

nie mowiac juz o MNIE (!), wiec odpusc sobie, bo i tak Ci sie to nie uda ! Spowodowalem, zebys myslal, ze ja mysle,

ze ty myslisz, ze ja mysle, ze ty myslisz , ze Malgosia ISTNIEJE ! Nastepnie po prostu odwrocilem te sytuacje,

sprawiajac, ze jak rozumiem, aktualnie myslisz, ze Ona NIE Istnieje !

No wiec, jak w Pokerze : czy mnie sprawdzasz ?! Moja Zupelnie Swieza Wersja, mowi, ze Ona jednak ISTNIEJE !

Jesli podtrzymujesz zaklad, przyjezdzamy z Malgosia po Tripatha ! Jesli nie - zrozumiem ! (kazdy ma jakies slabosci ! :)

Co do narkotykow, to NIGDY nie twierdzilem, ze narkotyki to nie narkotyki ! To bylby bezsens !

Twierdzilem natomiast, ze Halucynogeny to nie narkotyki !

Twierdzenie przeciwne, jest rownie arbitralne, jak to , ze ateisci to pedaly albo masony !

Jesli sie bedziesz dalej upieral, po prostu skonstatuje, ze posiadasz jednak przewage moheru nad betonem w Swej konstytucji umyslowej !

TO JA JESTEM PANEM I NAJWYZSZYM SEDZIA I - NIC NIGDY MI SIE NIE WYDAJE ! JA WIEM !

Co do handlu wezami, to przeciez znasz mnie i dziwie sie, ze wogole mogles tak o mnie pomyslec !

Znacznie wyzej stawiam - tzw. "zwierzeta" , od - tzw. "ludzi" i NIGDY nie potrafilbym skrzywdzic, ani pozbawic wolnosci,

ZADNEJ zywej istoty (co innego z ludzmi !). Tekst o handlu wezami, byl tylko proba nawiazania jeszcze innej sciezki komunikacyjnej

z Jazzem (ktory pewnie do tej chwili siedzi i przelicza, czy oplacaloby mu sie tym zajac ! :)

Kazde "zwierze", kazdego gada (Jazz- wyjatkiem !), plaza czy ssaka, a nawet - motyla, po zlapaniu i sfilmowaniu - ZAWSZE

wypuszczalem na - WOLNOSC ! :) I nie wyobrazam sobie, aby mozna bylo postepowac - inaczej !

Pzdr

WYDAJE CI SIĘ ZE WIESZ, aleś prosty, sprawiłem, zebyś myślał to co teraz myślisz.

Nie masz wpływu na nic, no może poza tym, żeby jakoś honorowo(wątpię żebyś wiedział co to słowo oznacza, skoro nawet nie wiesz kim jesteś) wyszedł z tej sytuacji.

W każdym razie może przed kolegami nie będziesz uchodził za człowieka, dla którego słowo nic nie znacvzy(bo, że dla Ciebie słowo nic nie znaczy to wiemy)

A jak się tłumaczysz(głupio-tradycyjnie)...

trudno już nie przyznać, że AL- mimo, iż stary z niego chłop - zachowuje się jak dziecko

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

>parantulla

Nigdy nie interesowala mnie systematyka zwierzat !

Nie wydaje mi sie aby istnialy 2 gatunki zwierzat : waz i zmija :)

Zmija to pewnie zwyczajowa nazwa jadowitego weza !

Czyli : KAZDA zmija jest WEZEM, za to, NIE KAZDY waz jest - ZMIJA !

Zapewniam Cie, ze nie jest wcale, az tak BARDZO klopotliwe, upakowanie

5-cio, czy nawet 6-cio metrowej anakondy do worka !

Tyle, ze TEGO juz, nie da rady zrobic w pojedynke ! (a i worek musi byc odpowiednio duzy !)

Optymalnie, lapie sie takie sztuki w 4 osoby, z tym, ze lapie zawsze JEDNA, a reszta tylko

zabezpiecza (przez probe schwytania ogona), aby waz nie owinal sie wokol ciala lapacza,

a pozniej pomaga w umieszczeniu w worze ! (2 trzyma szeroko rozwarty worek, 1 usiluje

umiescic w nim srodek cielska, trzymajac tez czesto ogon, lapacz trzyma "za pysk" ! :)

Jako ostatnia uwalniana jest glowa ! Anakonda jest najczesciej juz tak zmeczona walka,

ze nie jest tak szybka, zeby zdolac jeszcze ugryzc, jesli sie to sprawnie zrobi !

Po zawiazaniu worka, nie jest tez w stanie ugryzc "przez worek" !

Pozdrawiam

Rambo, wszystkie dzieci jakie znam są o dwa nieba bardziej rozgarnięte od tego kolesia. No może poza synem córy, ktory biega po wszystkich meblach, co od czasu do czasu skutkuje wizytą u hirurga.

Pozdrawiam

Al, o to się akurat nie zakladaliśmy:)

A przysznałeś sie do tego pisząc z konta Małgosi, nie z własnego.

Nagle Małgosia zmieniła styl piusania z pitu pitu, więc nie pisz teraz bzdetów.

Czekam na priva kiedy będziesz miał dla mnie moje wzmacniacze i browara(obowiązkowo ma dojechać schłodzony.)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.