Skocz do zawartości
IGNORED

MixPlus-Złodziei !!! i innych gsm

SamoBiBo

Rekomendowane odpowiedzi

jacch:

>Pamiętaj!!!! Wystawiłem ci go:)

Dziękuję uprzejmie - gdybym potrzebował pieska, żeby mi coś wystawił albo zaaportował, będę wiedział, w którą stronę gwizdnąć ;)

A teraz leżeć już, złotko ;-p

Gość

(Konto usunięte)

i jeszcze jedno:

...............A skąd pomysł , że ja chce cię w jakikolwiek sposób obrazić...... ? : ) ) )

To ty próbujesz to wciąż i nieustannie robić swoimi gburowatymi pełnymi przemądrzałości wpisami do innych forumowiczów. Zrób sobie rachunek sumienia jestem pewien , że na 10 , 9 jest pełne uszczypliwości - jakbyś nie wiedział to podpowiem - zupełnie niepotrzebnych ( chyba , że próbujesz cos odreagować :)

Głośno w świecie , że podobno twoje nazwisko bardzo cenią ludzie......na równi z takimi markami jak Bosch , Zanussi , Elektrolux ......i prosze nasz Teo w jednym rzędzie - łuh doborowe towarzystwo nie ma się czego wstydzić ty mój skromniaczku ;)............

Za dużo kropek i spacji ? Nie liczy się ? ; ) L O L

jacch:

>Za dużo kropek i spacji ? Nie liczy się ?

Błędów związanych ze znakami przestankowymi zrobiłeś jak zwykle mnóstwo, ale... po co poprawiać? Obaj wiemy, że robisz je celowo, bo honorek nie pozwala ci zacząć pisać poprawnie. Byłoby to przyznaniem się do błędu oraz przyznaniem mi racji - a do tego, jak wiemy także, organicznie nie jesteś zdolny. Skazany więc jesteś na kaleczenie pisowni, na zasadzie "innym na złość". Przekora, zaiste, przedszkolaka godna. Jak dojrzejesz, samo ci przejdzie ;)

Gość

(Konto usunięte)

....Skazany więc jesteś na kaleczenie pisowni, na zasadzie "innym na złość"....

Nie innym tylko tobie!!! - Znowu przekonanie , że występujesz w czyimś imieniu , a niby kto ci taki mandat dał panie mondraliński!

A poza tym , tu nie ma więcej takich popaprańców , którzy z upierdliwością godną maniaka czepiają sie głupot zamiast skupić uwage na meritum.

Nawet choroba cię nie usprawiedliwia - idź do lekarza /bierz lekarstwa - albo nie zabieraj głosu tam gdzie ktoś pyta o co innego niż poprawną pisownia - dotarło , czy jak zawsze będziesz miał problemy z poprawnym odbiorem!

jacch

>....Skazany więc jesteś na kaleczenie pisowni, na zasadzie "innym na złość"....

>Nie innym tylko tobie!!!

Złotko, teraz uważaj: nigdy nie wal głową w ścianę. Nie rób tego. Teo nie pozwala. Nigdy. To jest zachowanie, od którego powinieneś się powstrzymać. Ja ci to mówię, Teo. Pod żadnym pozorem tego nie rób. Nie wal głową w ścianę. Zabraniam ci - Teo.

Gdyby kogoś dziwiła (wysoce prawdopodobna) długa nieobecność mego przedpiszcy na forum, zawczasu śpieszę z wyjaśnieniem. Jest bardzo proste: poszedł robić mi na złość.

Rany, ależ ten misio jest pocieszny ;)))

jacch, ponizej, specjalnie dla ciebie, zalaczam lamiglUwke.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Teo

troche nie natemat te wpisy.błedami to ja sie nie przejmowałem zbytnio jusz w podstawówce bo miałem papiery na dysortografie.niewiem czy są ważne ale jak Panu poczebne to prześle do wglądu.

>Jazz

Dzieki. ...ale jezz;-)

moje błędy i temat wywołały tyle wpisów...h(ch)ehe jestem pod wrażeniem.

Pierdoły ważniejsze od oszu(ó)stw gsm?

SamoBiBo:

>błedami to ja sie nie przejmowałem zbytnio jusz w podstawówce

Mogę tylko powtórzyć: nie dziw się, że ludzie nie będą się przejmować tobą i twoimi pytaniami. Twoja pisownia odrzuca.

> bo miałem papiery na dysortografie.

Na lenistwo też masz papiery? Albo na nieumiejętność używania spellchecka? ;-p

jacch:

>nie bój sie być _naturalny_!!!

Świetny pomysł, do kompletu można też nie myć zębów i nie zmieniać bielizny ;)

> Są w naszym świecie pozoranci , którzy ćwiczą poprawną pisownie w np. wordzie:)

Takich należałoby pochwalić - na naukę zawsze jest czas. Szczególnie, jeżeli w młodości trafiło się na szkołę, w której piątki na świadectwach dawali nawet kompletnym osłom (vide piękna nauka matematyki, chociażby, i niezapomniany wątek 23124 ;)).

Tylko dlaczego "pozoranci"? Znów używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz?

BTW, nie przegrzej spellchecka!

Gość

(Konto usunięte)

....Świetny pomysł, do kompletu można też nie myć zębów i nie zmieniać bielizny ;)...

Jeśli lubisz:)

...chociażby, i niezapomniany wątek 23124 ;))....

Są też inne wątki...dowód nieprzemijajacej _twojej_ głupoty ;)))

jacch:

W "argumentowaniu" na poziomie piaskownicy zdecydowanie bijesz mnie doświadczeniem, na tym więc polu wyzwania nie podejmę. Gdybyś jednak zechciał przytoczyć jakieś argumenty, zamiast poprzestawac na zwykłym swym "to ty jesteś głupi", z przyjemnością przeczytam.

Mam czekać, czy mogę sobie darować?

Gość

(Konto usunięte)

Znowu kłopoty z "odbiorem ?

Dyskusja właśnie _ z tobą_ przeobraża się w sprzeczke pięciolatków w piaskownicy , czego nie raz dałeś już dowód!gadanie ci dobrze wychodzi , ale nic z tego co napisałeś nie potrafisz udowodnić - prawda Pipi ;))))))))))

Taki zniewieściały pomywacz z ciebie , stara baba od garów oderwana...... hahahahahahahaaaaa : 0 )

jacch

>Dyskusja właśnie _ z tobą_ przeobraża się w sprzeczke pięciolatków

Naprawdę podziwam twój sposób dyskusji:

1. zebrać wszystkie zarzuty, jakie oponenci wysuwali wobec ciebie,

2. przedstawić je jako cechy strony przeciwnej, okraszając mało wyszukanymi inwektywami.

W tym szaleństwie jest metoda?

;)

Gość

(Konto usunięte)

To twoja metoda pipciu :)

Nic co napisałeś nie potrafisz udowodnić , nic ale to kompletnie nic !

Potrafisz tylko gderać jak stara baba:)

Ty jesteś _miszczem_ wykrawania wypowiedzi adwersarza tak jak ci pasuje , okraszając je głupim komentarzem zupełnie nie w temacie , a jak już nawet to ci za bardzo nie wychodzi to używasz argumentu ostatecznego ---ortografii :))))

Przecie to twój "styl" ... udowodnij mi że nie mówie prawdy.... , a jak ten numerek nie wychodzi to wtedy ...poziom spada....i taki tam inne bzdety :)

Taki z ciebie pożal się Boże dyskutant!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.