Skocz do zawartości
IGNORED

Kto to jest Danonek Elbaum ?

dudivan

Rekomendowane odpowiedzi

Jazz:

>jacch, przechodzac wydales mie sie tak

Poprawnie jest "mnie", ewentualnie "mi" - skoro już zeszło na poprawianie innych ;)

>pospolity i prosty, ze w ogole nie zwrocilem na ciebie uwagi.

Ocena trafna, ale wnioski niesłuszne. Potrafi, wbrew pozorom, dostarczyć sporo uciechy - wystarczy jedynie umiejętnie podpuszczać. Byle nie przesadzać, bo się zawiesza.

;)

> Na kolacje mozna dojechac furmanka lub eleganckim bentley'em.

problem w tym, ze w twoim przypadku wlasnie to czym przyjechales decyduje o "fajnosci" czlowieka i nie ma znaczenia skad ten fajniak ma pieniadze na bentley'a. Ma kase, czyli w twoim przekonianiu rowniez klase i to sie liczy.

jacch:

>Ha , ha haaaaaa...odowodnij , że sięzawieszam:)))

Banalne.

Wątek 18399, wpisy z 11 Paź 2005 10:27, 13:26, 13:39. Nie chce mi się sprawdzać, kiedy zawieszenie się skończyło ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.