Skocz do zawartości
IGNORED

Zmiana autka

jozwa maryn

Rekomendowane odpowiedzi

>>electro, 10 Maj 2008, 19:07

Rzeczywiście nie jest to auto które zrywa asfalt. U mnie długo w serii nie postoi - zamierzam go chipować e profesjonalnym zakładzie (może VTG). Wtedy powinno być znośne.

325TDS nigdy nie jeżdziłem, ale te silniki siedziały albo w sedanie albo w "3" Kombi. To dla mnie za duże auta. Rozważam jeszcze zakup Audi A3 3-drzwiowe, ale nie wiem czy da się znaleźć coś sensownego w tej cenie.

Buhaha, no proszę electro ściga się spod świateł z fabiami :))), a w wątku o Zientarskim przepisowca zgrywał dając upust chamskiemu zakłamaniu :))) Jednak te stereotypy o kierowcach bet znikąd się nie wzięły :)))

saczek_XTRM

10 Maj 2008, 19:56

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1218 / 3407 / 2 >>electro, 10 Maj 2008, 19:07

Rzeczywiście nie jest to auto które zrywa asfalt. U mnie długo w serii nie postoi - zamierzam go chipować e profesjonalnym zakładzie (może VTG). Wtedy powinno być znośne.

325TDS nigdy nie jeżdziłem, ale te silniki siedziały albo w sedanie albo w "3" Kombi. To dla mnie za duże auta. Rozważam jeszcze zakup Audi A3 3-drzwiowe, ale nie wiem czy da się znaleźć coś sensownego w tej cenie

zeby cos chipowac,to musi to byc w nienagannym stanie,z bardzo malym przebiegiem.

jesli ktos poradzi sobie z chiptunningiem w bmw,to gratuluje,ale moim zdaniem,to szykuj z 10tys zl na naprawe auta,po takiej zabawie.

zyzio

wiesz to takie bylo w skrocie zwrocenie uwagi , ze 318 tds ze startu zatrzymanego nie jest najszybszym samochodem w porownaniu z ogolem jezdzacych, ale jak zwykle nie zrozumiales, to ze fabia wyprzedzi ze swiatel nie znaczy ze ktos sie sciga i ze przekroczone jest 50km/h:))) ale tego tez pewnie nie rozumiesz:)))) juz ci pisalem ze glupis i nie chce mi sie z toba gadac, twoje wpisy swiadcza o tobie, ale moze kolejna hopka nauczy cie rozumu:)))) bez odbioru popraw czapeczke z napisem mobil i wskakuj do swojej malej hondy....iiiiiiiiiiiiii buhahaha

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

=> electro

Po raz kolejny nie stać Cię na inteligentna ripostę i po raz kolejny mnie obrażasz....Nio, diesel ma nieziemskie przyspieszenie do 50 km/h, tym bardziej że po drodze trzeba na 2-kę już przejść :))) Bez odbioru, ale uważaj na siebie robalu :)))

tomek7776 ma racje czipowanie 318tds to naprawde przerost formy nad trescia, a sa takie fajne silniki, klasyczne jak 2,5 litra benzyna 6cylindrow, cos z czego zawsze bmw slynelo, gorowalo nad konkurencja, jesli 4cylindrowy nie za drogi w utrzymaniu maly dizel i podatny na czipowanie to audi a3, 318 tds to zupelnie inna para kaloszy, ani nie bedzie szybszy, ani ekonomiczniejszy, ma podobna kulture pracy jak 1,9 tdi, a komfort jazdy jest lepszy w a3, bmw zaczyna sie od 6cylindrowek rzedowych, a moze sie okazac bardzo szybko , ze to co zaoszczedzisz na spalaniu wydasz na serwis dizla...

Chłopaki spokojnie :)

Przecież w swojej kwocie szukam zadbanego auta a nie dobitego tds'a. Uparłem się na te cholerne auto, bo pokschałem tylni napęd i ani mi się śni przedni ;-). Nie ma niestety nic innego RWD w tej klasie. Kiedyś były A3 quattro w Dieslu ale to chyba młodsze roczniki. A3 podoba mi się średnio w środku (po lifcie w 2000 są ok). Na dobrą sprawę jakbym szukał tylko niewielkiego 3-drz Diesla to mógłby wchodzić w rachubę Focus, Civic etc., tylko to wszystkie cholerne przednionapędowce, w dodatku nie opodobające mi się stylistycznie. Tak naprawdę między A3 a Golfem już niewielka różnica - silnik ten sam, tylko jakość wykonania trochę gorsza..

Gość

(Konto usunięte)

electro, 10 Maj 2008, 22:27

>jacch

>zalozylem ci ignora mośku...pa pa

Ty się chłopie zastanów raz jestem moherem raz mośkiem...ta nienwaiść odbiera ci zdolność logicznego myślenia.

Fakt faktem, zawsze miałeś z tym kłopoty, ale teraz wspinasz się na wyżyny buractwa&głupoty.

focus, civic to troche juz nie ta klasa, ja na Twoim miejscu jak juz na sile tds to bym bral 325 tds, bedziesz mial przynajmniej fajnie jezdzacy samochod, jest to juz w miare szybka trojka, dobrze sie prowadzi, nie pali moze malo ale jest i radosc z jazdy ,i przyspieszenie, jakies 9 l po miescie , ponizej 7 l w trasie pali , nie zjezdzony ten silnik bardzo ladnie i rowno pracuje, nie ma porownania zadnego z 4cylindrowym...

myślę czy nie pogodować trochę i rzucić się na e46 ;)

pożyjemy, zobaczymy...zresztą za 2-3 tyg kolejny wyjazd do Niemiec, więc na spokojnie...jak się nie uda to ściągnę coś na handel, coś chodliwego jak Vectra B w Dieslu ;-)

a ja być może pozbędę się za jakiś czas AR GT ...jest taki plan aby następne było A5 3.0TDi czyli auto

o podobnych założeniach tyle że nieco lepsze i szybsze :)

ale chyba jeszcze z pół roku muszę poczekać bo 190kzł za to nie dam (a za tyle na dzień dzisiejszy mógłbym sprowadzić nowy egzemplarz w dobrym wyposażeniu) , musi spaść o 20%

Zyzio, byłeś już w serwisie? ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

=> electro

Wsiadaj do swojego starego, mulastego klekota i zjeżdząj na pobocze naprawiać to badziewne coś co masz pod maską, a nie prowokuj buraku :)

P.S. Nie zapomnij pozamiatać ze świateł Fiabię 1.2 HTP :))))

no,niestety,z przykroscia musze stwierdzic,ze lepsze jest w dobrym stanie bmw e36,niz nowa honda civic,lub toyota corolla.

ma lepsze wykonanie,lepsze wlasciwosci jezdne,i daje duza frajde z jazdy.

,civicki i corolle przy e36 sa calkowicie nudne i nijakie.

ale bmw,nawet stare jezdzi znakomicie,o ile jest dobrze utrzymane,jak kazde stare auto.

w tej chwili mam kolejke osob czekajacych na bmw 530D E39 po lifingu tzn 10.2000-06.2003r

te auto jest duzo lepsze od nowej serii 5.jest lepiej wykonane.

a wrazenia z jazdy 193KM dieslem sa niezapomniane.cicho,piekielnie szybko,zakrety jak na szynach,i na maxa do 230km/h to w/g fabryki.

a bez problemu moze byc i 230KM, to i ogranicznik predkosci bedzie mial co robic.

ceny 45-58tys zl.

za te kase nie do pobicia.

nic nie mam do hondy ,nawet je lubie.ale w bardziej luksusowych wydaniach,np Acura TL 3,2 280KM.

zyzio wie jak zwykle swoje, stosownie do nicku, maly chlopaczek z malej wioski, g.. widzial g... wie, a mysli ze ma niewiadomo co...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.