Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki kupic? SU-A707, SU-A10, PMA 1560

audiotone

Rekomendowane odpowiedzi

Krew mnie zalewa jak czytam te głupoty które wypisujecie !

Porównujecie te nowe śmieci Denona do PMA 1560 !!!???

DISCO !..z iloma i jakimi głośnikami słuchałeś 1560 ??!! że uparcie twierdzisz że jest on JASNY ??

... a może to te jazgotliwe cedeki Pioniery i inne szczoty nadawały mu taki charakter ??

niepozdrawiam malkontentów

pieprzony fan Denona 1560 !!!

...i na żadne riposty nie odpowiadam , mam was w .....

sprocket

Ja proponuje ci walium i strzelic sobie baranka w kiblu a poźniej zapalic zioło bo ponosi cię troszeczke :)

Wyluzuk chłopie :)

Dla disco był jasny, dla mnie był ciepły....ale mamy rozne gusta i w roznych zestawach pracowal na róznych kablach a te czasem potrafią calkowicie zmienic dźwiek wzmacniacza.

1560 to dobry wzmak ale są lepsze w tych pieniadzach i już....po co się tak odrazu unosic :)

Pozdrawiam.

Audiotone ad Denona pma 655:

>To co sobą zaprezentowal to bylo porażką.... wypadl duzo gozej od mojego Technica-a SU-A707 brak

>sceny wszystko oderwane straszne dudnienie...za duzo średniego basu okolica 70-100 Hz...

No to wie kazdy kto sluchal bez uprzedzen tych dwoch klockow... Niepoprawne politycznie, ale taka jest prawda.

> NORU

nie wychwalam tego wzmacniacza bo go mam , tylko dlatego bo wiem że w odpowiednim zestawieniu potrafi naprawdę świetnie zagrać .

Wkurzam się , bo jak ''ktoś '' , kto podobno tyle siedzi w temacie , i doradza wszystkim na prawo i lewo niewie że każdy wzmacniacz z różnymi kolumnami , cedekami , kabelkami , w różnych pomieszczeniach zagra inaczej to ...sorry...niech nie doradza...bo chcąc nie chcąc wprowadza w błąd .

NORU , powiedz mi jakie lepsze wzmaki od 1560 można kupić za 1000 zł. , chętnie kupię kilka , mówię serio...

pozdrawiam

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

sprocket uwazaj ze slowami troche...

mialem w zyciu 3 egzemplarze PMA 1560 poza tym PMA 860 i PMA 560 - w ciagu ostatnich 8 lat - wiec podejrzewam ze o tym wzmaku wiem wiecej niz Ty. na pewno nie masz pojecia o cdekach Pioneera bo wypisywanie takich bzdur o tym swiadczy. czy PD 75 gra jazgotliwie? zapytaj kogos kto go sluchal zanim napiszesz takie bzdury. nie mialem nigdy jazgotliwego cdeka bo taki dzwiek mi sie nie podoba. PMA 1560 ma po prostu jasny charakter brzmienia - jesli ktos pisze inaczej znaczy ze go nie sluchal. przez kable kolumny i cdeka mozna jedynie stlumic ten typ brzmienia ale nie zniwelowac. nie napisze nigdy zlego slowa o PMA 1560 bo wspominam go bardzo dobrze. PMA 1500 AE to tylko przyklad ze Denon wyciagnal wnioski z rynkowych niepowodzen takiego szajsu jak 655 R. ten wzmak gra bardzo dobrze i jest wspolczesna rewelacja w swojej cenie.

ps jesli Denon PMA 1560 gra cieplo i niemal "lammpowo" Twoim zdaniem to jak okreslisz Marantza PM 75 czy NAD'a C 320 BEE? znasz w ogole te wzmaki?

>mialem w zyciu 3 egzemplarze PMA 1560

...no teraz wszystko JASNE , ...wszystkie były zepsute... a ten w najgorszym stanie z przerywającym potencjometrem , z nierówno grającymi kanałami , po naprawie jednego z nich , w obudowie jak ze śmietnika sprzedałeś jako '' stan bardzo dobry '' mojemu dobremu kumplowi za 1300 zł.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

sprocket nie ublizaj mi - na zywo mogloby sie to dla ciebie zle skonczyc

swoimi wpisami tylko potwierdzasz ze nie masz pojecia jak gra 1560 - abstrahujac od tego czy go masz czy nie

discomaniac71, 17 Lip 2006, 09:13

>sprocket nie ublizaj mi - na zywo mogloby sie to dla ciebie zle skonczyc

Czyli jak zwykle, największy argument w dyskusjach którego używa Miszcz Zapowiadacz. Chociaż ostatki panowania nad sobą są zauważalne;-)

Straszysz mnie naciągaczu ?

Chcesz się spotkać i pogadać ?

Jestem do usług .

Dlaczego nie przedstawiłeś kumplowi faktycznego stanu wzmacniacza ?

Dlaczego na e-bay wystawiłeś tylko dwie fotki - przód i tył , które jeszcze '' jakoś '' w miarę wyglądały ? , były małe i kiepskiej jakości .

Dlaczego nie poinformowałeś o naprawie i usterkach .

A jak kumpel zapytał Cię , dlaczego wzmak jest w takim stanie , to zacząłeś się głupio śmiać i tylko w kółko pytałeś jak gra , i wmawiałeś mu że gra lepiej od Krell'a Avatara... co za głupoty...

Za te pieniądze z palcem w tyłku można było go złapać w naprawdę świetnym stanie .

A teraz sam krytykujesz innych naciągaczy na allegro...hihihi..

więcej z tobą nie gadam bo nie ma sensu , no chyba że rzeczywiście wyjdziesz z konkretną inicjatywą spotkania się , wtedy chętnie odpowiem.

brazwo disco, brawo. Zawsze uważałem że Twój intelekt ogranicza Cię tylko do rozwiązań siłowych i przechwałek.

Niepełnoiosprawni umysłowo pełnosprawni w radiu;-)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

discorelax - idz sobie moze gdzies i poszukaj swojego poczucia humoru...

sprocket zmien ton bo to zaczyna sie robic naprawde nieciekawe... z tymi epitetami sporo przesadziles dlatego nie odpowiem na twoj post.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

a ktore sa takie wspaniale? 1420, 1460, 1520, 1560? DCD 2700 opterona gra fenomenalnie - po tuningu Piotrka608... DCD 3300 adamhiend'a takze gra fantastycznie po upgrade... Fabrycznie swietnie gra DCD 3560.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.