Skocz do zawartości
IGNORED

chcialem sie pochwalic :)

netboy

Rekomendowane odpowiedzi

dziekuje prawie;) wszystkim za dobre slowa a watek w obecnej postaci zachowam na pamiatke dla mojego syna, poczyta sobie kiedys jak to drzewiej bywalo :D

dzisiaj zostalo formalnie nadane mu imie :D rozpoczeto odliczanie do dnia kiedy zaglosuje lepiej niz 30% spoleczenstwa :)

pozdrawiam

michal

Panie Zydelek! Ta wypowiedz była zupelnie nie na miejscu..Nie zauwazylem, zeby ktokolwiek z mniejszości nie rozumiał potrzeby i sensu macierzyństwa czy ojcostwa, byle było ono świadome...a z tą swiadomościa róznie bywa w tzw." normalnych" (delikatnie mówiąc) rodzinach..gdzie dzieci bez opieki wypadają z okien, są maltrtowane, przypalene papierosami, katowane, topione.

Owszem para gejów nie bedzie miała dzieci , lesbijki juz predzej ale to nie znaczy ze te osoby nie mają uczuć rodzinnych..

Uczucia rodzinne a ojcostwo i radosć z tego faktu to dwie rózne sprawy.

We wpisie podajesz przykłady patologii społeczno- rodzinnej a nie rodziny jako wzorca moralnego ogólnie przyjętego od wieków. Mam taką tolerancję w dupie:) Miałbym tolerować spaczenia? Czy do tego chcesz mnie namówić? Dwa męczyzny w jednym łóżku? Dla mnie to jest obrzydliwe. :):)

mozartini, bede ponownie moze nie tyle sarkastyczny co racjonalny. To ze dzieci sie rodza wcale nie jest piekne. Porod jest dosyc brutalny oraz bolesny jako taki. Pieknym jest widok spacerujacych rodzicow z usmiechnietym "slodziutkim" efektem kopulacji. Czasem. Ilosc samotnych matek nie jest juz taka zabawna. Obraz komentujacych rodzicow "moje dzieci bedom mondre" znacznie pogarsza sytuacje. Pocieszeniem moze byc swiadomosc, ze sektor uslugowy potrzebuje niemalej grupy.

Jazz :-), 31 Lip 2006, 22:30

>mozartini, bede ponownie moze nie tyle sarkastyczny co racjonalny. To ze dzieci sie rodza wcale

>nie jest piekne.

Jazz, brzmi to wybitnie przewrotnie szczególnie w TWOICH ustach i szczególnie TERAZ. Pozdrowienia dla żony. ;-)

Proponuję poczytać lekturę np. Sekskrety- pełno tam ogłoszeń poszukujących partnerów do białego małżeństwa:):)- rodzaj pedo-lesbo kamuflarzu

Właścicielka zakładu wulkanizacyjnego z którego usług korzystam przez osiem lat żyła z pedałem do czasu aż zastała ukochanego w łóżku z kolesiem :):) Na myśl, że mógłby się do niej przytulić fujarą ubrudzoną gównem wnet rzuciła :):)

prawdopodobnie dlatego ze ten watek mial pierwotnie sluzyc mojemu poczuciu dumy a nie wpisom frustrata oraz gnojeniu kogokolwiek nawet jezeli jest to jazz:( nie w tym watku :)

pozdrawiam i dziekuje za pozdrowienia

michal

No nic, robi sie zbyt...."Giertychowo", gdzie wlasne odbicie i percepcja dumy nabraly zbyt stalinowskiego klimatu. Taki niedouczony wszechpolski proletariat z marzeniem na Mecedesa. Na dume trzeba zapracowac i przede wszystkim ja otrzymac od krytykow, nie o samego siebie. Nie ta klasa spoleczna.

Witam.

Ja też chciałem się pochwalić:

S Y N!!!

Urodzony 01.08.06r. o godzinie 10:55.

Piękny, mądry i wspaniały!

Moje usta, czarne włosy jak ja w jego wieku, nos chyba mamy ale oczy granatowe. Piękne! Choć to podobno może ulec zmianie...

PIERWORODNY...

Dalej jestem rozstrzęsiony, choć po zorganizowaniu wielkier barowej imprezy....

Pięknie było...

Pozdrawiam gorąco!

oj stary :D

ledwo na oczy patrze po nieprzespanej nocy:) wczoraj bylo "houston, mamy problem" 2:00 w nocy jechalem do sklepu po humane ale procedury startowe zostaly dopracowane, checklista potwiedzona i dzisiaj jest lepiej.

michal

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.