Skocz do zawartości
IGNORED

Ulubiony Grzech Glowny

Arsen Lupin

Rekomendowane odpowiedzi

I tak oto powrocilismy do zasadniczego tematu tego watku - futerek !

Pamietam, ze jak mialem 5 lat mialem plaszczyk z "misia", ale byl - sztuczny !

Z pewnoscia nie zdarty z Yogiego ani z Booboo !

Mordowanie zwierzat dla futer, jak dla mnie jest grzechem glownym,

o wiele bardziej, niz te wymienione wczesniej przez lancastera !

Stad ta pomylka ! Myslalem o watku "Futerko dla zony" !

Wykrywacz Grzsechów.

zasięg do 1200 mertów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

rsen Lupin

Nie wierzę :-)

Tak szacowny Grzechoznawca, jak Ty, używa chyba akcesoriów, żeby "nie zajść w Grzech"? :-)

choćby takich, jak:

Pułapka na Grzech :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Wykrywacz grzechów... A moja promotor używała odbijacza grzechów, tj. w tym wypadku złych myśli. Miał postać miednicy umieszczonej na dachu i skierowanej w stronę wrogów. Podobno działał jak złoto.

Zaplikowaliście na forum GRZECH SŁOWOTOKU. Nic z niego nie wynika. Pustka tylko. To smutne, bo audiofile to ludzie o dużej wrażliwości. Tutaj wyszła tylko duża zajadłość i tak właściwie to.................................................

>burza

>"Zaplikowaliście na forum GRZECH SŁOWOTOKU."

Z tym moge sie zgodzic !

>"Nic z niego nie wynika. Pustka tylko."

Z tym, juz - mniej !

>"...audiofile to ludzie o dużej wrażliwości."

Kwestia dyskusyjna !

>"Tutaj wyszła tylko duża zajadłość i tak właściwie to......"

To co ?

Ty, jak widze, przez prawie 3 lata stworzyles 1 (jeden) watek, na ktory otrzymales 0 (zero) odpowiedzi !

Powsciagliwosc godna Najwyzszego Uznania ! Od dzis jestes moim nowym Mistrzm Zen ! :)

Czy nie uwazasz jednak, ze mozesz popelniac GRZECH - ZANIECHANIA ?

Arsen. Zaniechanie pewnie tak. Nie tworzę nowych tematów ponieważ pewnie nie mam takiej mocy twórczej. Czasami sie wypowiem i taka forma udziału na forum mi odpowiada, Twoją wypowiedź mógłbym potraktować jako ubliżenie mi i taki pewnie był Twój cel. Nie trafiłeś niestety i "poszło obok". Gdyby w temacie Grzechu wypowiadano się o grzechach audiofilskich, to pewnie bym zabierał głos "w sprawie". Zeszło jednak na pyskówkę religijną i to mi się nie podobało. Z grzechów audiofilskich za główne uważam : dysproporcję wartości sprzętu w stosunku do wartości płyt, słuchanie płyt testowych zamiast muzyki, ocenę wartości sprzętu po ilości włożonych weń pieniędzy, brak chęci do zdobywania rzetelnej wiedzy technicznej i tworzenie w to miejsce pseudo wiedzy o wyższości np. lampy nad tranzystorem.

>burza

>"Twoją wypowiedź mógłbym potraktować jako ubliżenie mi i taki pewnie był Twój cel. Nie trafiłeś niestety i "poszło obok"."

Nie bylo moim celem ublizenie Ci, wiec to Ty nie trafiles niestety i "poszło obok" ! :)

Jak mi sie wydaje, "ublizanie" to cos zblizonego do "obrazania" !

Pojecie to slyszalem, uzyte w piosence przez W.Mlynarskiego. Chodzilo o to, ze "waz (kobra), Hindusa nie tknie,

bo Hindus jemu nie "UBLIZA" ! Zawsze wydawalo mi sie, ze pojecie to, okresla pewne atawistyczne reakcje miedzy malpami,

(plucie, obsikiwanie sie, obrazanie, ublizanie) badz wyjatkowo pomiedzy - fakirami i ich kobrami !

Wydawalo mi sie, ze od chwili gdysmy zeszli z drzewa - zaniklo !

Widac sie pomylilem ! Przepraszam !

>"Gdyby w temacie Grzechu wypowiadano się o grzechach audiofilskich, to pewnie bym zabierał głos "w sprawie"."

Jeszcze nic straconego ! :)

Zawsze mozesz zalozyc watek : "Grzechy audiofilskie" i zabierac glos w sprawie, ile Ci sie tylko podoba !

Ja np. nie cierpie Anny Marii Jopek, ale do glowy by mi nie przyszlo, aby wchodzic do jej watku i oglaszac,

ze jakby chodzilo o Franka Zappe, to pewnie bym zabierał głos "w sprawie", a ze zeszlo na jakies Jopki to mi sie nie podoba !

Pozdrawiam i niech Moc (tworcza) bedzie z Toba !

PS. A lampa i tak, jest o WIELE lepsza od - tranzystora !!! :)

Arsen Lupin

Odpowiedź na Twoje wątpliwości:

Herr Kai "KPT" Krause.

"odjazdowy interface" - np. Soap, pomimo rzucania przez narzędzia cieni, etc., to tylko "wodotrysk" :-)

Pozdrawiam

• 8 miesięcy później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.