Skocz do zawartości
IGNORED

Temat tylko dla moderatorów

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Lukasz - działa - ale to nie jest jakby najczytelniejszy sposob przedstawiania - tzn zeby sprawdzic zolte kartki to trzeba "kartkowac" - byloby prosciej gdyby byla "tablica ogloszen" gdzie bylby nick i aktualna ilosc zoltych kartek.

Czy ten Kubri pisze dzisiaj z tego samego IP co Qubric?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

To lepiej od razu zablokować także wernen.

A jeśli chcieć być konsekwentnym to niestety należy wogóle zbanować Qubrica - we wszyskich reinkarnacjach.

Nie podoba mi się totalne banowanie o czym juz pisałem, ale nie wiem czy to nie jest wyjście. Czasami takie osoby wracają i zaczynąją "nowe" życie pod innym nickiem i zachowując się zupełnie inaczej.

swoja droga Lukasz - jak wrocisz za 2 tygodnie to M-ów może już nie być - zostaniemy zasypani klonami Qubriców i innych, a nikt ich nie będzie usuwał/blokował - więc zanim wyjedziesz może sie pożegnajmy ... :))

• Redaktorzy

zestawienie:

Ukryta Zawartość

Jak AL dostanie żółtą kartkę to dopiero się zacznie :)

No nic, 2 tygodnie nie będę tu zaglądał jak wróce i będzie sajgon to zastanowie się co dalej z forum.

Ukryta Zawartość

no piekna sprawa :) dzieku Lukasz.

panowie - skoro Lukasz rzuca nas na pozarcie na dwa tygodnie to moze po prostu wszystkim jak leci wlepimy po zoltej kartce?? tak z automatu, po równo w ramach prewencji - moze bedzie troche spokoju :))) (węzykiem, wężykiem)

• Redaktorzy

>Ja.

jak na razie idzie leb w leb z AL, foxbatem i dudivanem w ilosci wpisow w smieciowych watkach, których ostatnio wysyp więc nie wiem czy nadal popierasz te kandydature

Dalej popieram; jar bylby bardzo dobrym moderatorem na wolnym forum.

Mozna mu np zaproponowac moderowanie bocznicy, jesli jest tak z nia zwiazany. Poza tym, jesli przyjmie ta funkcje, nada mu to wiecej odpowiedzialnosci za to co pisze, i problem bocznicy moze byc w pewnym sensie rozladowany.

Mysle tez ze warto stworzyc jakis "kosz na smieci" gdzie wszytkie usuwane wpisy/watki beda skladowane, na stale lub na okreslony czas. Rozwiazemy w ten sposob problem protestow odnosnie znikajacych watkow.

obawial bym sie, ze jar1 bedac "m" rozpisywal by sie na bocznicy kto zazyna demokracje, wolnosc i swobode wypowiedzi etc...

mam tez pytanie - jesli ktos nie chcial byc moderatorem, to mimo wszystko nadall nim pozostaje?

Generalnie zgadzam się z Peterem.

Poza tym nie mam bladego pojęcia po co został wyrzucony wątek Arsena. Zaczynałem powoli odnosić wrażenie że się z nim dogaduję i może uda się stworzyć zasady korzystania z tego forum które wszyscy będziemy akceptować. A tak to Arsen zaraz odstawi kolejny "performance".

Powiem szczerze - zły jestem.

zaraz tam sciane... a zreszta, jak uwazacie, widac lepiej rozumiecie o co chodzi zajadlym bojownikom o wolnosc, bo ja jedynie dziwie sie, kiedy Ci ludzie cos konstruktywnego robia? lol toz to istne przedszkole.

czy ten smietnik to by do pisania tez byl? taka bocznica bocznicy?

a na bocznicy faktycznie niech leci co chce.. byle by bez przeklenstw i chamstwa, w koncu to bocznica. no chyba, ze jakis konkretny temat jest rozwalany...

i jeszcze jedna mysl - mam odczucie, ze to jest terror, dzialanie silowe, jak ma byc moderacja to my wam pokazemy, zasypiemy to forum syfem i zawalimy was robota. jesli ta metoda silowa ma dzialac, to oczywiscie nalezy miesiacami "dyskutowac", przepraszac, nic nie usuwac i wogole cieszyc sie, ze jeszcze samemu mozna tu zagladac, chociaz szaleje tu pare niespetanych rozbrykanych goryli i wszytscy maja ich wielbic i podziwiac ;)

coraz mniej i mniej mi sie tu podoba... mialem przez chwile nadzieje, ze jest chec zmiany sytuacji, wspominam milo czasy pre-qubricowe chociazby, ale na razie odnosze wrazenie, ze grupa M to ma byc taka partia demokratyczna, takie nic, tofu :) troszke jak pewien znajomy prof. filozof, ktory jest lebskim facetem, ale tak rozpatruje wszystko od kazdej mozliwej strony bez konca, ze w sumie jest niezdolny do normalnego zdecydowanego dzialania w wielu sytuacjach, w przeciwienstwie do innego profa. tym razem informatyki i matematyki, ktory dziala zdecydowanie i wcale nie bez namyslu :)

ale pewie sie myle...

dodam jeszcze jedno - faktycznie wydaje sie, ze konsekwentne ignorowanie oczywistych prowokacji bedzie najmadrzejsze i najwydajniejsze. nawet AL sie zmeczy, juz kiedys sie zmeczyl nieco heh

reszta - chamstwo, jazdy osobiste, wyzywanie sie, off-topic niszczacy czyjs watek, komercja kryta - to jak najbardziej winno byc obserwowane.

Peter Daniel, 23 Sie 2006, 19:44

Nie przyjmie propozycji to raz. A jesli nawe to po to, by kontrolowac i pokazac innym co piszemy w tym wątku.

Od dawna mam tę pewność, ze tak dokładnie się zachowa.

Zły kandydat moim zdaniem - nie umie się pohamowacć i uczestniczy długo w gadkach-szmatkach.

Temat: "Klub najzajadlejszych inteligentów" - mnie śmieszył. Zostawiłbym. (Dlatego jeszcze nad nim nie głosowałem.)

Przynajmniej "poszkodowani" mieli się gdzie wyżywać...

"Smietnik" bylby tylko przechowalnia, bez mozliwosci wpisow. Jesli ktos protestuje czemu cos zniknelo, mozna mu wskazac to miejsce i bedzie wiedzial dlaczego.

Na diyAudio taka zakladka to Texas:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

faktycznie watki o dupie maryni mozna na smieci wywalac i niech sobie wisza ku uciesze gawiedzi i jako dziedzictwo dla potomnosci, ale to tez bedzie zle, powstanie watek: czemu to trafilo na smietnik. etc etc ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.