Skocz do zawartości
IGNORED

ILU MODERATORÓW?

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

Arsen Lupin, 15 Sie 2006, 16:06

>Ale wkrotce z tych "klikow dezaprobaty", utworzyc by sie mogla jakas "Klika Dezaprobaty" !

Naiwnie mysle, ze przy duzej wartosci granicznej nie opanowala by nas kanapa Jozwy Maryna.

zdezintegrowany_3PO, 15 Sie 2006, 13:17

Nie ma większego znaczenia ilu nas jest (jakość, nie ilość się liczy... ;))

Żeby zostać "M" trzeba być zauważonym przez Niewidzialnego. M.in. stosować się do regulaminu forum, trochę tu już być, nie dawać złego przykładu (np. nie trolować), nie bluźnić, itp. Słowem, ogólnie wzbudzać zaufanie (chyba o to chodzi ?).

"M"-y to też ludzie, w sensie nie ideały. Każdy może zmoderować drugiego i będzie to osądzone jak każde inne zgłosznie. Nie ma wyjątków.

Jeszcze masz czas. Okrzepnij. Zastanów się czy jest się do czego rwać.

* * *

Powiedziałem na tt. co miałem więc nie będę zabierał więcej głosu w tym wątku, bo szkoda mi miejsca na dysku. (Ech, żałujcie ;)

Pozdr.

>ale w sumie az dziwne ze jar1 nie jest moderatorem . . . moj typ nr 1 ;)

Co Ty, ani w wojsku ani w milicji mnie nie chcieli.... Coś w tym musi być, że się nie nadaję ... Za łagodny jezdem..:-)

foxbat, 15 Sie 2006, 16:09

>Ja bym proponowal wprowadzic dyzury moderatorow i np. z boku byloby okienko z nikiem aktualnie

>dyzurujacych moderatorow :D

I jeszcze taka migająca diodka (oczywiscie niebieska) podświetlająca napis: "I LOVE YOU BOY :-)"

>foxbat

>"Ja bym proponowal wprowadzic dyzury moderatorow i np. z boku byloby okienko z nikiem aktualnie dyzurujacych moderatorow :D"

Popieram !

Moznaby wtedy przyblokowac dzwi do dyzurki - kredensem, okienko zapaprac - bita smietana w spray-u, i - hulaj dusza ! :))

>"Atopos, Ty nie jestes az takim szalencem na jakiego sie kreujesz ;)"

Przykro mi, ze mnie nie doceniasz - foxbat !

>Żeby zostać "M" trzeba być zauważonym przez Niewidzialnego. M.in. stosować się do regulaminu forum,

>trochę tu już być, nie dawać złego przykładu (np. nie trolować), nie bluźnić, itp. Słowem, ogólnie

>wzbudzać zaufanie (chyba o to chodzi ?).

>

>"M"-y to też ludzie, w sensie nie ideały. Każdy może zmoderować drugiego i będzie to osądzone jak

>każde inne zgłosznie. Nie ma wyjątków.

Widzisz zdezi cham jesteś i prostak; nie wzbudzasz zadufania!! :-)

>>"Atopos, Ty nie jestes az takim szalencem na jakiego sie kreujesz ;)"

>

>Przykro mi, ze mnie nie doceniasz - foxbat !

Jak przeżył tyle lat, to musi być niezłym szaleńcem :-)

>>andrea29

a mnie szczerze mówiąc gówno obchodzi czy M-cy od czasu do czasu zaklnął. Dla mnie w sumie ważniejsze jest to żeby robili tu porządek!! A teraz uwaga... popatrzcie kto został moderatorem. Część z 'M'-ludzi to osoby które sporadycznie się pojawiają na forum (niewymienię ze względu namój szacunek do nich). I tak co poniektórzy nie bywają na forum nawet 1 miesiąc a może i więcej. JAK ONI MAJĄ MODEROWAĆ FORUM?!@#$^&*() A może powiem to inaczej .... CO ZNACZY "MODEROWAĆ" wg "M"-panów i Lukara? Bo ja chyba znam inną definicję tego wyrazu...

>>jar1

hahaha no no i do tego potulni jak baranki. Mi wpadło już 2 w oko którzy na pewno NIGDY nie wywalą z forum żadnego wpisu ... no chyba że Senicza, chociaż też mam pewne wątpliwości...

saczek, to ONI maja ustalone kto na jakiej zakladce? No to pan moderator od zakladki SPONSOROWANE (specjalne pozdrowienia dla McGyvera z tej okazji, bo cos chlop dluga droge ma tam, juz ze 3miesiace zalatwia) sie nie narobi ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>>foxbat

cholera wie czy są przypisani czy nie do zakładek, ale moim zdaniem powinni, oddzielnie kilku do STEREO, DIY, etc (akurat sponsorowane domyślnie pomijam bo tam za mało roboty)

Co robią moderatorzy?

popatrzmy...

przykłady z głupiej bocznicy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

na STEREO widziałem kilka razy udzielających się moderatorów (bojajże m.in. inżyniera) którzy hasłami pt.: "Panowie przejdźcie do rzeczy" "próbują" coś zrobić, ale "PRÓBUJĄ" to chyba bardzo trafne określenie.

I nie wiem czy dalej istnieje ten zwalony pomysł z kliknięciem 5 osób na "zgłoś do moderacji" żeby wątek mógł być tknięty przez moderację. Przecież to jakieś powalone! A taki MASTER GURU musi zadecydować czy usunąć 1 wpis na tydzień czy nie...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy ta dyskusja o MM-anach wynika z faktu, że to nie MY ich wybralismy, tylko jakaś góra?

Domagamy się demokracji (przy okazji chleba z szyneczką i mniej pracy)?

Rozpisujemy wybory na moderatora na kadencję powiedzmy 3 miesięcy? Jak będą kiepscy, to nikt ich nie wybierze w nastepnych demokratycznych wyborach.

Mnie nie, bo je nie rozumie co tu piszom i pszypadkiem moge kliknoć i zabanować jak nie rozumie.

Naprawde lubie to forum: niech no tylko ktos brzdaknie, ze marazm i juz dyskusja na calego, o marazmie i orgazmie!

Buziaczki:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

mnie to szczerze mówiąc ni ziębi ni grzeje ta demokracja. To propozycja Lukara i wg BARDZO DOBRZE! tylko nie rozumiem po co wybierać kogoś na moderatora, kto i tak za rzadko bywa żeby tu coś moderować? Liczy się JAKOŚĆ nie ILOŚĆ!!

W temacie - ilu moderatorów mam takiego paskudnego pomysła rodem z KGB. Otóż kazdy powinien mieć swojego moderatora, ale nie wiedzieć kto to taki. Przydział musiałby nastąpić odgórnie - prawda, że diaboliczny pomysł.

Właśnie sobie wyobraziłem co by było, gdyby skojarzyła się (zupełnie przpadkiem;) parka Mc fox.

>rekin

Phi...! Tylko jednego...?! Co to za monogamia ?! A nie ciekawiej : "kazdy z kazdym" ?!

Moznaby tez zaapelowac aby kazdy zostal swoim wlasnym moderatorem ! (wyrabia charakter, uczciwosc, rozwija osobowosc !)

(multiple personality, trans-personalizm etc.)

>foxbat

Nie pisałem kto kogo, i nie jest powiedziane, że osoby w parach wzajemnie się moderują.

Ty moderujesz np. rekina, a Ciebie moderuje np. (nie przebierając;) jar1. Jar1 jest moderowany przez AL, a jego z kolei moderuje senicz :) Kto będzie moderował kolegę senicza niestety należałoby wybrać już w referendum, ale od każdej reguły są wyjątki :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.