Skocz do zawartości
IGNORED

JAK ZAINSTALOWAC STARCRAFTA...???

cool architect

Rekomendowane odpowiedzi

LUdzie kochani .. walcze .. z instalka starcrafta .. niby sie instaluje ale potem plyty nie czyta ..

troche na kopie siedze . .i w grafie i programach architektonicznych .. ale takiego syfu dawno nei widzialem ..

nie weim co poczym .. czuje sie jka laik .. prosze powoli i DUZYMI literami .. z gory dziekuje!!!

https://www.audiostereo.pl/topic/27623-jak-zainstalowac-starcrafta/

no wlasnei wszytko zakyalizowane .. ale sprawdze . .po prostu nie weim . .jak by cracka brakowalo ..czy co ..

poldnia instaluje i odinstalowuje .. i zaden pach ..zaden crack .. a obraz plyty... iso ??czy jaki ?

ale z diablo tez mialem problem ..

ze orginala mi nawet ni czytal po instalce . .dopiero po craku ..

cos mi tu nie gra . .

a formata . .nie dziekuje .. za duo programow graficznych .. nie chce znowyu cracowac 3dsmaxa:P ale dzieki .. zobacze co da sie zrobic . .moze ruszy ..

starcraft nie chodził pod systemami NT, nie wiem jaki masz ale pewnie któryś z nich. Trzebabyło ściągnąć albo patch albo całą wersję kompatybilną z NT.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

mzoe racja .. sam juz nie weim .. ale zobacze sciagne .. wersje na NT i zobacze .

bo to co mam .. to pachowalem . nowymi pachami np 1.13 ... i takei tam .. i do tego jeszcze byly cracki ..

ale jakos nic ..

jka by ktos dokladnie weidzial co i jka krok po kroku to chetnie . .a najlepiej zapraszam do mnie :] pozdr

1) pytanie czy masz oryginała? jak nie to może zostało źle przegrane bo SC jest zabezpieczony

2) może gryźć się z programami typu CloneCD - jak go masz w trayu to ustaw "Ukryj nośnik CDR" i powinno pomóc

O tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

masz to co ci potrzeba. Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ok poddaje sie ...

chyba cos z plytami .. .albo jetsem skonczonym debilem ..

nie idize zainsatlwoac .. albo moa mega focha .. a ni na lapku ani na stacjonarnym ...

ale wszytkim dizeuje zapomoc:]

niestyety bede musial sie obejsc bez starcrafta .. ;(

dziek raz eszcze ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.