Skocz do zawartości
IGNORED

Wniosek o samorozwiązanie audiostereo.pl

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

>pal55

To moze wytlumacz, prosze, jak to sie dzieje ze calymi stadami,

wpadaja Tu - Ci "ktorzy nie chca" i calymi godzinami gledza, jak

im sie ta Bocznica nie podoba (zabierajac, tak cenne podobno

dla Nich - miejsce na Serwerze ?!

>>BBT

uwazam ze stalo sie w zasadzie tak jak tego chcielismy, plus dodatkowo przejelismy jednego naszego :)

teraz spokojnie kazdy moze udac sie do swoich podgrup tematycznych np. pofilozofowac lub spokojnie udac sie do zakladki stereo i poczytac oraz popisac o sprzecie, z poczuciem dobrze spelnionego obowiazku w obronie bocznicy.

w wolnych chwilach mozna wpasc na bocznice juz bez pietna czychajacej zewszad moderacji :D

reasumujac mysle (mam nadzieje ) ze wszystko sie jakos© ulozy i bedzie jak dawniej czyli milo,kulturalnie a bocznica...

...bocznica bedzie tym czym jest , wentylem spolecznych frustracji bez moderacji :D

a ja bym chciał na BOCZNICY kulturalnie pogadać na różne tematy, niekoniecznie związane z audio

chyba o to chodzi w zakładce BOCZNICA

niestety dominuje na niej narcystyczna zgrywa kilku męczących osobników, niedoszłych czy niedocenionych, a w każdym razie sfrustrowanych, "tfu-rców" z których większość to chyba jedna osoba :-/

graaf -> kultura na Bocznicy nie jest zakazana, wręcz przeciwnie - jak najbardziej wskazana, i oczywiście funkcja "ignoruj" ciagle działa - wystarczy użyć w stosunku do osób, z którymi nie chcesz rozmawiać.

>netboy

Do zachowania spokoju i rozejscia sie do swoich podgrup tematycznych

juz nie raz bylismy namawiani i NIC NIGDY z tego, ciekawego nie wyszlo !

Proponuje aby TU - na Placu Niebianskiego Spokoju, pelnic zbrojna warte,

chociazby do czasu kiedy WADZA wykaze sie chocby odrobina - ZROZUMIENIA

oraz DOBREJ WOLI i :

1. Przywroci - skasowane ostatnio watki !

2. Obejmie Amnestia - ostatnio represjonowanych (aby mogli, wraz z WSZYSTKIMI

.....SWOBODNIE zabierac glos w sprawach o ktorych wlasnie rozmawiamy !

3. Zaniecha DYSKRYMINACYJNYCH ograniczen - Bocznicy !

4. Wylaczy BOCZNICE spod dzialania 13-go punktu Regulaminu Forum !

Poki co, nie odstapimy - ANI O KROK !

...panie Czesiu...spokojnie...jeszcze chwilka....prosze sie nie niecierpliwic !...

>>graaf

jak juz wszystko zaczyna sie ukladac, ludzie wracaja na swoje krzesla to wpadasz TY i zaczynasz od nowa

powiedz o co ci chodzi, zle ci? wez aviomarin

Chyba nie warto kończyc tego forum , bo co nam zostanie - patrzcie jak skonczyło forum akkusa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

...there is no spoon...

>>BBT

nie mam powodu zeby nie ufac Pal-owi wiec poczekajmy, wierze ze bedzie OK

lubie to forum, lubie czytac wpisy ludzi takich jak *** *** *** * itd jak rowniez lubie czytac to co sie dzieje na bocznicy, wiec mam nadzieje ze bedzie tak jak my(oni) tego chcemy.

apeluje o rozwage i cierpliwosc :)

(*** *** ***)* madrzy ludzie ze stereo :D

arturp, 25 Sie 2006, 13:24

>Chyba nie warto kończyc tego forum , bo co nam zostanie - patrzcie jak skonczyło forum akkusa

>

Ukryta Zawartość

To wyglada na jakis wlam...

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jar1, 25 Sie 2006, 13:25

>>powiedz o co ci chodzi, zle ci? wez aviomarin

>

>jak byłem we wojsku, to na wszystko przepisywli lewatywę :-))

Pod Verde czy Ypers? Jar1 nasz weteranie:)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Re: pal55, 25 Sie 2006, 13:19

>graaf -> kultura na Bocznicy nie jest zakazana, wręcz przeciwnie - jak najbardziej wskazana, i

>oczywiście funkcja "ignoruj" ciagle działa - wystarczy użyć w stosunku do osób, z którymi nie chcesz

>rozmawiać.

funkcja ignoruj to miecz obosieczny, czego dowiedziałem się ignorując przez jakiś czas Qubrica i kilku jego kolesiów (chyba? sądze na podstawie zawartości wpisów)

bezkarnie (bo go ignorowałem) spamował moje wątki, wypisywał bzdurne kłamstwa na mój temat i generalnie obrzucał mnie gnojem a czytelnicy forum (których zapewne jest więcej niż pisujących na nim) dziwowali się zapewne dlaczego na to pozwalam

"milczący nie mają racji" pal55, niestety

ignoruj to broń nieprzydatna w relacjach z takimi osobnikami

ponadto nawet troll czasem napisze coś ciekawego i nawet w głupim wątku coś ciekawego ktoś może napisać

funkcja ignoruj tnie i to co złe i to co dobre

dlatego po nieudanych eksperymentach zrezygnowałem z jej używania, jest nieprzydatna

Re: netboy, 25 Sie 2006, 13:22

>>>graaf

>

>jak juz wszystko zaczyna sie ukladac, ludzie wracaja na swoje krzesla to wpadasz TY i zaczynasz od

>nowa

>

>powiedz o co ci chodzi, zle ci? wez aviomarin

???

skąd ta agresja?

nic do Ciebie nie mam ani nic nie pisałem pod Twoim adresem, wyluzuj proszę :-)

Re: jar1, 25 Sie 2006, 13:32

>>Pod Verde czy Ypers? Jar1 nasz weteranie:)

>

>Pod Tantum Verde !

to my towarzysze Broni!!!

ps.

pozdrów Bronkę jak ją spotkasz, mi kontakt się z nią urwał, cholernie bolało, ale użyłem Tantum Verde :-)

>>graaf

"skąd ta agresja?

nic do Ciebie nie mam ani nic nie pisałem pod Twoim adresem, wyluzuj proszę :-)"

chodzi mi o ten wpis:

"a ja bym chciał na BOCZNICY kulturalnie pogadać na różne tematy, niekoniecznie związane z audio

chyba o to chodzi w zakładce BOCZNICA

niestety dominuje na niej narcystyczna zgrywa kilku męczących osobników, niedoszłych czy niedocenionych, a w każdym razie sfrustrowanych, "tfu-rców" z których większość to chyba jedna osoba :-/"

nie odebralem tego personalnie tylko jako dalsza czesc wojny "zaczepno-gownianej" na bocznicy, a takie wpisy tych co uwazaja sie za swiatlosc tego forum tylko do tego prowadza. to po pierwsze

a po drugie to akurat na TY dzialasz mi na nerwy czego zreszta nie omieszkalem CI kiedys napisac.

a po trzecie zaloz nowy temat pisz sobie o czym tylko chcesz a tego czego nie chcesz to nie czytaj, proste jak drut (kabel).

pozdrawiam

M

a faktycznie!

był taki nieregulaminowy wpis pod moim adresem:

>>netboy 2 Maj 2006, 15:30

wiec moze powiem tak jezeli uwazam ze zachowujesz sie jak nadety dupek to mam do tego prawo tak samo jak ty masz prawo obrazac innych i nie wytykaj mi regulaminu bo z calym szacunkiem nie jestes dla mnie osoba ktora moze to robic.

co do "2+2=4" to faktycznie jest to prawda lecz co do pozostalych stwierdzen wyglaszanych przez ciebie na forum (nie tylko w tym watku) to nie chce polemizowac merytorycznie ale: po pierwsze ,wydaje mi sie ze nie masz monopolu na "wiedzenie lepiej" a po drugie: styl w jakim to robisz jest "rynsztokowo-palanciarski" cos tam przeczytales cos widziales a tak naprawde to gowno zbudowales i wydaje mi sie powinienes zachowac wiecej pokory do wiedzy ktora liznales i do osob ktorym chcesz ta wiedze przekac. a wrogosc wywoluje wrogosc a ze ty nie potrafisz inaczej to nie dziw sie ze ludzie patrza na ciebie w taki a nie inny sposob>nadety dupekstyl "rynsztokowo-palanciarski"gowno zbudowales

Re: netboy, 25 Sie 2006, 14:00

>>>graaf

>

>wstyd to z gola dupa latac :D

>

>a zdania o tobie nie zmieniam i potrzymuje to co napisalem.

>

>jezeli ci sie nie podoba to: ignor na netboy i po bolu

i wajs wersa jak to mówią :-)

ignor na graaf i nie ma potrzeby pisania personalnych krytyk na forum, które nie do tego służy :-)

dobra, wywieszam pomarańczową flagę!

pozdrawiam i życzę wszystkim na bocznicy dobrej zabawy (i jakby dodał dobry wojak Szwejk "w granicach prawa")

graaf

>graaf

>a ja bym chciał na BOCZNICY kulturalnie pogadać na różne tematy, niekoniecznie związane z audio

>chyba o to chodzi w zakładce BOCZNICA

1. Zgadza sie - TY bys chcial !

2. TOBIE o TO chodzi !

>niestety dominuje na niej narcystyczna zgrywa kilku męczących osobników, niedoszłych czy

>niedocenionych, a w każdym razie sfrustrowanych, "tfu-rców" z których większość to chyba jedna osoba

Wiesz graaf, w Umysle istnieje taki skomplikowany SYSTEM LUSTER !

Czasami te lusterka ustawiaja sie w ten sposob, ze widza zupelnie - ODWROCONA rzeczywistosc !

Nie zwyklem oceniac czyichs walorow umyslowych, ale przy okazji powiem tylko,

ze to co piszesz, np. w watku przez SIEBIE stworzonym, ze SWOIM nickiem w tytule,

wydaje mi sie tak nudna pila, ze nawet przy duzym samozaparciu nie udaje mi sie

przebrnac przez te cale kilometry umyslowej sraczki pelnej samouwielbienia !

Jesli chcialbys zostac GWIAZDA, mozemy zrobic EKSPERYMENT (slepy test ! :)

Ja, na pewien czas - zamilkne, a Ty w tym czasie bedziesz zakladal na Bocznicy po 5 watkow dziennie !

Do ktorych wpisywac sie beda, jak sadze, OCZAROWANI twa KULTURA, SWADA I INWENCJA - twoi

nowi Fani (200 wpisow dziennie w kazdej zakladce !)

Jesli Ci sie to uda - BOCZNICA JEST TWOJA - ja sie WYCOFAM !

Jesli nie - objecasz, ze nie bedziesz zbyt czesto prezentowal mi Swego narcystycznego odbicia !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.