Skocz do zawartości
IGNORED

Wniosek o samorozwiązanie audiostereo.pl

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

Gustaw, 24 Sie 2006, 12:28

>Próbujecie zohydzić to forum (oczywiście nie wszyscy). Jedną "władzę" jak to określacie zastąpić

>drugą. Tak zamieszać aby przeszli do Was. Tajniackie podbierania forumowiczów jest na tyle chamskie,

>że wklejanie Lenina (oczywiście to był żart) to drobnostka.

Widzisz, nie potrafisz zrozumieć jednej i podstawowej rzeczy, jaka próbujemy tu przekazać. Ani audiostereo ani forum KAiM nie są żadnymi wartościami samymi w sobie. Najwyższą wartość stanowią ludzie. I to bez względu na stan posiadania sprzetu, czy ktosjest dyslektykiem czy dysgrafem, czy ma 15 czy 70 lat. Kazdy ma prawo byc sobą i oczekiwać od innych takiego samego szacunku, jaki się każdemu człowiekowi należy. Nawet, jesli mysli inaczej i ma swoje wady.

foxbat, 24 Sie 2006, 12:39

Nie personalnego.

Podałem to tylko informacyjnie (dla przeciwagi) w stosunku do Gajwera. Tatmto forum to "Raj Forumowy" a swoje Gajwery posiada.

Nie zwykłem brać udziału w waszych kłótniach i przepychankach, ale zaczyna mnie to denerwować.

Gdyby nie brak powściągliwości językowej co poniektórych i idącym wraz z nim bałaganem, nie potrzebne były by takie wątki i samo rozwiązanie, było by też fajnie i przyjacielsko.

Jak się komuś nie podoba to jego pech, niech sobie zmieni forum na lepsze, a tymczasem proponuje zacząć rozmawiać o tematyce audio i przypominam, że potrzeba moderacji nie wzięła się z nikąd.

Ale coś mi się zdaje, że co poniektórym to w dzieciństwie zabawki w piaskownicy zabierali...

Gustaw, -->

A co ma Atopos wspólnego z KAIM?

Przecież on nie jest członkiem KAIM!

Może odpowiedz co TY masz do KAIM że tak zioniesz ogniem na Klub!

No i najważniejsze .... może zaprezentuj co sam zdziałałeś bo siedzieć przed komputerem i drapać się po jajkach to każdy potrafi !!!

zdezintegrowany_3PO

>Podałem to tylko informacyjnie (dla przeciwagi) w stosunku do Gajwera. Tatmto forum to "Raj

>Forumowy" a swoje Gajwery posiada.

Czy ktokolwiek mowił, że my świeci? I nikt tu też świetości nie oczekuje - szczególnie tej narzucanej. Nie ma cenzora na MG ale jest foxbat. Nie było przedtem na AA i był jar1. A teraz AA z jar1 sie nie ganiają - ustabilizowało sie, bo nie ma przegięcia.

McKornik, 24 Sie 2006, 12:45

>Jak się komuś nie podoba to jego pech, niech sobie zmieni forum na lepsze, a tymczasem proponuje

>zacząć rozmawiać o tematyce audio i przypominam, że potrzeba moderacji nie wzięła się z nikąd.

Tylko Ci, od których wziąl się problem moderowania niewiele mają do powiedzenia o AUDIO i STEREO a najbardziej bawi ich sianie fermentu, sami nie odejdą.

Powoli mi sie to zaczyna ukladac w calosc! Co mamy:

AL

KAIM

jar1 ( 1=wahid )

AL-KA-IM !!! JarWahid - przywodca AL-KA-IM !!!

To jest straszne!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jar1, 24 Sie 2006, 12:42

Jar. Myślę, że jednak rozumiem. Może właśnie Wy nie rozumiecie, że jesteście manipulowani ?

Zastanów się ile "szacunku i zrozumienia" ma osoba która przyrównuje kogoś do Łukaszenki lub (w podtekście) do Hitlera tylko dlatego, że ktoś wykasował jego wątek.

Jar. Zastanów się proszę od czego się zaczeło. Od wykasowania kilku prac Atoposa a kończy się na nieudolnej moderacji.

U podstaw problemu leży (m.in) osobisty stosunek Atoposa do Lukara : Dałeś mi po łapach to rozpier... Ci forum. To zwykła zemsta.

foxbat, 24 Sie 2006, 13:00

>Powoli mi sie to zaczyna ukladac w calosc! Co mamy:

>

>AL

>KAIM

>jar1 ( 1=wahid )

>

>

>AL-KA-IM !!! JarWahid - przywodca AL-KA-IM !!!

>

czyżbyś był żydem albo amerykanem ;) ?

Oto cytat z regulaminu forum kaim:

Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz).

Tam pełnia demokracji pod grożbą oczywiście ... trwałego usunięcia wraz z powiadomieniem odpowiednich władz :O)

Gustaw, 24 Sie 2006, 13:04

>zdezintegrowany_3PO, 24 Sie 2006, 12:46

>

>

>>A co ma Atopos wspólnego z KAIM?

>>Przecież on nie jest członkiem KAIM!

>

>Jest członkiem Forum.

I nic więcej poza tym!

No może jeszcze ze dwa, trzy razy był na odsłuchach i to wszystko ... bardzo miły i kulturalny ... starszy ;) PAN :)

zdezintegrowany_3PO, 24 Sie 2006, 13:05

>Zaraz dojdziemy do wniosku że bałagan na audiostereo.pl to wina KAIM ;)

Zdecydowanie nie. Myślę, że jasno napisałem gdzie jest przyczyna.

peperoni, 24 Sie 2006, 13:06

>>Zaraz dojdziemy do wniosku że bałagan na audiostereo.pl to wina KAIM ;)

>

>a nie?

Ty się lepiej tłumacz tu zaraz ze Stalinowskiego Regulaminnu na Forum KAIM ;)

hehehe - McKornik i kubedes - ale stawiacie proste diagnozy (aż się chce powiedzieć, że tak jak Wasi lekarze).

Dlaczego banują - i zwłaszcza Ala??? Bo im nie pasuje do wizerunku forum.

Lukar stworzyl zabawne forum, które miał głeboko - do czasu aż zaczął na nim zarabiać. Pojawiły się jakieś reklamy, wątki sponsorowane i okazało się że rozpasanie na tym forum, a zwłaszcza możliwość podważania każdego autorytetu bardzo ogranicza możliwości rozwoju działań komercyjnych.

Nikt nie zamiesci reklamy, nie da artykułu sponsorowanego wiedząc, że jego górnolotne pieprzenie w każdej chwili może zostać spuszczone do rynsztoka kilkoma otrzeźwiającymi wpisami forumowiczów.

Forum było jakie było ale oczekiwania Lukara się zmieniły. Zaczął wiec wymyślać rożne mechanizmy żeby przykroić forum do wizerunku jaki sobie wymyślił.

Zresztą sami się do tego przyczyniliście - bo kto ciągle jęczał i lamentował, że jest źle???

Lukar wykorzystał do tego Wasze pomysły i mianował nawet cenzorów którzy swoimi rękami maja zrobic z forum grzeczne i cnotliwe kółko różancowe. Robiąc tak dalej będzie miał uładzone forum i bezpieczne dla reklamodawców.

Tylko że będzie to forum dwudziestu moderatorów i garstki frajerów dających się naciągać na "hi-endowe" wyroby piwnicznych wytwórni.

Wiec nadal bedzie kiepściutko z frekwencją reklamodawców :)))

Jaka szkoda - ani reklam więcej, ani dyskutantów... Ale za to jaką wartością będzie stworzenie rzeszy wiernych lizidupów! :)))

Qubric -->

Nie dodałeś jeszcze że część z tych "producentów" a może kiedyś reklamodawców jest Moderatorami!

To dla mnie jest nieporozumieniem zupełnym!

Podobnie kilku innych Moderatorów którzy robili sobie w przeszłości osobiste zjadliwe wycieczki w strone innych Forumowiczów.

zdezintegrowany_3PO

Kubrik cytat ;O)

Lukar wykorzystał do tego Wasze pomysły i mianował nawet cenzorów którzy swoimi rękami maja zrobic z forum grzeczne i cnotliwe kółko różancowe. Robiąc tak dalej będzie miał uładzone forum i bezpieczne dla reklamodawców.

Tylko że będzie to forum dwudziestu moderatorów i garstki frajerów dających się naciągać na "hi-endowe" wyroby piwnicznych wytwórni.

i tym się tak martwisz? I dlatego K&Co walczą o to żeby te forum bylo nieuładzone i nie miało reklamodawców :O) :O)

Qfa pekam ze śmiechu :O)Już pękłem.Jestem na tygodniowej głodówce,rozumu mi nie odebralo,i nie pachnie brzydko :O)

Gustaw, 24 Sie 2006, 13:07

>Zdecydowanie nie. Myślę, że jasno napisałem gdzie jest przyczyna.

Prayczyna Gustaw to leży w tym, że są ludzie, którzy nie akceputują 'innych' w stosunku do standardów przyjętych przez siebie. Przyczyną jest brak tolerancji i chęć postawienia na swoim za wszelką cenę. Przyczana tkwi w tym, że chce sie mieć wyłączność na rację i na dodatek próbuje się ją wyegzekwować 'na siłę".

• Redaktorzy

Qubric:

To forum było i jest prowadzone przez mnie jako hobby, reklamy wstawilem tylko po to zeby serwer na siebie zarobil i zeby wieksze dyski zmiescily setki bzdurnych zdjec z bocznicy, ja z tego forum nie żyję.

Tematy sponsorowane pojawily sie tylko po to zeby oficjalnie firma mogla zaprezentowac swoja oferte bez krzyków innych. Widziales ile kosztuje watek sponsorowany? 70zł netto! ta cena jest tak śmiesznie niska za reklamę ktora dociera do tylu osób że nawet nie chce mi sie jej komentowac - dla mnie jest absolutnie symboliczna i obiecuje ze od dzis pieniadze za kazdy watek sponsorowany bede wysylal czy pajacykowi czy jakiemus domu dziecka - potwierdzenia przelewu bede wklejal na forum.

moderacja powstala miedzy innymi przez Ciebie - ale tego nie zauważasz - może dla Ciebie wyzywanie innych od gównojadów, pastuchów etc. to norma, dla mnie nie i dlatego dostajesz bany i zolte kartki - za chamstwo

garstka to w tej chwili robi burzę od kilku dni, setki osób w tym czasie piszą o audio a tysiące czytają o audio - tylko tej garstki niewiele to interesuje jak widać

L.

Qubric, 24 Sie 2006, 13:08

>Tylko że będzie to forum dwudziestu moderatorów i garstki frajerów dających się naciągać na

>"hi-endowe" wyroby piwnicznych wytwórni.

Jakoś mi nie będzie szkoda. Jak napisal jar1 wartością forum są ludzie. Z wartościowymi nawiązałem kontakt poza forum, albo wiem jak do nich dotrzeć, gdy będę chcial o cos zapytać.

Szkoda mi tylko będzie zakładki "muzyka" bo jeśli chodzi o wiedzę odn. klecenia sobie(!) klocków w piwnicy to wolę diyaudio.com, a w tematach muzycznych to jedno z lepszych miejsc jakie znam.

Lukar, 24 Sie 2006, 13:18

>garstka to w tej chwili robi burzę od kilku dni, setki osób w tym czasie piszą o audio a tysiące

>czytają o audio - tylko tej garstki niewiele to interesuje jak widać

amen

generalnie popieram moderację i moderatorów

pomysł jest dobry, tylko musi się dotrzeć, cierpliwości Panie i Panowie forumowicze :-)

pomysł typu "samorozwiązanie" szkoda komentować

>garstka to w tej chwili robi burzę od kilku dni, setki osób w tym czasie piszą o audio a tysiące

>czytają o audio - tylko tej garstki niewiele to interesuje jak widać

>

Guzik prawda ! To nie ta masa przyczyniła sie do takiego wizerunku tego forum. Sam włożyłem w nie sporo własnego wysiłku. Całe diy, jest właściwie moim dzieckiem - a jest to najsensowniejsza (oprócz muzyki) zakładka tutaj. Więc tez nie jest mi wszystko jedno, co będzie z tym forum. I nie ma tam takich problemow, choć jest i senicz i był darkul i inni. Czasem ktoś sopbie popyskuje, i tyle. Ale działa.

Dopóki sam sobie starałeś radzić, raz lepiej raz gorzej, nie czepiałem sie, bo doceniałem Twój czas i wysiłek, aby to forum działało. Ale taka moderacja, prowadzona w ten sposób to kpina m.in. z takich jak ja. I nie mogę patrzeć obojętnie na to, jak sie niszczy i mój wysiłek.

Re: jar1, 24 Sie 2006, 13:28

>takich jak ja. I nie mogę patrzeć obojętnie na to, jak sie niszczy i mój wysiłek.

moderacja niszczy Twoj wysiłek??!!

może jakiś przykład?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.