Skocz do zawartości
IGNORED

monitory 1000 +pioneer a 307 pewna obawa

migos

Rekomendowane odpowiedzi

Wymieniasz 2x50 na 2x50 ?

Będzie lepiej...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) mam wziąc tego jest poprostu piękny i tani i ma mocnego kopa jak sądzisz/ sądzicie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

hmm ten znowu imał jakąś przygodę - pocałował się od przodu z czymś...:) jest przetarty. NIe wiem co to za cudo 980... podobno 80 gorzej brzmi, ale może się mylę. ten akurat Wygląda niemal identycznie co 860 - wśród tych z końcówką 80 podobno był któryś niemal identyczny co 860 ale z pilotem - może to własnie ten. Zapytaj Discomaniaca71 - on chyba słuchał ich wszystkich. Może coś podpowie. Nie spiesz się z decyzją. z Denonów to poza modelami które Ci podałem to nie ma nic ciekawego... jeśli szukać sprzętu o wyższych ambicjach.

a Może poszukaj po prostu któregoś z tych pionków referencyjnych. To też niezły sprzęt miękko i ciepło grający. A wydają się być w lepszym stanie i więcej ich na allegro bo ludzie nie rzucają się tak na nie. Niestety Denon jest popularny na forum co winduje jego ceny na allegro i sprawia, że jest poszukiwany. Handlarze też czytują forum;)

no jest ten jak w morde strzelił

Ukryta Zawartość

no to jak ten jest lepszy od tego

Ukryta Zawartość

juz pomału głupieję

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i ci godny uwagi jest ten pioneer

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nie myl modeli - 680 to zupełnie co innego niż 860!!!! zupełnie inna seria i model:)

pma860 ma 80 W przy 8 ohmach ale jest to takie prawdziwe 80W a nie naciągane jak w niektórym sprzęcie. Wsród wszystkich modeli jakie Ci podałem mocy jest pod dostatkiem. Są to wyższe modele budżetowych wzmacniaczy zintegrowanych - żaden z nich zadyszki nie dostanie tyle jestem w stanie zagwarantować.

Tu masz przykład jeszcze innego pionka...

Ukryta Zawartość

Ale jeśli byś się zdecydował na coś takiego to radzę zapolować na naprawdę wypieszczony egzemplaż. Pojawia się ich relatywnie dużo - zwykle jest kilka egzmplaży na allegro - dodatkowo są w różnych kolorach (srebrny i czarny). Chyba, że kolesie doślą Ci lepsze fotki bo z tych niewiele widać. Za ok 500 pln w stanie idealnym warto.

Ukryta Zawartość

Nie głupiej, nie ma tu pojęcia lepszy gorszy. Oba grają trochę inaczej. pionek gra bardziej miekko, Denon nieco bardziej wyrafinowanie i ostro. Oba miają porządną moc i są porządnie zbudowane.

Tak patrząc na tego 980... to już wolał bym chyba tego pionka do tych magnatów widać, że jest w lepszym stanie. Ale potargował bym... 500 to będzie w miarę uczciwa cena.

sorki pytanko z innej beczki jesli nawet bym wzioł tego pionka 616 to chodzi mi ze ja mam stracha ze koles mi niewsle go a ja mu wpłace na konto kase bo tylko tak chce to jakom mam pewnośc ze tak nie zrobi i jest mozliwosc odzyskania tej kasy bo troche się nielapie w tym jak to wszystko działa??

nie masz pewności, że będzie uczciwy. ja ostatnio nacięłem się na jednego ch*ja. Właśnie zastanawiam się nad odpowiednim komentarzem dla niego. Wysłał mi towar niezgodny z opisem. Jedyna metoda to czytać dokładnie komentarze, zadzownić osobiście, prosić o ddatkowe zdjęcia... a najlepiej odebrać osobiście. Dlatego jak masz wątpliwości co do towaru - np niewyraźne zdjęcia, nieciekawe komentarze to się wstrzymaj - cierpliwość się opłaci - prędzej czy później pokaże się coś ciekawego, kwestia kilku dni. Nie napalaj się na nic, to ty jesteś klientem i to twój wybór.

dzięki stary jestes naprawdę wpozo ale jak to jest z tym pobranienm moze cos więcej wiesz (ta wpłata na konto)? a co do tego pionkka 616 to pisałem eske i napisał ze ma klienta za 440 z poznania a ja mu na to ze do 500 wezmę go odzaraz i jeszcze.A O ZDIECIA TO JUZ SIĘ NIEDOPROSZE BO MA W OPISIE ZEPSUTĄ CYFRÓWKĘ-tak mu zalezy haahha.skozystam z twej rady i z anielska cierpliwoscią będe czekał -az w koncu nie wytrzymam ahha.a propo ten koleś to ma badrzo mało komentazy kolejne stwierdzenie na nie!!.o teraz doszedł sms cyt...."mo to juz konkretna sumka tak chciałem wziąc za 520 zł za niego i wtedy mozesz zabierac a jak nie to poczekam na rozyuj sytuacji do niedzieli. i co ty na to sebuch???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to jest godne uwagi i pewniak a jak ty bys to rospatrzył

Ukryta Zawartość

W ogłoszeniach tu na forum

Ukryta Zawartość

Pioneer 400X

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

porownywanie 700 AE i 860 to lekka przesada... Panowie dajcie spokoj... to inna klasa - tyle ze 700 AE jest nowy. 860-tce blizej jest do 1500 AE niz do 700... zreszta zdaje sie ze jest mocniejszy i bardziej wydajny pradowo niz 1500 AE choc ten ostatni naprawde gra niezle w swojej cenie... Pioneery beda graly cieplo - moze nawet za cieplo i z niewlasciwymi kolumnami moga mulic... co do A 400X to uwazam ze jest ciut przereklamowany ale to moje zdanie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.