Skocz do zawartości
IGNORED

VDH ORCHID vs Stereovox HDSE

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

xniwax, 8 Wrz 2006, 19:39

>Porównanie było w teście Orchida w AudioVideo 3/06.

Czyli Ty opierasz sie wyłacznie na opiniach innych. Ja lubię sprawdzic to u siebie. Recenzji jednak nie czytałem i ciekaw jestem czy moje odczucia będą podobne.

Od tygodnia testuję VDH Orchida w swoim systemie ze Stereovoxem. Wpierw chcę poznac Wasze opinie. Swój pogląd już mam wyrobiony niemal na 99%.

> Zydelek

Nie wysnuwaj pochopnych wniosków, bo ja akurat testami w prasie sie nie kieruję.

A informację podałem bo akurat pamietałem, że taki test był i byc moze do tych 99% dojdzie jeszcze z 1 promil - a to zawsze coś :-)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

do tych dwoch konektow dolozylbym jeszcze dla porownania Crystal Cable Piccolo za 1100,mialem pozyczony,wydaje mi sie ze to swietna rzecz. W najblizszym czasie bede chcial porownac wszystkie trzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.