Skocz do zawartości
IGNORED

sieciówka Heaven's Gate

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

A może ty to zrób i opisz?

Nie mam nic przeciw temu i chętnie bym poznał taki opis. Bardziej interesujące byłoby niz WYŁĄCZNIE ciągłe powtarzanie jak to dobrze gra bo drogie. A więc zaczynaj. Czekamy na efekty pracy.

Swoimi opiniami mogę podzielić się z ludźmi na poziomie a ty robisz bydło na tm forum i sam jesteś bydło.

Po co mam się z tobą dzielić jakąś opinią, co pujdziesz potem kupić sobie sieciówkę za 3000 Euro i podłączysz ją do tego hi fi co masz.

Na zachodnim forum kiedyś zauważyłem coś takiego, chińczyk zapytał łamaną angielszczyzną o jakąś sprawę techniczną z dziedziny audio, nikt mu nie wytykał języka, odpowiedzieli tylko ci, którzy wiedzieli.

U nas najpierw wszyscy wytykają błędy językowe, potem piszą co chcą bez żadnej wiedzy (Zydelek) a gość w końcu nic nie wie.

Mirek Potempski, 15 Wrz 2006, 16:05

Ja odnoszę wrażenie że termin bydło- bardziej dopasowany jest do ciebie.

A to że nie chcesz się podzielić opiniami, to z prostej przyczyny:) Jesteś głuchy, nie umiesz słuchać, słyszeć i przelać to na pismo :) O sprzęcie po 3000euro to możesz sobie pomarzyć :):) i tym chcesz zaimponować.

Zamiast obrażać pokaż żeś facet i spróbuj po męsku merytorycznie przekonać do swych racji ( o ile takie istnieją).

Ja opisałem swoje wrażenia z odsłuchu dzieląc się z innymi. Pokaż że ty też potrafisz. Jeśli nie mi to innym forumowiczom.

Dziś dzieki uprzejmości Audiofil-a dostałem do odsłuchu topową sieciówkę AudioNova. Ciekaw jestem jaki to produkt.

Ad. sieciówek GH Labs- informuję, ze są do nabycia w sieci salonów audio Audiofil-a w Białymstoku i Warszawie (na Burdzińskiego czy coś tak- dawne Pol Audio)

Z pewnością małzowiny uszne by Ci się szerzej wraz z "gałami" otworzyły gdybyś przeczytał co miałbym do powiedzenia o wrażeniach odsłuchowych Lelumka :):) A moze ja go potestuję...??? Co Ty na to?

>Zydelek

Olej MirkaP. Kolejny facio rzucający słowa na wiatr.

W większości z nas nie ineteresują sieciówki za 3000$. Za to do 1kzł jak najbardziej. Dla tego Mirek wykaż się znajomoscią tematu. Może jednak kogoś zainteresuje poziom ..... k$ :))

Jodel. po co, jak wygrasz w totka to coś napiszę.

Prawdopodobieństwo, że wygrasz jest równe temu, że piorun w ciebie strzeli.

Jodel moje wpisy nie służa aby kogoś zdenerwować czy kogoś obrazić ale nie mogę pogodzić się z faktem, że po teście na sprzęcie HIFI wydaje się jednoznaczną opinię.

Zydelek a kto ci robił pokój, jaką masz akustyukę, jakie ustroję. Kto robił pomiary?

Czy Gainclone nic nie potrzebuje. Jebij się w łep. Z tobą nigdy nie będę się dzielił żadną opinią bo dla mnie jesteś bydło.

Mirek Potempski, 18 Wrz 2006, 18:24

Jebij się w łep. Z tobą nigdy nie będę się dzielił żadną opinią bo

>dla mnie jesteś bydło.

????????????????????????????????

Czy ty aby nie przesadzasz???

W przyszłym miesiącu będę w Radomiu- jeśli nie będziesz miał nic przeciw- chętnie zobaczyłbym w realu to nad czym "bijesz pianę". >Zydelek a kto ci robił pokój, jaką masz akustyukę, jakie ustroję. Kto robił pomiary?

Wyobraź sobie że mam z natury akustykę bijącą wszystkie jakie dane mi było słyszeć- w tej kwestii niech się wypowaiadają moi goście, bo samemu nie wypada.

>Czy Gainclone nic nie potrzebuje.

Co ty w kółko masz coś do G.C. Ja go jeszcze nie skończyłem a gram cały czas na torze zbudowanym całkowicie na lampach :):) i to najwyższych modelach ze swoich lat :)

O portfele potencjalnych nabywców kablo-biżuterii też się nie martw. Jeśli rzeczowo przedstawisz plusy i opiszesz działanie swoimi słowami być może wniesie to dużo do tematu kabli.

Nie trać więc czasu tylko bierz się do pisania o tym co usłyszałeś.

By nie zakładać nowego wątku chcę się spytać o typ sieciówki do cd. powiedzmy z przedziału 800-1500zł która: będzie miała mega bas, gładką aksamitną średnicę- bez jakichkolwiek szorstkości i aksamitną szczegółową górę. O ładnie oddanej scenie z powietrzem już nie wspomnę. Jakie sa typy sieciówek dla powyższych kryteriów?

Mirek Potempski 18 Wrz 2006, 18:24

"a kto ci robił pokój, jaką masz akustyukę, jakie ustroję. Kto robił pomiary"

he! he! he!, no no i co jeszcze? to może wszystkie testy róbmy w komorze bezechowej. Tylko do czego będą one służyć?

Ostatnio nastąpiła mania komentowania tego co mamy w "o mnie". Mirek jak trafię w szóstkę to pożegnam się z tym forum :))

>Zydelek

Moja rada jest taka żebyś nie opisywał tego co masz w swoim "o mnie". Zawsze znajdzie się "przypał" który będzie to komentował, polemizował i wyśmiewał.

No ale wróćmy do kabli.

Zydelek 14 Wrz 2006, 00:08

"Teraz rozumiem dlaczego Peter Daniel uzywa choćby kabli głośnikowych AQ CV4 jako zasilających"

A CV4 ma taką samą budowę jak AC10 lub AC15? Może to sprawdzałeś?

pozdrówka jodel

Nie znam budowy CV4 ale znam AC10 i 15. Jak bedę gdzies widział CV4 to sobie porównam. Może jednak Peter coś skrobnie na temat róznic i dlaczego Jego wybór padł właśnie na AQ? Ma przecież duży wybór a jednak...?

Pozdr.

Z prostej przyczyny: nie lubie wydawac pieniedzy jesli nie musze. A ze mialem sporo bezuzytecznych kabli glosnikowaych wykonalem z nich sieciowki. Byl to akurat AQ Type 4 i sprawdzil sie lepiej niz duzo drozsze kable specjalistyczne. Wlasnie przez to, ze malo dodawal od siebie a co najwazniejsze nie manipulowal dzwiekiem jak niektore sieciowki po $2000 ktorych takze sluchalem, a ktore juz po pol godzinie musialem usunac z systemu bo dluzej sluchac nie moglem.

O.K.

Dzięki za hiper szybką odpowiedź i wyjasnienie.

Pozdr.

A nasz vice guru jeszcze nie zdażył wypowiedzieć się co go urzekło, że zmuszony jest do sieciówek po 3000euro :):)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.