Skocz do zawartości
IGNORED

do forumowiczów z Dolnego Śląska

Haer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i odgrzewam wątek "czy są tutaj forumowicze z Wałbrzycha i okolic"

Dziękuję Dongowi i Cezarowi40 za wskazówki.

No i co z tego, że zdecydowałem się na utylizację mojego kina domowego :-) i zakup zestawu stereo, skoro objechałem cały Wałbrzych (czytaj miasto w południowo-zachodniej Polsce) :-) i stwierdziłem, że nie ma tutaj ani jednego profesjonalnego salonu ze sprzętem audio, który oferuje pokój odsłuchowy, możliwość odsłuchania kilku zestawów głośnikowych, wzmacniaczy, cd, kabli.

Pozostaje czytanie na forum, testy w necie itp, ale to tak jak lizanie loda przez drzwi od lodówki :-) bo błogosławieni ci którzy usłyszeli, a nie ci którzy przeczytali :-)

Chyba pozostaje wyprawa do Wrocławia, licytacja w nieskończoność na allegro :-) lub zakupy przez sklepy wysyłkowe.

Powiedzcie sąsiedzi z moich okolic w jaki sposób zaopatrujecie się w sprzęt.

Może polecicie jakieś sklepy w oklicach Wałbrzycha - może Świdnica, Dzierżoniów. Proszę też o adresy sklepów we Wrocławiu (oprócz media markt i electroworld :-)

Z góry dziękuję za wszelkie info.

hej

jestem z wrocka i przeszedłem przez to co Ty czyli utylizacje kina domowego i tez mam problem z wyborem sprzetu. Taki fajny salonik jest we Wrocku na powst ślaskich troszke tam tego maja, na pl Jana Pawła ale w media tez cos znajdziesz bo stoi tam HK 970 pozdrawiam

ps a ile chcesz przeznaczyc?

We wrcoku są przynajmniej 3 p-kty, w których można posłuchać i znaleźć coś ciekawego:

1. Strefa Dźwięku - ul. Kluczborksa 26, która zresztą ma złożony wątek sponsorowany, wystarczy poszukać na forum:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

głównie systemy budżetowe.

2. Top Hi-Fi róg Kazimierza Wielkiego i ...? ktoś pamięta nazwęuliczki? - prowadzi do Teatru Lalek, lub patrząc w drugą stronę, przechodzi w Szewską. Od budżetu do granic możłiwości finansowych :)

3. Dawny Combit na Powstańców Śląskich - między rondem a poltegorem - generlanie jest to komis, ale można zamówić i fabrcznie nowe klocki.

4. Delta Studio ul. Jaworowa - też sporo informacji na forum. Wzmacniacze lampowe.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.