Skocz do zawartości
IGNORED

subwoofer własny zamiast ze sklepu

modeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście że nie jest miarą jakości-.........dałem tylko przykład do czego jest zdolny budrzetowy SLS10...

Potraktujmy to jako wyłącznie ciekawostke.................nic innego!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kupiłbym takie cośdo tego resztęi moge robić suba co wy na to?Nie jestem przecieżmax audiofile mtylk onie lubiętwardego basu nieniskoschodzącego :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

modeusz

Piszesz ,że nie lubisz twardego basu nie schodzącego nisko.

W Twoim myśleniu jest mały błąd to że bas jest twardy wcale nie oznacza że nie schodzi nisko wystarczy posłuchać kontrabasu na żywo nisko schodzi i potrafi być jednocześnie twardy.

Natomiast miekki rozlazły bas na dobrą sprawe oszukuje i często wcale nisko nie schodzi.

Owszem w muzyce takie zejście w zupełności wystarczy w kinie może być już mało.

Natomiast jeżeli lubisz miekki bas to ja oczywiście nie dyskutuje , ale myśle że kiedyś zmieni Ci się gust.

Pzdr.

• 5 tygodni później...

ja właśnie słucham techno i rap.Zarówno w tym i w tym jest b.dobry tzn.ogromny bas dzięki któremu po zwiększeniu głośności nasze wnętrznoości się trzęsą i bardzo niskie zejście.Bardzo polecam ci tego subika.Może i lepszy jest do kina domowego ale do muzy i tak jest max!

Ja do napędzania subwoofera proponuję wykorzystać Krell clona KSA 50, ale w klasie AB i przy większym niż oryginalnie napięciem zasilania, np. 2x55V DC.

Będzie trzymał kazdy głośnik mocna za twarz i nie ma mocnych żeby go zmęczyć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.