Skocz do zawartości
IGNORED

SILTECH New York- opinia??

Blady99

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki IC. To najwyższy model z najniższej linii IC.

Nie gra tak jak większość osób wyobraża sobie brzmienie firmowe Siltecha. Jest zupełnie łagodny. Najlepsza jest średnica, leciutko docieplona i pełna. Wysokie tony łagodne, ale wystarczajaco czytelne. Bas obszerny i trochę za mało zróżnicowany. Może dobrze sprawdzić się w ostrych systemach z tendencją do "osuszenia" dźwięku. Tak więc nie jest neutralny. U mnie bardzo dobrze spisywał się w aplikacji z phono QAudio.

Już kupiłes, czy chcesz dopiero kupić? Czytałem, że były fajne wyprzedaże w AudioKlanie.

Blady99, 5 Paź 2006, 09:39

>no wlanise sie zastanaiwma bo w audioklanie jest przecena z 1900 na 700:)))...ale nie IC tylko

>glosnikowy

A co jeszcze przecenili w AudioKlanie? Może jakieś IC Siltecha?

zdezi

cena po przecenie z

ST18 0,5M RCA Interkonekt - 450 PLN 600 PLN

ST48 0,5M RCA Interkonekt - 600 PLN 1200 PLN

SQ28 0,5M RCA Interkonekt - 500 PLN 800 PLN

SQ58 0,5M RCA Interkonekt - 800 PLN 1499 PLN

SQ58 B 0,5M XLR Interkonekt - 900 PLN 1499 PLN

SQ88 B 0,5M XLR Interkonekt - 1200 PLN 2550 PLN

LONDON 1M RCA Interkonekt - 160 PLN 399 PLN

NEW YORK 1M RCA Interkonekt - 250 PLN 849 PLN

PARIS 1M RCA Interkonekt - 200 PLN 599 PLN

to nie jest sciema..bo zawsze robia wyprzedaz kabla ktory im zostaje, wiec jak mowia ze maja 3 w polsce to nie ma nigdy problemu zeby go sciagnac do gdanska i go osbie odebrac. Ja wlansie jade wziasc go na testy do domu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.