Skocz do zawartości
IGNORED

Symasym Zamówienie na PCB i elementy.

dj_zibi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Paczki jutro rano zostaną do was wysłane.

Nie mam adresów do:

Najmd, zółw, dooh, wschodni. Proszę was o kontakt.

Nie otrzymałem potwierdzenia /wpłat od:

Foxad2000, grip, rogus, grzecho, millso, jedo, inqubus.

Zerowy odzew był ze strony:

Grip, rogus, grzecho

W takim wypadku mam do sprzedania ostatnie, 3 komplety. PCb+kondy+rezy+potki+onsemi.

Jeśli ktoś chętny proszę pisać.

Czy byliby chętni na zamówienie tranzystorów końcowych OnSemi, czyli parę komplementarną

MJL3281A i MJL1302A

będę sobie zamawiać kilka tranzystorów do wersji z jednym i dwoma tranami

jak ktoś jest chętny to niech się zastanowi czy na pewno potrzebuje i wpisuje się na listę

jak będę wiedzieć ilu będzie chetnych podam ostateczną cenę, potrzebuję sobie tranzystorów i nie robię tego dla zysku - wszystko po kosztach

wpisuję się jako pierwszy

Slawo10 - 6 par (MJL3281A - 6 szt. i MJL1302A - 6 szt., a może i więcej)

Slawo10 jak koszty będa takie jak w On Semi to biore z 5-10 par. zalezy od ceny.

Jeśli komuś coś się nie będzie zgadzać w paczce którą dostał z elementami prosze alarmowac na [email protected]

>dj_zibi

Dwukrotnie odpowiadałem Ci na priva, że wpłaty dokonam w tym tygodniu (którego połowa jeszcze nie minęła).

Nie rozumiem wiąc dlaczego pytasz mnie po raz trzeci?!

pozdrawiam

grip

Nie wiem gdzie pytałeś ale nic nie dostałem. [email protected] TAM PISZ.

Aha Sorki jak zadajecie pytanie typu co wchodzi w skład to nie odpowiadam na kretyńskie wg mnie pytanie bo w kilku miejscach jest DOKŁADNEI podane co jest w zestawie jaka cena.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany PCB i rezystorami do Symasyma to zapraszam na PW. Ja niestety nie mam czasu na kolejną konstrukcję :(((( Muszę skończyć to co zacząłem...

Pozdrawiam!!!

DJ zibi....

jak masz juz pcb i wszystkie elementy do podwojnego symka to ja poprosze calego kompletnego trany pcb rezy kondy potki ..... od zaraz biore

napisz do mnie na maila .... [email protected]

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.