Skocz do zawartości
IGNORED

Symasym Zamówienie na PCB i elementy.

dj_zibi

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 miesiące później...
  • 8 miesięcy później...
  • 4 tygodnie później...
  • 9 miesięcy później...

płytke przydało by się konkretnie przeprojektowac, kiedyś dużo nad nią pracowałem, ale projekt zawiesiłem, choc warto zapewnie by to zrobić... tylko trzeba kogoś z doświadczeniem i wolnym czasem ;)

ooo, fajnie, że ktoś nad tym pracował ;)

gdyby nie ta przydługawa ścieżka sprzężenia zwrotnego to było by świetnie, a niestety to wyjątkowo wrazliwa cześci tego układu...

w swojej wersji trany mocy przesuwałem na bok, sterujące do środka, ale ten pomysł jest chyba nawet lepszy ;) ponadto pokusił bym się o budowę symka na 3 parach, bo niestety jest on za szczegółowy ;) a na tym trochę straci przy takim układzie a zyskają pozostałe parametry, na diyaudio.com było wiele tez fajnych projektów pcb...

• 1 rok później...
  • 4 miesiące później...

Witam serdecznie szanownych kolegów. Jestem świeży tutaj na forum.Temat Symasym'a bardzo mnie zainteresował.Nie ukrywam,że zależy mi na wersji z dwoma parami tranzystorów. Śledziłem bacznie wątek w/w wzmacniacza,lecz nie moge sie doszukać schematu,wzoru płytki i adekwatnego opisu wraz z elementami.Troche stron przeczytałem,aż dostałem mętlika :) Naprawde świetne uwagi i spostrzeżenia.Jeśli mógłbym sie do kogoś uśmiechnąć z moją prośba,będe dozgonnie wdzięczny.Pozdrawiam.

• 7 miesięcy później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tomant - to Twoja aukcja i nie zostawię tego bez wytłumaczenia:

1. Czy masz przyzwolenie prawdziwego autora projektu SymAsym tj. Michael Bittner na sprzedawanie PCB wg jego projektu? O ile wiem autor nie pozwala na działalność zarobkową na swojej pracy jedynie DIY a Ty seryjnie sprzedajesz PCB/komplety do Sym'a...

2. Pavel Macura pomagał przy projekcie jednej z wersji SymAsym i nie jest jego autorem jak błędnie podajesz na aukcjach. Dodatkowo czy masz jego przyzwolenie na reklamę kosztem jego nazwiska? Dodatkowo nierzetelną reklamę.

Nie ma zmiłuj się - oba w/w nazwiska dzielą się z ludźmi swoją ciężką pracą zaznaczając iż nie ma opcji na zarobek - Ty jednak robisz coś poniżej pasa (mam nadzieję że odprowadzasz im % zarobku i masz ich akceptacje a ja się martwię na wyrost..).

Osobiście z niesmakiem zacznę zgłaszać Twoje aukcje jako naruszenie praw jeśli sam nie zaprzestaniesz tego sprzedawać lub nie poprawisz opisu aukcji umieszczając rzetelne informacje i przyzwolenie autora SymAsym na działalność handlową. Przykro mi ale to co robisz to mówiąc krótko chamstwo.

BTW aukcje Allegro są widziane na czeskim Aukro - mam nadzieję że jeszcze tego syfu nikt z otoczenia Pavla nie zauważył...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.