Skocz do zawartości
IGNORED

Wrażenia posiadaczy telewizji n-tv.

orkan

Rekomendowane odpowiedzi

o jakie opinie pytasz?

w tejc chwili ta stacje w ofercie nie różni się od C+, poza tym, że posiada 2 (słownie - dwa) programy w rozdzielczości HD. Przy czym tylko jeden jest wart oglądania.

Ja też jestem ciekaw jak to wygląda.

Podobno 3 kanały sąw rozdzielczości HD. Który program masz na myśli Melomanie mówiąc, że tylko jego da sie oglądać? Nie wiecie jak cenowo wygląda oferta?( sprawdziłem i się dowiedziałem że pakiet wynosi 16 PLN i trzeba wybrać conajmniej dwa płątne, trochę to dziwne bo tylko jeden jest bezpłatny..) Opłaca się przesiąść ze zwykłego astera?

Ja też jestem ciekaw jak to wygląda.

Podobno 3 kanały sąw rozdzielczości HD. Który program masz na myśli Melomanie mówiąc, że tylko jego da sie oglądać? Nie wiecie jak cenowo wygląda oferta?( sprawdziłem i się dowiedziałem że pakiet wynosi 16 PLN i trzeba wybrać conajmniej dwa płątne, trochę to dziwne bo tylko jeden jest bezpłatny..) Opłaca się przesiąść ze zwykłego astera?

Przede wszystkim jestem arcy ciekaw jaka będzie jakośćtej hd na moim AE900...................

do adamfreliszka

oferta:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) wszystko jest na stronie co tu dziwnego ? dostajesz podstawowy pakiet za free i musisz do niego dobrać minimum dwa sposród płatnych ot cała filozofia.

a czy się opłaca ? opłaca się kupic taniej i sprzedać drożej, co do jakości to na 100% jest lepsza od astera.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.