Skocz do zawartości
IGNORED

Ilu audiofilów śpi na boku???

ulung

Rekomendowane odpowiedzi

>ulung

Przepraszam za off-topa, ale jak wiesz jestem na ciaglym nasluchu Kierownictwa tego Zakladu !

Pojawily sie donosy do Lukara, ze Senicz, Ty, Ja, atopos, Wielki Bialy Aniol Schizofrenii oraz Clown- Przesmiewca,

to - JEDNA i TA SAMA OSOBA !

Musimy uwazac, bo Lukar znowu dostanie napadu paranoicznych podejrzen, i zacznie rowno banowac wszystkich,

choc troche - podejrzanych ! Taki juz ma kaprys ! Juz wiele razy miewal takie ataki !

Tylko nie mow NIKOMU ze wiesz ! Wszedzie czaja sie denuncjatorzy i prowokatorzy !

Uwazaj !

Nie wiem kto to Wielki Biały Anioł Shizofrenii ale z Clownem-Prześmiewcą porozmawiałem sobie o tej jakże bulwersującej sprawie i zapewniał mnie że nie ma nic wspólnego z żadnym Atoposem, Vladem, ulungiem czy tez Seniczem !Nie mam powodów by mu nie wierzyć, to dobry Clown i nieźle pajacuje choć do mistrzostwa jeszcze mu daleko.

Jako ostateczny dowód swojej niewinności Clown-Prześmiewca przedstawił mi materiał video z którego wynika niezbicie że w żaden sposób nie mógł być żadną z wymienionych wcześniej postaci ponieważ przebywał w tym czasie w ekskluzywnym sanatorium w którym nie było dostępu do internetu.

Oto i ten dokument:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.