Skocz do zawartości
IGNORED

Dyskusja o gustach na podstawie AS2006

Arkadix

Rekomendowane odpowiedzi

Maciek, tak puszczenie płyty kogoś z publicznosci w pełni to usprawiedliwia.

A ten gosć z brodą to prawdziwy barbarzyńca(jak sama nazwa wskazuje:)) mi tam ta nutka apodyktyczności w ESA sie podoba;)

Pozdrawiam

Maciek jesli nie jestes adwokatem to sie nie wypowiadaj bo ja wiem co pisze mam troche wiecej lat niz 15 i jezeli mowie ze puszczal swoja plyte to tak bylo i mam na to kilkunastu swiadkow a tak na marginesie to nie ciagnijmy juz tego tematu bo jest obciachowy.

robix, OK.

Dynamiki tez mi brakowało i to sporo. Jedna plyta na , którą trafiłem i brzmiała swietnie to analog i jakies flamenco.

Z CD było niestety slabiej.

Kogo podkusiło, zeby CD wyparło vinyl...

Pozdrawiam

Maciek piejesz z zachwytu nad marka trupem.

Kondo sie w grobie przewraca!

Mysle ze na nastepna edycje AS przytargam klecznik dla takich fanatykow jak TY zebys mogl sie pomodlic do tego Sraku Ongaku pierdziaku.

"Mysle ze na nastepna edycje AS przytargam klecznik dla takich fanatykow jak TY zebys mogl sie

>pomodlic do tego Sraku Ongaku pierdziaku."

Ubolewasz Robert nad tym, ze puszcza sie niestosowną muzykę, ze przekleństwa itp a twój tekst wpisuje sie niestety w ten klimat.

Oczekujesz prezentacji stosownej muzyki do ceny sprzętu i chyba stosownej atmosfery prezentacji a jednoczesnie rzucasz fekalia na ekran.

Maciek przestan przesadzac bylem na tej prezentacji z zona i bylo mi glupio za to jaki repertuar zapodal dystrybutor tej szacownej marki.

Bylismy wszyscy zazenowani i mysle ze moj cytat na forum przy tym zdarzeniu to pikus.

Co do klecznika to juz dzis sobie obiecuje ze go wezme i kamere zeby to uwiecznic.

Pamietam jak 2 lata temu Pal55 ,robtango i moj kolega Krzys modlili sie do Ongaku bylo to komiczne przedstawienie brakowalo wlasnie klecznika i kamery zaluje ze nie mialem bo bym wygral w przedbiegach.

Przy Audio Note trudno o jednoznaczne sądy. Mialem kilkakrotnie okazję sluchać ich wytworów i nigdy dużego wrażenia to na mnie nie robilo. Pewnego razu wpadlem do ich pokoju na AS (dawno). Puślili coś z gramofonu i to bylo to - jeden z lepszych dźwięków wystawy. Potem bylo coś z CD i od razu wyszedlem z niesmakiem - jeden z gorszych dźwięków wystawy. Gdybym wchodząc trafil na CD, szybko bym uciekl i o klasie dźwięku, jaką zaprezentowali z gramofonu nie mialbym pojęcia.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

i tak oto Panowie dochodzimy do pewnego pytania gramofon czy CD ja wole patefon ale Daci AN kosztuja tyle co niezły Mietek

"Ty stara brudno kurwo nie bede ruchał Cię"też słyszałem i powiem ,że poszedł nieżle barwowo ))), ale nie do kur..... nedzy za 1,5milina zl, zresztą ktoś wtedy wydał okrzyk "Kondo sie przewrocił w grobie " jednak nie interesuje mnie muza jaka była reprezentowana , tylko fakt czy to bujało, więc bardzo słabo, jestem wyznawcą dzwieku AN ale nie tego z wystawy, nie mozna grać neutralnie BEZDZWIĘCZNIE a tak grało pokuj zabił ten system kiedy dawal głosniej PRZESTEROWYWAŁO sie Panowie nie dajcie sie ogłupic

poz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.