Skocz do zawartości
IGNORED

BUŁAT OKUDŻAWA BALLADY NIEZNANE.

Korwin

Rekomendowane odpowiedzi

W sprawie przesłuchania kasety z "Bułat Okudżawa ballady nieznane ? " dzwoniłem dzisiaj do znajomej która postara się dziś wieczorem skontaktować telefonicznie z Panią Ładą Gorpienką ( Pani Łada chyba jest aktualnie poza Krakowem) . Jak coś bedzie dalej wiadomo to skrobnę

pozdr

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Czemu WYKASOWANO moj wpis w tym watku ?

Czy to TY Korwin, Smutasie - NASKARZYLES znowu na mnie, do - Lukara ?!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dziękuję serdecznie, być może już jutro będę miał nagrywarkę CD Audio nie wiem jeszcze co to będzie ale darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby ani nie pyta o jego rasę. Jak nie zdobędę takiego przenośnego DAT-a

jakiego chcę mieć zacznę przerabiać stacjonarnego.

Pozdrawiam

Zbyszek

=>Korwin

Pani Łada aktualnie mieszka z mężem i dzieckiem na wsi w Opolskim i tylko sporadycznie występuje w Camelocie także o spotkanie osobiste i odsłuchanie kasety będzie trudne, w związku z tym że prosiłeś żeby nie dawać nikomu kasety z nagraniami Bułata Okudżawy, nie będę mógł także jej przekazać pani Ładzie.

Jest rozwiązanie musisz spreparować tak nagranie żeby tekst i linia melodyczna była zrozumiała ale żeby nie dało się tego oczyścić i zrobić z tego nielegalnej płyty-o co tak się starasz. Wtedy taką kasetę mógłbym dostarczyć Pani Ładzie a ona by się wypowiedziała który z tych utworów jest nieznany no i może by włączyła go do swojego repertuaru. Wszystkie wcześniej śpiewane utwory były uzgadniane przez panią Ładę z rodziną Bułata Okudżawy listownie-także ktoś jeszcze ze spadkobierców żyje, czyli państwo rosyjskie nie położy łapek na prawach autorskich, czego tak się obawiałeś a było nie po myśli i przekonaniach Okudżawy.

Czekam na decyzję ,mogę ponownie spotkać się z Tobą pod Halą Targową i wziąć "antykopiowy egzemplarz Bułata Okudżawy'' celem przekazania pani Ładzie-teraz twój ruch

pozdrawiam

zdrowia życzę

Możesz nie przejmując Jej dać to co masz uważam, że to będzie czyste i uczciwe rozwiązanie niech śpiewa a ja jak mnie trochę podremontują przegrzebię swoje zapasy szpula po szpuli kaseta po kasecie pod Halą 10.12 dam Ci kasetę z radiowej giełdy piosenki prowadzonej przez Andrzeja Jaroszewskiego w Klubie dziennikarzy Pod Gruszką trochę niekoniecznie moich piosenek na niej jest. Jak masz dwukasetowego wrzuć 90 i 1/1 i niech jedzie na opolsczyznę.

Pozdrawiam

Zbyszek.

Jutro od znajomego przynoszę stacjonarnego DATA podłączę żelowy akumulator i zobaczę jak długo będzie pracował na akumulatorze żelowym, o uzbrojeniu go w ustrojstwa sterowania zdalnego [pilot odpada tylko pausa i stop na mikrofonie ] futerał słuchawki teleskopowa tyczka i inne głupoty.

=>Korwin, 4 Gru 2006, 22:19

>Możesz nie przejmując Jej dać to co masz uważam, że to będzie czyste i uczciwe rozwiązanie niech

>śpiewa

Kasetę z Bułatem Okudżawą w dobrej wierze przekazałem znajomej a dalej do pani Łady Gorpienko pójdzie poleconym pocztą. Trochę żałuję że sobie nie przegrałem- nie mam aktualnie drugiego magnetofonu.

pozdrawiam

Dostaniesz odemnie następną a jak dobrze pójdzie to jeszcze to samo na krążku. Dzisiaj dostałem w prezencie od Pana Jurka Philipsa CDR560 w idealnym stanie i drugiego takiego samego laser dziewica , zasilacz dziewica brak jedynie płytki z elektroniką nie mam do niego instrukcji ale już lutuję kabel DIN545//In/Out ch. i szukam w internecie instrukcji obsługi.

Pozdrawiam

Zbyszek

Wszystkim, którzy mi pomogli zwłaszcza Rafaellowi chciałem serdecznie podziękować. Jednocześnie prosżę Administracje Forum o zamknięcie tematu.

Pozdrawiam

Zbyszek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.