Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki tuner satelitarny do fta lub cyfry?

Piotreq23

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę wypadłem ostatnio z tematu, a potrzebuję się dowiedzieć jak to jest obecnie z tunerami satelitarnymi i kodowaniem sygnału cyfry i polszmatu. Można kupić jakiegoś fergusona i urobić go na odbiór kodowanych programów? Nie wiem, czy wybrać abonament cyfry, czy kupić i męczyć tuner ;)

Z góry dzięki za komentarze

Polsat bez abonamentu to jest aktualnie niedostępny. Zagraniczni hakerzy nie są zainteresowani tą platformą, a nasi są za słabi żeby sobie poradzić z odkodowaniem.

Cyfra jest dostępna na kartach K3:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na Allegro są pewnie tańsze.

Trzeba jeszcze dokupić programator.

Jak przez miesiąc nie było nowych wsadów do tych kart, to mozna je było podobno kupić za 50zł.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

ja mam ferdka 7018 i jest ok (a przynajmniej było do dzisiaj, bo stara płyta główna mi padła a nowa nie ma RSa, ale coś się wymyśli)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

@Fr@ntz, jak to, Ferdki nie maja RS232?!?! @Piotreq23, zajrzyj na portal

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i jego forum. Do Szanownego Admina: ten board w żaden sposób nie propaguje piractwa, wręcz przeciwnie, jest o jak najbardziej legalnym odbiorze TV sat.

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

erneest - czytaj uważnie, napisałem, że moja MOBO nie ma RSa, ale problem rozwiązany - idzie juz do mnie z allegro przejścówka USB - RS ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Witam!

Po przemyśleniu wybrałem n-kę i powiem, że HDTV to przyszłość. Obraz powala i całe szczęście, że nie pchałem się z polszmat, syfre i kombinacje z kartami na fergusonie, które jak się policzy wychodzą jeszcze drożej od amonamentu :) Teraz płacę 26zł miesięcznie i jest git.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.