Skocz do zawartości
IGNORED

tak nazekacie na technicsa (ja też) ale

NADek

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli to serio pytanie to polecam nową 75-kę z DVDAudio za 700zł. Chyba wszystko jasne, przynajmniej prasa jest zachwycona no i bebechy rozchwytywanę przez najlepsze firmy na świecie. Klasa sama dla siebie- po prostu luksus. Nie pisze o części video bo to i temat inny i wiadomo że w tym wydaniu tylko to co najlepsze.

Pozdrawiam

=> Andrzej

Czasami się zastanawiam - czy ty w ogóle żyjesz w tym wymiarze, a może twoje wypowiedzi to swoista szkoła psychogiczna, badanie reakcji ludzi...., sam nie wiem, może ty jesteś tak zaślepiony reklamami, marketingowym chłamem, że wierzysz we wszystko to ci powiedzą lub napiszą, otrząśnij się chłopie !

• Redaktorzy

Andrzej - czy to ma byc jakis test na inteligencje?

A jesli nie, i przy zalozeniu ze w ogole czytasz co sie do ciebie pisze, mala zagadka:

jak wiadomo, niektore renomowane firmy (Totem, Opera) stosuja w swoich konstrukcjach glosniki Tonsila. Pytanie brzmi - jak ten fakt swiadczy o dzwieku kolumn ZG-15, ktore kiedys mialem przy swoim radiu Amator 2?

Wydaje mi się, że psychika Andrzeja jest mi trochę znana (o ile może być w ogóle poznana), bo miałem podobnego kolegę na studiach. Wszystie jego myśli i sądy rodziły się "wewnątrz" (dokładnych źródeł nie wiem), a od ludzie z zewnątrz nie trafiało do niego kompletnie nic. Nigdy do niczego nie dał się przekonać, ale nie była to pospolita postawa ludzi którze nigdy nie przyznają nikomu racji. Był mocno wyalienowany.

Swoją drogą, dostarczał też sporo ubawu robiąc wszystko według własnych teorii. Np. mył cebulę mydłem...

• Redaktorzy

Kiedy ja mam wlasnie wrazenie, ze on czerpie te opinie z zewnatrz. Wyglada to troche tak, jakby gdzies bylo jakies forum dyskusyjne anty-audio (i w przeciwienstwie do naszego, mocno ozdobione reklamami), i a. bral stamtad opinie, i nastepnie prezentowal je tutaj.

"Z wewnątrz" w tym sensie, że nikt w okolicy nie wyznaje podobnych i zawsze wyskakuje z czymś oryginalnym z innej planety. A skąd tam sobie to czerpie w środku to już nie wiem.. przypuszczam, że sporo czytania w internecie + jakieś dodatkowe czynniki zniekształcające (być może po prostu zamiłowanie do posiadania odmiennego stanowaiska, negacji).

Kiedyś dawno temu na różnych grupach udzielał się niejaki EKSPERT.

Ten dopiero miał niesamowite pomysły i teorie.

Niektóre wypowiedzi jako żywo przypominają sławnego eksperta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.