Skocz do zawartości
IGNORED

KLUB MULRESA!!!!!

Audiofil

Rekomendowane odpowiedzi

parmenides: jesteś - jak sadzę w przytlaczajacej mniejszości ze swymi poglądami. Tyś człowiekiem zasad, jakie by nie były, bo tych i prawa należy przestrzegać i respektować. Nie mówie, że to źle, tylko jestem za stary, by wierzyć w ten kraj i ideały i bzdury. Nie za mego życia- nie dam sie nabrać. Kropka.

Za dużo tu kolesi, biedy i absurdów, by był sens to naprawiać.

Mój sens to mój śwat i wara innym od niego i mojej prywatności. Tak jest zdrowiej, przyjemniej, po bożemu, czy po mojemu. Wielkiej szkody z tego nie ma. Olać wszelkich manipulatorów i tych co to publicznie wiedzą lepiej, co będzie dla mnie (moich dzieci ) dobre. Wynocha !

Popatrz co się porobiło z radiem: jedna idiotyczna reklama goni drugą, no to i tak upływa moje/Twoje życie... W tv- to samo: polityka i problemy socjalno - społeczne non stop, poprzepakltane reklamami . wszystko zgodnie z prawem. Na co mi to ?

Chcesz tak żyć ? ( Bo ja - NIE !)

Popieram Marcina T., bo w tym bezmiarze absurdu, głupoty, zakłamania braku nośnych ideałów, a może i braku ich potrzeby (?) upływa Twoja wegetacja. Każdy ma prawo wyboru jak chce żyć, jak ocenia otaczają go rzeczywistyść i świat, wiec kończę, bo po co tu dodawać, spierać się czy odejmować.

Nie ma to większego sensu.

Pozdr.

PS. A kryzys podobno jest wszędzie, to po co mi globalna świadomość i globalny kryzys ? Mało mam swoich problemów i ludzi w gorszej sytuacji od mojej wokół ?

A może by tak zostać Robinsonem Cruzo'e ?

Bo Matką Terasą już nie zdążę (i na taką skalę nawet nie chcę).

https://www.audiostereo.pl/topic/3001-klub-mulresa/page/2/#findComment-45526

Słuzby zdrowia nic i nikt juz w naszym kraju nie uratuje..jest poprostu totalnie zepsuta i zgnita do cna ..moja zona pracuje w szpitalu jako sekretarka dyrektora to jej opowieści..to jet total poprostu total..rany jakie tam przewały robia total..

Ludzie nie psujmy forum takimi smetnymi wpisami bo szkoda forum i kasy na internet..forum niekoniecznie musi odzwierciedlac totalną zgnilizne jaką jest nasze panstwo..któremu nawet juz bin -laden nie zaszkodzi:):)

https://www.audiostereo.pl/topic/3001-klub-mulresa/page/2/#findComment-45564

do andrea: nie rozumiem o czym piszesz. no bo ktoś płaci na lewo 50 złociszy za coś co może mieć normalnie z rachunkiem za 50 pln to dla mnie jest to bez sensu. i to napisałem. powiedz co w tym jest nie tak - to nie jest idealistyczne - choc masz rację - idealistą jestem. ale to jest po prostu logiczne i zdroworozsądkowe. przecież nie będziesz płacił łapówki w wysokości 2,4pln motorniczemu tramwaju jeśli za tyle samo możesz sobie kupić bilet. źle mówię? gdzie się mylę?

https://www.audiostereo.pl/topic/3001-klub-mulresa/page/2/#findComment-45846

: )))

parmenides, zostawmy temat do najbliższego spotkania.

Temat nie na to forum.

Rzadko tu teraz będę zaglądał i nie na bieżąco jestem już od mego powyższego wpisu.

Pozdrawiam, do zobaczenia (usłyszenia i ew. podyskutowania) na AS'03.

https://www.audiostereo.pl/topic/3001-klub-mulresa/page/2/#findComment-46511
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.