Skocz do zawartości
IGNORED

oceny wpisów, wątków + tagi

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Zamiast konstruktywnego forum będziemy mieli,dzięki ocenom,jeszcze większą kupę zabawy niż mamy obecnie.

Jestem jak najbardziej przeciwny ocenianiu kogokolwiek na jakimkolwiek forum publicznym jeżeli tego kogoś nie znam lub znam tylko powierzchownie tym bardziej,że forum to,szczególnie to,ma na celu wymianę doświadceń oraz pomoc innym w zakresie swojej nazwy.

Ja uważam, że odpowiedzialnie używane tagi naprawdę przyczyniłyby się do łatwiejszego przeszukiwania forum. Źródłem największych trudności jest nasz ojczysty język, w którym odmiana rzeczowników, przymiotników i innych części zdania jest wszechobecna. Dlatego np. jak ktoś wpisze w wyszukiwarce "czyszczenie winyli", to nie znajdzie wpisów zawierających wyrażenia "metody czyszczenia winyli" ani "jak czyścić winyle?". System tagów mógłby się przyczynić do przynajmniej częściowego zredukowania tej niedogodności.

Pozdrawiam serdecznie

jacch - przeczytaj skarbie mój wpis jeszcze raz, albo najlepiej kilka razy - szczególnie uważnie przeczytaj ""Zobacz podobne tematy:" - są doskonałe" - bo nie dość że istnieją jak mówisz "zwierzątka o małym rozumku" to jeszcze niektóre zwierzątka mają malutkie oczka.

"Oceny wpisów, wątków + tagi" - czytaj w koncu "watek sponsorowany"? Wiec moze moderator niech od razu kasuje watki, ktore mu sie nie podobaja? ...to byly glupie zarty... Ale swoja droga, to chyba ludzie sami powinni nauczyc sie wybierac. Moim zdaniem bedzie to kolejny zapalnik i punkt zaczepienia dla naszych zagorzalych 'kibicow'. Do tego skala oceny tagow nie bedzie sprawiedliwa dla kazdego i w kazdym wymiarze. Dla jednego informacja nie warta swieczki, dla drugiego odkrycie...

A co z dotychczasowa baza postow?...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.