Skocz do zawartości
IGNORED

używany wmacniacz do 600 zł

Stiffi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mój kumpel ma Pioneera A-717 - duży potwór, mocny głęboki bass, ale poza tym niczym się nie wyróżnia. Powiedziałbym nawet, że potrafi stworzyć odpowiedniej "sceny", wszystko się zlewa. Oczywiście na pułapie 600 zł to jest nie zły klocek.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Do 600zl nie da sie go kupic to po 1. Po 2 scena zalezy od kolumn wiec podaj w jakiej konfiguracji byl sluchany. Detalicznosci i zywiolosci mu nie brakuje pod warunkiem zestawienia z jasnymi kolumnami. Jak podepniesz muly to nie tedy droga.

>>discomaniak71

Coś pisałes w temacie bezczelności mojej, bo ośmieliłem sie zamieścić linka do swojego ogłoszenia w temacie właśnie takiego jaki miałem do sprzedania wzmacniacza. No ale Tobie widze w krew weszła razem z muzyka jakiej słuchasz kultura typowo discopolowa połączona z cwaniactwem i chamstwem, żeby nie napisać warcholstwem. Kilka postów wcześniej doradzasz koledze wzmaka, a gdy on daje linka do aukcji allegro ze zmakiem sony i pyta sie o opinie...TY ..przebijasz mu aukcje i wygrywasz. Szczelność toto? Bezczelność? czy po prostu buractwo?

aleeee przegiecie

jestem nowy na tym forum, ale szkoda że niektórzy są tu cholernie pazerni

Role pierwszoplanowe

grzesik - pyta o radę w sprawie wzmacniacza

discomaniac71 - daje radę i jednocześnie przebija grzesika na aukcji, wygrywa aukcję

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lepiej na forum nie pytać się o konkretny model, ani podawać linka do allegro, bo stali bywalcy "pomogą", ale sobie.

Formalnie do zarzucenia nic nie mam, ale wychodzi słoma z butów...

Szkoda

Jeżeli było inaczej, wyprowadźcie mnie z błędu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przykro czytać jak ktoś ekwilibrystykę a'la allegro nazywa przebiegłością. Mnie osobiście Allegro wraz z tą otoczką bazarowego taniego cwaniactwa po prostu mierzi.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

gagacek, 7 Sty 2007, 10:21

>Przykro czytać jak ktoś ekwilibrystykę a'la allegro nazywa przebiegłością. Mnie osobiście Allegro

>wraz z tą otoczką bazarowego taniego cwaniactwa po prostu mierzi.

A co miałem napisać, ze disco zachował się delikatnie mówiąc nie fair ? - i tak będzie się wypierał w żywe oczy jak kiedyś wiadomo kto :)))

On mu ten wzmacniacz po prostu sprzeda za niecałe dwie stówy więcej- poczuł po prostu możliwość szybkiego wzbogacenia się. Każdy łasy na szeleszczące banknociki by tak zrobił. ;)

>zyzio

Ależ ja absolutnie do Ciebie nic nie mam! To tylko taka moja luźna uwaga, akurat czytałem temat i wpisałem swoje zdanie. Pozdr.:)

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie darujcie sobie te zlosliwosci. Moja i tylko moja sprawa dla kogo i po co ten wzmacniacz kupilem. Do konca aukcji pozostalo kilka dni - po prostu umowilem sie ze sprzedawca na taka cene jaka jemu odpowiadala i to wszystko. Zalezalo mi na czasie. To wszystko co mam do powiedzenia - reszta raczej nie powinna Was obchodzic.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nawiasem mowiac to nie byla jedyna aukcja ze wzmakiem Sony 670 ES i grzesik mial spore pole manewru tak wiec wszystkie powyzsze wpisy traktuje jak czepianie sie nie swoich spraw i szukanie na sile dziury w calym.

Witam

Niepotrzebnie szukacie Panowie domniemanego spisku. Ten sony został sprzedany nieco drożej niż to wynika z kwoty zakończonej aukcji. Ponadto miałem mozliwość zakupu tego dokładnie sprzętu po tej samej cenie, po której kupił Disco - ale zrezygnowałem z nirgo.

Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji czysto merytorycznej - niech wyszukiwaniem spisków zajmują się nadal politycy.

Ale ja nie jestem nowy, a to właśnie do mnie skierowałeś swoje oburzenie. Sam postępujesz jak kawał buca i takim po prostu jesteś disco. Normalny buc na kaczych łapach, buc podrygujący w rytmie jaki lubisz.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

timex605 teraz kiedy cala sytuacja zostala wyjasniona jesli masz troche samokrytyki widzisz kto z nas jest burakiem i cwokiem.

co do muzyki ktorej slucham to kto jak kto ale ty nic o niej nie wiesz - nie ma ona nic wspolnego z gatunkiem ktory wymieniles (skoro sam ci sie nasunal to pewnie wlasnie sam tego sluchasz), pisalem wielokrotnie kim jestem (imie i nazwisko) skad wzial sie moj nick i co robie na codzien (ma to bezposredni zwiazek), tak na oko (mierzac twoja miara) muzyka ktorej slucham dla siebie jest na pewno bardziej ambitna od tej ktorej ty sluchasz.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

timex ty nie tylko jestes burakiem ale tez i przewrazliwionym burakiem takim co jak mu sie raz uwage zwroci to do konca zycia bedzie to pamietal i za wszelka cene zechce sie odgryzc - twoj wpis powyzej z inwektywami zostal zgloszony do moderacji, nawiasem mowiac wpis na ktory sie powolujesz byl skierowany do daxusa nie do ciebie ale ty niczym bity kundelek albo zacietrzewiony burak (tlumacz sobie jak chcesz) wszystko odnosisz do siebie - zenada.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

jesli jest na tym forum sprawiedliwosc to dostaniesz bana na miesiac za ten wpis podobnie jak sprocket ktory moze nieco za mocno ale powiedzial komus kilka slow prawdy.

Jest takie stare ludowe przysłowie disco ..które w skrócie mówi..nie mów hop zanim nie zobaczysz poprzeczki. Nie obrażaj mnie, bo naprawde trafiłes dzisiaj na fatalny mój nastrój i może sie to skonczyc dla Ciebie niefajnie tym bardziej że mieszkjamy niedaleko siebie. Nie p[isz niczego w stylu że to nie do mnie, że to nie Ty , bo naprawde skończy sie moja cierp[ilwiwość do Ciebie , Reszta na PW jesli chcesz.

P.S. Jak ten wzmak sie sprawuje? Jak bedziesz sprzedawał to pomyśl o mnie, bo mam na zbyciu pare wzmaków PROTONA, ale one nie bardzo sie komponują z muzyka disco.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.