Skocz do zawartości
IGNORED

zrzutka dla okradzionej staruszki

marcins737

Rekomendowane odpowiedzi

witam forumowiczów

wczoraj w tvp był materiał o pani Feliksie której ukradziono 600 zł i zostało jej na święta 14 zł

jeden z forumowiczów z forum motoryzacyjnego do którego należę włożył link do materiału

oto on:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

link do akcji na forum motoryzacyjnym:

Ukryta Zawartość

materiał jest w ok. 15tej minucie pliku

forumowicz ow ma mi przesłać namiary na tą staruszkę (nr konta )

proszę osoby zinteresowane przelaniem dowolnej kwoty (choćby 5 zł) o wpis pod tym postem o treści

"CHCĘ POMÓC"

wszystkim tym osobom prześlę nr konta do wpłat

ruszmy serducha i pomózmy - 5 zł (jak ktoś może to więcej) nic nam nie zmieni a staruszka będzie miała

usmiech na twarzy i troche wiary w ludzkie serca

ponieważ kiedyś napadnięto moja mamę od razu wpłaciłem pani 50 zł

czekam na odzew szanownych forumowiczów

marcin

DO ADMINA,MODERATORÓW - umieściłem link do innego forum ale proszę nie kasowac tematu gdyż jest to mozna powiedzieć akcja specjalna i nie jest to link do forum konkurencyjnego dla audiostereo.pl

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/30236-zrzutka-dla-okradzionej-staruszki/

fakt , wlasnie widze ze trzeba sie zalogowac

prosze kto chce pomoc niech sciagnie materiał z pierwszego linku TVP

generalnie w drugim linku jest info o sytuacji kobiety i prośba o zrzutę wśród użytkowników Alfa Romeo

pomyślałem że i tu możemy się zrzucić

kto zada sobie trudu i ściągnie materiał i obejrzy od 15tej minuty sam zadecyduje czy chce pomóc

każdy grosz się liczy , kobiecie w sumie skradziono 600 zł - jak na forum uzbiera sie chetnych na w sumie np 100 zł

to i tak wywołamy radosc na twarzy starszej biednej pani

DO DZIEŁA PANOWIE

A są jakieś namiary na konto tej Pani? nie można normalnie gdzieś tego podac, tylko trzeba szukać po forach?

Takiemu gnojowi, który kradnie staruszkom pieniądze osobiscie obciąłbym łapy!

ok

jestem po rozmowie z redaktorem tvp1 p.Jarosławem Kusiem oraz z samą poszkodowaną p.Feliksą Mertą

ponieważ po zdarzeniu pani Feliksa nie ma ochoty chodzić do banku prosi o przekazy pieniężne na adres

domowy który podam w PW

PANOWIE !!!

zbiórkę prowadzimy również na forum www.alfaromeo.pl i wysyłamy każdy indywidualnie

bardzo proszę - podejdźcie na chwilę na pocztę i wyślijcie przekaz tej kobiecie

wiedzie się nam w życiu chyba na tyle że możemy cokolwiek pomóc tej starszej pani

każdy z chętnych do pomocy którzy wpisali sie powyżej jak i z tych którzy wysłali do mnie PW otrzymali ode mnie PW z adresem domowym pani Felicji który otrzymałem od niej samej w trakcie rozmowy telefonicznej

jeśli ktoś jeszcze zechce pomóc proszę się poniżej dopisać a ja prześlę adres pani Feliksy do przekazu pocztowego

jeśli ktos nie chce biegać na pocztę podam numer swojego konta - pieniądze mozna przesłać do mnie a ja zbiorczo wyślę wszystkie kwoty które wpłyną do pani Feliksy za pośrednictwem poczty

dziękuje za odzew

wszystkie dane wysłałem na PW

jutro wiezorem na forum będzie info o wynikach zbiórki i skan przekazu pocztowego którym prześlę

sumę wpłat od użytkowników forum

PANOWIE !!! PROSZĘ O KOLEJNE DEKLARACJE WPŁAT !!!

czasu do świąt p.Feliksy coraz mniej !!

zbieram do jutra (poniedziałek) do godz. 18

Bardzo proszę o wiadomość z numerem Twojego konta. Martwię się tylko, czy przekaz z B. Śląskiego dojdzie do Ciebie jutro....zrobię go od razu, ale banki w niedzielę nie działają.

mam nadzieję że wyślemy te 6 stówek !

po otrzymaniu danych bardzo proszę o PW lub maila z info czy wysyłacie przekaz bezpośrednio do poszkodowanej czy

przelew na moje konto wraz z podanym nickiem i kwotą - a to dlatego że nie będę czekał na zaksięgowanie na koncie w moim banku (BPH) tylko wysyłam jutro zbiorczy przekaz na podstawie zadeklarowanych przez Was kwot - nie ma sensu żeby biedna kobieta czekała dwa dni dłużej a niestety BPH najszybszym bankiem delikatnie mówiąc nie jest

JESZCZE RAZ DZIĘKI - wywołamy usmiech na twarzy tej pani a to naprawdę dobry uczynek

pozdrawiam całe forum

marcins737

Witaj,

"Chcę pomóc", mogę także na Twoje konto, chyba będzie dla mnie prościej:)

Pozdrawiam!

Janusz

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

do tego miejsca kazdy z zainteresowanych pomoca otrzymał dane do przekazu lub przelewu

muszę zrobic ten wpis aby nie pominąć nikogo komu mam wysłac dane

!! przy przekazie pocztowym nie potrzebne żadne info ale przy przzelewie na moje konto

proszę o PW z kwota jaką wpłacacie na konto i nickiem z forum !!

wszystko już masz w PW

proszę o przesyłanie PW z info : kwota / nick z forum / audiostereo / info czy przekaz prosto do poszkodowanej

czy wpłata na moje konto bankowe

jest to potrzebne do podsumowania akcji a dopisek audiostereo potrzebny bo zbieramy na jeszcze jednym forum

odzew przeszedł moje oczekiwania !!!

...a pani Feliksy to juz na pewno !!!

finał wkrótce :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.