Skocz do zawartości
IGNORED

GROŹBY NA FORUM - BRAK TOLERANCJI

miroalien

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jamówię

(Konto usunięte)

>>>Vlad

Niczego nie zaczynam od nowa ,naprawdę składam ci szczere zyczenia i wszystkiego najlepszego,tak nakazuje mi moje chrześcijańskie sumienie,które gdzies na chwilę zagubiłem.Nie czuję do ciebie urazy i zapominam o przykrościach,mam nadzieję że miło spedzisz ten świateczny okres!

>jamowie

jako, że po moim wpisie zaraz to usuniesz, zapiszę dla potomności :))) twoje "o mnie"

"'Jeśli o mnie chodzi to wybiłbym ci te prostą zasadę z honorem przy pomocy glanów"

Grożba karalna skierowana pod moim adresem przez uzytkownika tego forum o nicku Qubric!

Cymes!"

bravo

>jamówię

Nie mam powodow zeby Ci nie wierzyc !

Wydajesz mi sie caly czas, bardzo - PRAWDOMOWNY i SZCZERY ! :))

Wy Chrzescjanie to sie z tym SUMIENIEM, tak srednio, z kilkadziesiat razy dziennie - GUBICIE !

A nie lepiej byloby przejsc na - BUDDYZM ?

>i zapominam o przykrościach...

A ja w dalszym ciagu - NALEGAM, abys Wszystko to Sobie jeszcze raz - przypomnial, przyswoil,

i - ZROZUMIAL wreszcie, iz istnieje - TOTALNA roznica, miedzy zartem, gra, pozorami, symulacja,

ktora ja uskuteczniam na OBU forach, a Twoim zachowaniem !

Chyba, ze tez jestes namietnym czytelnikiem Baudrillarda, i zes mnie - przechytrzyl ?! :))

Watpie czy milo spedze Swieta, bo ta Wasza SKLAMANA Chrzescjanska tradycja, nie umozliwia

nawet - naprawde SZCZEREJ rozmowy ! Wszystko jest tez - SKLAMANE i SYMULOWANE !

Pozdrawiam... i...

WESOLEGO SWIATECZNEGO SYMULACRUM !

"Wy Chrzescjanie to sie z tym SUMIENIEM, tak srednio, z kilkadziesiat razy dziennie - GUBICIE !"

Dlaczego tak sądzisz? Chrześcijanie mają wielowiekową tradycję w używaniu siłowych argumentów - aby udowodnić swoją rację. Nie widzę tu żadnej sprzeczności, niezgodności z SUMIENIEM.

>Vires

hehhe do spowiedzi powiadasz :D - raz w życiu byłem, dla mnie to nieporozumienie, nie polecam :)

To chyba lepiej pogadać z psychologiem (mili ludzie - tylko zdawałem egzamin kiedyś, wygodna kozetka), potem można przejść na audiofilizm, jak komuś te grzechy ciążą, no i pracy domowej, tz. pokuty nie zadaje.

Niestety spowiedź nie załatwia sprawy - ilu katolików wychodzi z niej bez rozgrzesznia z grzechów ciężkich i szczerze żałuje za grzechy? Bo raczej nie spowiadają się z antykoncepcji nie popieranej przez kościół (a więc innej niż kinder-niespodzianki), kontaktów z diabłem (jak ktoś słucha Black Sabbath/Ozzy'ego, Rammstein itp :D) czy różnej "działalności" własnej niezgodnej z nauką koscioła?! Tak tworzy się fikcja za porozumieniem obu stron.

Lepiej się nie przyzwyczajać do życia z poczuciem winy i nie obciążać sumienia błahostkami.

• Redaktorzy

"Moj adwokat przygotowuje juz pismo do Prokuratury, w ktorym pewne nazwiska - PASC MUSZA !

Czekam jeszcze 24 godz. na Twoje WYJASNIENIA w poruszanej materii, jezeli sie chcesz / nie chcesz,

sie zalapac do tego pisma !"

Baw się dalej ze swoim adwokatem. Ale najpierw oddaj pćmy i murkwie. PEWNE nazwiska PAŚĆ MUSZĄ... I wszyskie będą na N. Na Przykład Szwarc-Bronikowski. Ha, ha. WYPOWIEDZIAŁEM to fatalne nazwisko, teraz idę do więzienia. Wesołych Świąt.

Haha, tere-fere, jozwa ma na myśli oczywiście Łukasza Sz-B, tego autora i montarzystę teledysków i filmów :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 11 miesięcy później...

Kalimorfo,

Rozumiem Twój kiepski nastrój ale stwierdzenia, że coś powinno (albo nie powinno) być zlikwidowane to raczej sobie daruj.

W regulaminie forum nie ma obowiązku czytania bocznicy przez forumowicza.

kalimorfa, 9 Gru 2007, 13:32

>Bocznica powinna być zlikwidowana..."

Tylko nie to bo sie rozejda i beda hulac po innych zakładkach gdzie jest spokojnie - jeszcze. Co do reszty jak najbardziej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość

(Konto usunięte)

To może jeszcze raz ?

Nie wiem dlaczego , ale coraz częściej "nachodzi" mnie myśl , że vlad i aaaaalfred mają coś wspólnego (po za upierdliwością oczywiście i ciągotkami do zakładania coraz to nowych wartosciowych wątków i chęcią (jak mi się zdaje) rozpizdrzenia , nazwijmy to , równowagi naszego forum) np.chęć do prowokacji...nie uwazacie ?

Ot choćby to :

arbuzMC

o mnie | ignoruj | PW

stat: 108 / 38 / 0 8 Gru 2007, 21:13

...lenam, to forum generalnie nie ma moderatorów ale czasami niektóre wpisy czy całe wątki giną, więc jednak pewna moderacja jest, choć bardzo tolerancyjna ,

np. wczoraj zginąl mój wątek o zbrodniarzy kaczyńskim...

Ta retoryka nigo wam nie przypomina ?:)

--------------------------------------------------

Vlad

Tylko ty jesteś pirdolnięty tak bardzo wielowektorowo ,żeby stworzć tak różnie schizofreniczne osobowości , ale po gruntownej , acz długotrwałej ,ze względu na brak podejrzliwości, obserwacji "okazów" egzystujących na tym forum , tak bardzo do siebie w chorobie podobnych !

Gratulacje dok.frankenstein !!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.