Skocz do zawartości
IGNORED

znowu forum padło?

Seba78

Rekomendowane odpowiedzi

Wogole, to malo co, tutaj poprawnie dziala !

Chamskie calostronicowe, nie dajace sie zamknac reklamy, uniemozliwiajace wpisy,

kasujace je, albo deaktywujace hot-spoty etc. etc. etc. az do usranej smierci !

Wstyd i ZWYKLA KOMERCHA, pozostawiona samej sobie, a nie zadne tematyczne Forum !

>Vlad, 23 Gru 2006, 23:45

Ja niczego takiego nie odnotowuję. Pewnie dlatego, że mam Firefoxa.

I to nawet nie najnowszego (1.5.0.9). Zainstaluj sobie i po krzyku

(chyba, że jesteś masochistą i obecna sytuacja ci się podoba).

Jestem Europejczykiem.

>Jaro_747

MAM Firefoxa 1.5.0.9 !

Co raz , gdy usiluje odpowiedziec na post w watku, zamiast okna do wpisywania,

pokazyje sie czarna pelnoekranowa plansza jakiegos "arbomedia" i uniemozliwia

wpisywanie przez 15 sek. o czym zreszta sama zawiadamia !

Kiedy pojawia sie PODCZAS wpisywania, proba sofniecia sie do watku i z powrotem,

konczy sie wykasowaniem calego dotychczasowego wpisu !

To tylko 1 z wielu takich upierdliwosci ! Po przejsciu niektorych reklam przestaja

dzialac hot spoty przejscia dio nastepnych stron etc. itp. itd.

>>Atops eeej, zgrywasz sie, przecie to bylo juz walkowane nie raz, wysil sie nieco, odszukaj watki o tym, jak nie miec reklam i sobiena pewno poradzisz. do fireoxa dodaj wtyczke adblock+ z auto update i po sprawie, mozna jeszcze srcipt bolckera dac

pitdog/dead_dog czy Wy chłopaki zawsze chadzacie razem? Wszędzie?

Bo to raczej niezwykła koincydencja wpisów zwłaszcza po trzeciej w nocy :D i jak zauważyłem nie zdarza się to po raz pierwszy.

A jeszcze jakiś czas temu ktoś usilnie próbował przekonywać forumowiczów że Qubric i atopos to ta sama osoba :D

A może są to po prostu kolejne nicki atoposa/Vlada/.../.../...

Sprytnie Vlad ;-) Całkiem sprytnie ;-)

Wpadłem na pomysł:

Może by tak któryś z was chłopcy napisał jakiś tutorial ilustrowany dużymi 900x900 screenshootami dla nowo przybyłych forumowiczów, by nie czuli się tu tak obco? I wiedzieli WHO IS WHO.A może nawet całą serię artykułów HOWTO?

Mam nawet tytuł na pierwszy wątek:

HOWTO: wielonickowość na audiostereo.

Dobre nie?

"zawsze" hehe, moj drogi Watsonie....faktycznei, jestem cholernie spiacy, srodek nocy, 12te piwo, kupa roboty, 3kompy na jednym blacie i w tym calym zamieszaniu rozdwoilem sie i lgogowalem raz jako ja raz jako nie ja, raz z tego miasta raz z innego, wiesz - XXI wiek, nowe mozliwosci...

ale wpadka, kurcze, detektyw q na tropie

>>>wszystkowiedzący_pajac eeej, zgrywasz sie, przecie to bylo juz walkowane nie raz, wysil sie nieco, odszukaj watki

- po raz setny powtarzam że nie jestem Atoposem,Vladem, Małgosią,Dead_dogiem,Jarem1 ....

sto razy pisać a wy to samo - jednym słowem masz nocne zwidy

>pitdog, Dead_dog ale po co Wy mi się tłumaczycie?

Ja Was doskonale rozumiem :)

Nie pisnę nikomu ani słówka możecie być pewni !

Musimy sobie w końcu pomagać :)

Raczej żaden z Was nie jest Vladem czy atoposem - on się tak gęsto nie tłumaczy ze swoich małych sekretów :)

Doobranoc, słodkich snów.

Pitdog to Dead_Dog, po dwunastym piwie się ujawnia, chociaż i bez piwa pisze zawsze tak samo bez sensu (LOL). A logowanie się z różnych IP nie jest żadną sztuką zwłaszcza kiedy ma się "trzy kompy na blacie". Nawet z jednego można to robić... Taki wyrafinowy kanis sapiens, a tego nie wie???

...aż strach się tu dopisywać, ale zaryzykuję! Bowiem: u mnie przy próbie wejścia na jakąkolwiek opinię pojawia się komunikat "error 404" i tyle z czytania opinii. Mam niestety windows-owską przeglądarkę Internet Explorer i jakiego ś antryvira AVK internet security - ale nawet wyłączenie całej opcji Webfilter nic nie zmienia, zresztą wcześniej przy tych samych ustawieniach problem z odczytem opinii nie istniał...

Szczerze mówiąc troszkę sie boję instalować inną przeglądarkę, informatyk ze mnie żaden i boję się jakichś potencjalnych konfliktów w systemie.

pzdr

Staszek_s, 24 Gru 2006, 11:33

Nie taki diabeł straszny jak go malują ;-)Błąd który Ci się pojawia nie wynika z wady Twojej przeglądarki (choć całkiem doskonała to ona nie jest) lecz z powodu wywalenia się Providerowi Lukara managera wirtualnych hostów - u mnie na firefoxie 2.0 jest dokładnie ten sam problem :-)

Staszek - no worries, naprawdę żaden problem z inną przeglądarką :) instalujesz jak każdą inną aplikację. Ja polecam Operę - szybka i umożliwia blokowanie niechcianej zawartości. Klikasz prawym przyciskiem myszy - zablokuj zawartośc i po sprawie z reklamami.

The odd get even.

ja nie widze tej reklamy, nigdy nie widzialem. script block moze pomoze.

>Qubric jak zwykle nie masz pojecia o czym piszesz, nie zrozumiales co napisalem i nie chce mi sie tlumaczyc. no chyba, ze podejrzewasz forumowicza o uzytkowanie slave comps around the world lol

Vlad mówisz i masz :) Helpdesk online :)

Specjalnie dla Ciebie zainstalowałem Adblock ;-)

Przechodząc do rzeczy :

Klikasz w FF na panel Narzędzia znajdujesz opcję Adblock następnie w niej opcję preferencje.Pojawi ci się okienko na dole którego będzie pole New Filter i tam wpisujesz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i zatwierdzasz przyciskiem Add następnie w to samo okienko wpisujesz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) znowu zatwierdzasz przyciskiem Add a następnie przyciskiem Done.

Gotowe :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jaro_747, 24 Gru 2006, 02:18

>>Vlad, 23 Gru 2006, 23:45

>

>Ja niczego takiego nie odnotowuję. Pewnie dlatego, że mam Firefoxa.

>I to nawet nie najnowszego (1.5.0.9). Zainstaluj sobie i po krzyku

>(chyba, że jesteś masochistą i obecna sytuacja ci się podoba).

Na 100% to nie wina przegladarki... Moze tam jest jakis load balancing i sie pieprzy co ktores polaczenie...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.