Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki, by szybko przyniósł ulgę

Jazz :-(

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie siedzę i myślę… pruuu… w jaki sposób usprawnić stawianie klocków w sezonie 2007. Rozważam między porcelaną a jakimś metalem szlachetnym, może być w kolorze żółtym, aby lepiej maskował niedoskonałości moich wydalin. Dobrze by było, żeby był drogi i koniecznie musi być to model, który można obsługiwać w rękawiczkach.

Dużą wagę przywiązuję do kąta nachylenia ścianek, wolałbym uniknąć pluskania. Może dla hołoty nie ma to znaczenia, ale moje wrażliwe i pokryte varices miejsce boleśnie odczuwa każdy splash. Niezwykle cenię sobie modele, które po naciśnięciu spustu robią wir w american style. Lubię patrzeć jak to się kręci, kręci i kreci by w końcu zostać wciągnięte. Sprawia mi to dużą różnicę.

Mam już za sobą krótką przechadzkę po salonach, ale nic frapującego nie wpadło mi w oko (to duże, z tyłu). Dodam, że poziom obsługi jest mocno subsatndard. Nie pozwolono mi nawet na krótki test drive na żadnym z sedesów. Jak oni sobie wyobrażają wejść w posiadanie części moich pieniędzy bez sprawdzenia urządzenia w praktyce?

Chyba nikt w tym kraju nie zdaje sobie sprawy, zresztą nic dziwnego, jak to jest gdy zaparkujesz lśniącego kloca rocznik 1940, sprawnym ruchem flash wprawisz go w wir i niebyt, wyjdziesz wolny od cramps po to tylko by dowiedzieć się, że czeka już na ciebie kobieta, zjawiskowo piękna o aparycji jutrzenki na morzem Sargasowym z rolką papieru w dłoni.

Marzy mi się taż sprawny i zadbany pisuar, który przypominałby mi o roli kobiet w moim życiu. Może coś takiego

wasz Jazz :-(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>Jazz :-(

Pisuar ktory wpadl Ci w oko, jest moim zdaniem zbyt doslowny w swej formie !

Przy Twojej finezji, estetycznym wyrafinowaniu i (platnej) milosci do rzeczy ekskluzywnych,

polecalbym Ci raczej pisuar Duchampa badz ten w ksztalcie orchidei co symbolicznie

znaczyloby - to samo, a podkreslalo jednoczesnie ducha Przygody i stanowilo znamie - Zdobywcy !

Fote zamieszcze zaraz w watku Muzyka > Foto bukiet, bo limit mi sie skonczyl i podobnie

jak Ty, nie mam W CO sie - zalatwiac !

Tfuj dupos !

Dodam jeszcze tylko, ze problem z pluskaniem zostal tu pomyslowo rozwiazany w postaci platkow,

ktore przejmuja wszelkie bryzgi poprzez sledzenie twych subtelnych, wdziecznych ruchow za pomoca

trzech wiazek lasera, blyskawicznego przeliczania otrzymanych danych w jednostce centralnej

(interface zgodny z i-pod'em !) oraz delikatnym acz szybkim i precyzyjnym pochylaniem platkow !

Dodatkowo pisuar-orchidea reagujac na Twoje pojawienie sie reaguje przywitaniem i przymilnym szeptem !

W wersji Standard - glosem piesciwym i damskim, W wersji DeLuxe - glosem meskim, szorstkim i oschlym !

Milego pisuarzenia !

courtesy of Vlad

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Jazz :-(

W wersji Standard slyszysz tylko : "wez mnie, wez mnie" !

W pakiecie Opcji masz jeszcze do 64 innych tekstow oraz 38 000 melodyjek, ktore zamawiac mozesz SMS-em !

Jak Ci tylko zainstaluja, zaraz strzel Sobie fote (koniecznie w rekawiczce)

i wrzuc jak najszybciej (zeby Audiostereo zobaczylo wreszcie - jakiego ma czlonka !)

Ogólnie czuję się zaskoczony, że Jegomość wogóle jest zmuszony do tak przykrych i przyziemnych czynności jak wydalanie. Zawsze myślalem, że elity nie babrzą się w gównie. To takie NIEGODNE !

To dla mnie szok !

"Jazz"- sugerując się tytułem tego wątku, proponuję coś takiego:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

oryginalny i audiofilski

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hi-end :-))

ps

przypomniał mi się kawał w którym Gość po pijaku nasrał w knajpie w trąbę,

a żonie oznajmił, że tam mają złote kible... :-D

pzdr

i wesołych...

123... test

Tak się obawiam, obserwując ten ustęp tak finezyjnie trąbowaty

że gdy podłączy go hydraulik polski , nierzadko gapowaty

to zawartość go może wystrzelić w twarz jak z armaty........

To dzielo sztuki zainstalowane jest w jednym z rosyjskich miast.

Nie wiem czy był to akt twórczy na miarę spadkobierców konstruktywizmu , czy zabrakło po prostu

w "uniwermagie" zwykłej porcelanowej armatury. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.