Skocz do zawartości
IGNORED

Dluga reka w czarnej rekawiczce !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

Niektorzy moga sobie zalatwic na Tym forum nawet zamkniecie niewygodnego dla siebie watku !

Koszt tej opcjonalnej uslugi : 1 tuner klasy Dynalab !

Bez tej opcji, w watkach mozna kogos totalnie gnoic, ujawniac jego dane osobowe,

uzywac dowolnych wyzwisk, umawiac sie i naklaniac innych do pobicia etc., a watek i tak bedzie istnial !

A zaplacisz, lub nalezysz do "grupy" - masz co chcesz !

Niech zyje kapitalizm i prywatna wlasnosc !

https://www.audiostereo.pl/topic/30421-dluga-reka-w-czarnej-rekawiczce/

A zaplacisz, lub nalezysz do "grupy" - masz co chcesz !

Niech zyje kapitalizm i prywatna wlasnosc !- Szanowny Panie Vlad! Od dzisiaj jesteś na tym świecie. I nawet gdyby tak było na tym forum no i co z tego. Cały świat jest tak zbudowany. Ty szanowny Panie masz problem z samym sobą i tam tkwi problem, najpierw patrz na siebie ,a potem sie zastanów dlaczego Ciebie tak...

>Krzych 2

>Cały świat jest tak zbudowany.

Z Kapitalizmu ?!

A ja glupi, k**wa myslalem, ze z pol elektromagnetycznych, czastek elementarnych i czegos tam jaszcze !

Czlowiek uczy sie przez cale rzycie !

Byles na jakims darmowym wykladzie w UPR ?

>Krzych 2

A mnie TOTALNIE !

Rzygac mi sie wprost chce od tego Kapitalizmu, Piniendzy, Marketingu itp. gowna !

Jak tez od zdalnie sterowanych ludzi-marionetek naklanianych do pozerania

coraz wiekszej ilosci tych gownianych gadzetow i naklaniania do tego innych !

Ej no Vlad. Te gówniane gadżety pożeramy wszyscy i nakłaniamy do tego innych... Nie chodzi o to żeby tego nie robić, bo się po prostu tak nie da, tylko żeby mieć świadomość dlaczego tak się dzieje. Znać kierujące nami mechanizmy.

Jeśli napisze że recenzenci sprzętu audio biorą zawsze stronę producentów audio, bo piszą dzięki nim recenzję wiec nie gryzą ręki która ich karmi, to zaraz przygalopuje tu na swoim drewnianym kucyku nasz dyżurny forumowy psychiatra, Jozwa Maryn, ze swoim szyderczym wykładem samoświadomości (LOL)

Ja miałem podobny stosunek do rzeczywistości- przeszło mi. Uwierz mi -jest mi to totalnie obojętne. Jest takie zdanie zaczerpniete z jakiejs filozofii lub religii- "jesteśmy tym co jemy", a bliżej "byt określa świadomość"

>Jest takie zdanie zaczerpniete z jakiejs filozofii lub religii- "jesteśmy tym co jemy", a bliżej

>"byt określa świadomość"

Tak, to leninizm ! Komuna !! Precz z lewakami ;-)

My chcemy wiecej seksu !

Nie no Krzych 2 z tą religią to trochę pociągnąłeś, zaraz wpadną korwinowcy drwiąc z Ciebie straszliwie że jesteś Marksista (LOL)

Jar1 to z Marksa raczej... Co za tumanizm w tej komunie chowali! ;)

Krzych 2, 26 Gru 2006, 15:14

>Jar1- tylko nie komuch !!!!

Poczekaj niech tylko korwinowcy ruszą tyłki ze swojej partyjnej kanapy, to zobaczysz co z Tobą zrobią...

Komuch! Komuch! I do tego lewak! (te matołki tego nie odróżniają; choć to tak jakby na islamistów mówić >binladeny

>Jar1 to z Marksa raczej... Co za tumanizm w tej komunie chowali! ;)

Nie opowiadaj, Marks własciwie w komunie był zakazany ! Sczególnie niewygodne były pirwsze słowa manifestu: "Widmo komunizmu krąży nad Europą" :-)

Lenin i Stalin to byli najwięksi ideolodzy komunizmu.

Nie mam zamiaru niczego wybierać. Czy możliwość dostępu do wszelakich dóbr uczyniła kogoś lepszym i mądrzejszym. Prawdziwa Wolność tkwi w każdym z nas głęboko- Ustrój i Polityka nie ma z tym nic wspólnego

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.