Skocz do zawartości
IGNORED

Arcam Solo-Linn Classic - AA Enigma?

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

... a może Pianocraft ? Niekonieczne jako 2gi czy sypialniany system. Musi chodzić z kolumnami 4 omowymi kolegi.Pomieszczenie ok 20m2. Recenzje bardzo zróżnicowane i wykluczające się nawzajem.

https://www.audiostereo.pl/topic/30450-arcam-solo-linn-classic-aa-enigma/

To wszystko co wymieniłeś w tytułe jest lepsze od Pianocrafta, słuchałem tylko Arcama Solo, ale z jakimis nędznymi małymi kolumienkami Arcama w słabych warunkach w e-shopie w K-cach, mimo wszystko grało bardzo przyjemnie :)Jeszcze jest podobny kombajn Primare :)

Primare - cyfrpowy piec - odpada. Arcam - zaskakująco kiepawy na 4 ohmach (wg pomiarów Audio) też odpada. Audio Analogue - nie ma gdzie posłuchać a dystrybutor niechętny względem wysłania. Może Linn ?

ps Monarchy - odpada,kiepski pre.

No widzisz - a tłumaczyłem Ci to dyskretnie w 3 słowach. A szukałeś dziury w całym:) Pozdrawiam!

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

recenzja poprzedniej wersji classik'a 't' linna. nowszy gra jeszcze lepiej...

('T' - cd z Mimika, Tuner z Wakondy, Wzmak z integry majik + knekt multiroom)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Aktualna cena w Polsce - 8400,00 bez głośników. Przegięcie. Nie złożysz za tę cenę nic ciekawszego? Piec za 3000,cedek za 3000, tuner za max 1000 i kable za 1400 ?

nie musisz szukać odpowiedniej kombinacji - po prostu ją kupujesz...

z tego co wiem polska cena jest identyczna z europejską, amerykańską, australijską i azjatycką.

jak dla mnie bomba, przy okazji produkt kupiony w uk czy w ameryce nie różni się technicznie (poza zasilaniem). uczciwe podejście do klienta...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.