Skocz do zawartości
IGNORED

HIV w nagrodę za politpoprawność

misiomor

Rekomendowane odpowiedzi

Misiomor 16 Sty 2007, 14:02

>Poza tym - zauważyłem że brak kultury, bluzgi i najazdy na innych uczestników dyskusji (a nawet postawa "nie słucham tylko myślę o tym co powiem za chwilę") bardzo rzadko przysługują się sprawie którą reprezentujemy. Ciekawe ile osób Qubric przekonał do marksizmu-leninizmu-keynesizmu –kaleckizmu<

Nie liczyłem. Ja tu bywam dla rozrywki, nie dla przekonywania. Przekonywanie, to jest Twoja działka i podobnych tobie tubek propagandowych różnych zdupeerów, nopów-kopów oraz tym podobnych ekstrem politycznych frustratów (często inkubowanych w szufladach biurek bezpieki).

Keynesizmu uczą na każdych dobrych studiach ekonomicznych. Więc, to w interesie studentów tych kierunków jest starać się go poznawać i rozumieć. Poza tym i tak Ciebie nic nie przekona - stalowogłowy. Pojęcie keynesizmu przekracza zdolności twojego umysłu, o czym zaświadczyłeś zestawiając go z marksizmem i leninizmem w jednym rzędzie. W dodatku kłamliwie i oszczerczo (jak to przystało na ciebie, goebelsiku z >łże-elity i czy mógłby pojawić się w pokoju DIY/KAiM pod swoim nickiem?<

Wczuwając się nadal w Twój styl (gówna wyglasowanego na kształt kulturalnej wypowiedzi), odpowiem, że nie pojawiam się na takich imprezkach pod żadnym nickiem. One są przedłużeniem wirtualu, niczym Twoje doświadczenie w DIY. Pogadać, popisać o >d.... Maryni< zawsze można, ale zdrowiej zostawić ją tam gdzie jej miejsce i nie wynosić do świata realnego...

To jest tak samo jak z poglądami zarażonych Pań, które leciały na >czarnego antyrasistęnaszej twardej kulturze chrześcijańskiej< :))) W ramach tej twardej kultury i w zgodzie z jej stylem >spalmy tego czarnucha

Podobny przypadek wydarzył sie w Niemczech. Gosc nie uniknal odpowiedzialnosci.

Za wirtualna polska :

Sąd w Wuerzburgu (Bawaria) skazał 38-letniego Kenijczyka zarażonego wirusem HIV na pięć i pół roku więzienia za uprawianie seksu bez zabezpieczeń i nieinformowanie partnerek o zagrożeniu.

Dwie z siedmiu partnerek Kenijczyka, który wiedział, że jest nosicielem wirusa, ale nie ostrzegał o tym kobiet, zaraziły się HIV.

Sąd uznał, że przemilczając swoje zarażenie i nie stosując zabezpieczeń Kenijczyk spowodował zagrożenie zdrowia swoich partnerek, a w dwóch wypadkach - poważny uszczerbek na zdrowiu.

Qubric: "Nie liczyłem. Ja tu bywam dla rozrywki, nie dla przekonywania. Przekonywanie, to jest Twoja działka i podobnych tobie tubek propagandowych różnych zdupeerów, nopów-kopów oraz tym podobnych ekstrem politycznych frustratów (często inkubowanych w szufladach biurek bezpieki) (...)

- wkurwiczku-klamczuszku. LOL. Jezeli faktycznie pielegnacje wlasnych patologii nazywasz rozrywka, nie ma sie z czego - smiac. Tym samym jestes jak to nazywasz tym nopem-kopem-mlotem, a to ze jestes frustratem jest bardziej ewidentne od czegokolwiek o czym tak smialo i czesto lubisz warczec. Wszystko oczywiscie pod parasolem "rozrywki". LOL.

(...) To że później Panie po-Molowe pisały o swoich motywacjach antyrasistowskich (przed gumą???) świadczy tylko o próbie samousprawiedliwienia tego, że dały się nabrać na słodkie szmoncesy. Tak samo usprawiedliwienie dla siebie znajdzie flama każdego menela, pijaka, bandziora, alfonsa itp. Człowiek lubi sobie uzasadniać swoje nieracjonalne zachowanie przyczynami zewnętrznymi od siebie, wskazując na determinizm postępowania.

- Precyzyjnie okreslasz siebie. Jestes taki przejrzysty, nie wiem tylko po co stosujesz te zwrotna strategie, ktora jeszcze bardziej wszystkich uswiadama i twoich samookresleniach. Jestes az tak tepy?

jazz - twoje wypowiedzi, to jak gówno owinięte w kolorowy papierek. Ni do rymu, ni do taktu. Chciałbyś komuś dosrać, ale nie masz o tym pojęcia. Możesz wysilić się jedynie na wulgarność, nie podpartą niczym.

Ni do rymu, ni do taktu...

>Jazz :-)

Ale z Ciebie Jazz wszystko wylazi !

Az przykro partrzec !

Podswiadomosc podrzuca Ci, caly majacy w Tobie miejsce proces,

a ty przestraszony, natychmiast starasz sie to przerzucic, na kogos innego !

To nie ja ! To on ! To ON !

Jak chcesz poddam Cie - Psychicznej Wiwisekcji !

Wszystko z Ciebie wylezie !

Wsadzisz to do foliowki, do ssypu i po klopocie !

Wezme niedrogo - Kimber Secect KS 1011 / 1m.

Wchodzisz w to, czy meczysz sie dalej ze swoja zabagniona podswiadomoscia ?!

Czyżby naprawdę nie było sposobu na..... .

Podarowanie Lukarowi za nasze pieniądze, które przeciez trafiły do jego kieszeni czerwonego "graja" niczego nie dowodzi i nie daje prawa do wyższości nad innymi. Prócz bycia głównym pisarzem zakładki bocznicy mało co ma do powiedzenia w kwestii audio. Dodatkowo brzydzi mnie usuwanie przez Lukara wpisów i banowanie osób mu niewygodnych. Panowie czyńcie swoja powinność:):):)

Ale podpuszczam co? Robi sie nudno więc rozryka sie przyda.

Na tegoroczną Wielkanoc proponuję że zrobię prezent w postaci dobrego cd playera. Ogłaszam więc już teraz pomysł na składkę. Wy (z całym szacunkiem forumowicze) wraz z IDOLEM zakładki bocznica dokonujecie wpłat a ja za kałużą stanę się dystrybutorem na Polskę i uroczyście przekazę. Potem będę mógł pisać wszystko :):):)

Wyjatek od tego planu stanowić moze zbanowanie jazzika przez LUKARA:):):) na czas bliżej nieokreślony. Byłem zbanowany ja, wielu innych kolegów to dlaczego nie miałby być jazik???

Zydelek, ale czy to "czy wysraczy i czy to wogule dobre ??" Myslisz, ze cos przebije czerwony tunerek? :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ej ty bystry człowieczku. Odpowiedzią na co? Bo z pewnością nie na audio. pier**licie tu na bocznicy hipolocie bo tylko to potraficie. Biednym jak choćby (z obrazka) z zamkniętego wątku gdzie napisano że poszedłeś se ulżyć może i zaimponowałeś, ale mi NIE. Zacznij się zwracać do ludzi tak jak nakazuje ich pozycja a o wszystkim zapomnę i walcz fair.

zydelek

(kompletny brak poczucia estetyki, lubi tanie azjatki, nie potrafi sie zachowac, jest typowym gburem, niewykluczone, ze sushi je widelcem i popija calosc rosyjskim szampanem, pomimo ze w towarzystwie kobiety zawsze zaczyna i konczy zrec pierwszy, dlubie w nosie i pluje w miejscach publicznych, publiczne wydzielenie gazu towarzyszy zawsze glupi komentarz i wyraz zadowolenia, pluje)

Odzczytałem jaziku twe wypociny:):) jakie dodałeś w swoim "o mnie". Śmieszy mnie to. :):):) No ale to ty jesteś królem BOCZNICY i takie masz zamiłowania.

Pamiętam jak bocznica była blokowana dla osób piszących o audio. Jakoś ciebie w tej grupie mogących pisać ZABRAKŁO :)(:):) Chyba wtedy uprosiłeś Lukara o odblokowanie i wszystko wróciło do twoje normy:)

Gilette, LOL..przestan, blagam przestan, poniewaz sa wokol mnie ludzie i nie moge sie powtrzymac...Hahahaha....posluchaj, ja z nikim tutaj nie walcze, nie wiedzac, kilku z was walczy tylko ze soba. Ty walczysz z apetytem na tlusciutkie dziewczyny w Tajlandii, vires walczy z fajnymi furami walac w nie kamieniami z okna pkp, wkurwik walczy z kompletna samotnoscia i nieopanowanym gniewen skierowanym do lepszego swiata, atopos walczy z brakiem sukcesu w kontrascie do osiagniec osob mu nawet bliskich... etc, etc. Stary, ja nawet nie walcze z ich "pozycja"! Hahahaha... prosze, przestan...

Jazz! A ja? A ja? Z czym/kim walcze??? prosze no.... bo nie zasne...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

OK. Co do Lukara...zebys ty i tobie podobni w koncu zrozumieli. Nie bylem nigdy zadnym dawca niczego w stosunku do Lukara. Zrobilo to kolektywnie okolo 100 osob, takze mam w tym +/- 1/100. Nastepnie nie wiem nic o zadnym wyjatkowym traktowaniu mnie przez Lukara, poniewaz nie mam z adm. zadnej komunikacji i z mojego punktu widzenia Lukar robi wszystko wg wlasnej dyskrecji, czyli to co chce.

Jazz :-), 17 Sty 2007, 21:40

>fox...szczerze? - Nie pamietam.

W pizde jeza, to ja mam pamietac! :P

Rozumumiem że chcesz powiedzieć, że nie prosiłeś o zamykanie wątków lub banowanie "oponętów", a Lukar jest tylko i wyłacznie tak wdzięczny, że robi to na własne życzenie. TO PROPROŚ GO O ODWIESZENIE (nieprzychylnych) TWEJ OSOBIE WPISÓW W WĄTKACH I ODBANOWANIE osób zbanowanych z tego powodu. O.K

A teraz przestaję bić pianę i jesli masz coś do powiedzenia w kwestii audio zapraszam do zakładki stereo nr. wątku 30964. Jako znawca wykaż się w tematyce forum a nie tu na bocznicy.

Zydelek ( nie zydel)

Człowiek z twoim "obyciem" w temacie audio, kupujący różne auta zetknął się chyba z tymi kablami, które są prłą świata kabli. Milczenie odbiorę jako znawstwo wyłacznie na "kupczeniu" czyli handelku, ogólna głuchotę i brak znajomości tematyki audio.

Zydelek, pamietasz jak chcialem cie nauczyc prawidlowego sposobu podawania ostryg? Pamietasz jak bardzo ci chcialem ci pomoc nawet w sposobie przygotowania samego stolu? Pamietasz? Wkleilem nawet bardzo inspirujace zdjecie ostryg wyraznie ilustrujacych, ze nie powinienes podawac starej cytryny ze spozywczego ale lime? I co? Lukar wyrzucil moje ostrygi z forum. LOL. Dodam, ze wcale go (Lukara) o to nie prosilem i bylem troche zawiedziony, ze moje ostrygi (a naprawde byly smaczne) nagle zniknely z forum i bylo mi nawet smutno.

Nie widziałem tych zdjęć.:)

Moje równiez były i zawsze są smaczne bo umiem je wybierać. Nie wiem natomiast skąd masz wiedzę, że moje cytryny były stare? Lub, że jej na nieodpowiednim stole? Ostrygi zawsze układam na liściach algi- tak jak to jest podawane w najwykwitniejszych restauracjach:):) Do ich otwierania posiadam specjalne narzędzie (nóż) i zastawę stołową ze specjalnymi sztućcami:)

A wiesz z jakiej plantacji (chodzi o region) podpowiem (wyspy) pochodzą najlepsze ostrygi?

Champignon 17 Sty 2007, 19:49

>Podobny przypadek wydarzył sie w Niemczech. Gosc nie uniknal odpowiedzialnosci.<

>Za wirtualna polska :<

>Sąd w Wuerzburgu (Bawaria) skazał 38-letniego Kenijczyka zarażonego wirusem HIV<

No pewnie przy tej liczbie Molowej dostanie dychę. Tylko co z tego?

Dziwi mnie Misiomor, który z jednej strony na przydechu pier**li o tym jak to polityczna poprawność wywołuje epidemie. A z drugiej strony oburza się na obowiązkowe badania (których zresztą w Polsce już prawie nie ma). Jest z niego taki sam guślarz jak z Mola. Sądzi, że jak będzie politycznie niepoprawny to uchroni się od hiva, syfa czy innej francy. Tacy właśnie ludzie – stosujący ersace myślenia, niczym polopirynę na syfilis – są roznosicielami różnych epidemii. To jest juju Misiomora.

W Polsce nie robi się już w zasadzie żadnych badań obowiązkowych. Przy badaniach wstępnych lekarz wypełnia ankietę i kasuje za to stówę (coś jak styl wojskowych konowałów od przepisywania trampek). Zlikwidowano też obowiązkowe badania przeciwgruźlicze.

Za to Religa ma kolejny dobry pomysł, za dodatkowe ubezpieczenie będzie można dostać lepszą salę i żarcie w szpitalu... Chyba żeby sobie tam w bardziej komfortowych warunkach zdechnąć.

W Polsce działały bardzo dobre przepisy epidemiologiczne (na Jazza :-) by się takie teraz przydały, choć na ten świerzb, który swędzi go w najmniej oczekiwanym momencie też nie ma lekarstwa).

Tyle że hiv jest od nich cwańszy – nieuleczalny i nie wiadomo kiedy atakuje. No i co zrobić z zarażonymi - ani się ich nie odizoluje (a były kiedyś takie pomysły) ani nie ostempluje obozowym numerem.

I małe pocieszenie w ewolucji, że za jakiś czas większość ludzi będzie jego nosicielami, tak jak teraz wirusa opryszczki. Widocznie Mol chciał ten proces przyśpieszyć, więc to jego juju z ewolucyjnego punktu widzenia nie jest takie głupie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.