Skocz do zawartości
IGNORED

MBL1531 - fakty i akty ;) oraz problem..

Matthew

Rekomendowane odpowiedzi

>barni

Wtedy (2 lata temu) nie było szans. Próbowałem. Dzwoniłem ze trzy razy do EIC - nic nie wskórałem... Potem wysłałem kilka maili... Nie byli w stanie nawet podać mi ceny, nie mówiąc już o takiej fanaberii jak odsłuch... po prostu mnie olali. Za każdym razem słyszałem, że się wkrótce odezwą... W końcu się wkurwiłem i sprowadziłem przez Lacrimosę ze Stanów. Na szczęście od pół roku dystrybutorem jest Audio System... Zresztą naprawiałem go tylko dzięki uprzejmości pana Janusza Sobolewskiego, właściciela AS - bo MBL chciał, żebym na własny koszt wysłał urządzenie do Stanów - w sumie sensownie - tam gdzie kupiłem... ;-) Pan Janusz uznał argument, że wtedy właściwie dystrybutor nie istniał - i zgodził się pośredniczyć...

• 1 rok później...

podpinając się pod temat - czy ktoś może mi napisac więcej słów o brzmieniu MBL1531? z czym gra dobrze, z czym gorzej? czytałem sporo dobrego o CDkach tej firmy...

Adam

doskonały bas, głebia i rozdzielczość oraz sporo powietrza .. poczucie rytmu w muzyce bardzo dobre (to przez ten bas) ;)

Elb pisał o nim sporo, myślę ze to cd na długie lata, jak go rozebraliśy to w sumie zastanawialiśmy się czy jest sens poprawiać brzmienie żeby przypadkiem nie zepsuć ;)

jak dolar był tani to były okazje na Audiogonie i jakbym miał kase to bym kupował w ciemno, to cd którego słucha się godzinami i nie chce się przestać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.