Skocz do zawartości
IGNORED

Polski wzmacniacz Madral A2 -super!!!!

dragon66

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Pruszków, Pruszków... Coś kiedyś słyszałem. Czy to tam żyją tacy umięśnieni panowie w ciemnych okularach, którzy wymuszają sprzedaż sprzętu hi-fi po kosztach?

dragon66, 14 Sty 2007, 19:15

>3 złote super gałki...

Interesuje mnie ile waza owe zlote galki, ile gram konkretnie i jakiej proby zloto. Moze faktycznie warto?

pzdrw

soso

Oj kulturaka kolo ,kulturka ...jaki masz cel aby mnie obrażać? To słabość ludzi prymitywnych .... gdaczesz jak gęś ..choć swój język mają to ich zrozumieć nie idzie !!!! Chcesz udowodnić swój Autorytet przed innymi i pokazać kto tu ważny ... powiem tak .... żal mi Ciebie ...widać życie Cię skrzywdziło ... skąd ta agresja ? Stary wyluzuj bo spuchniesz albo wątroba wysiądzie ...a z takim słownictwem to do kanału ... a odnośnie loda -głodnemu chleb na myśli ha ha ha ... nie musze robić nikomu loda bo mam super Kobietę ... ale jak masz ochotę skręcić jakiś numerek to polecę Ci mojego znajomego ,tak Ci skręci i przy okazji coś jeszcze że będziesz wniebowzięty !!!! A tak na marginesie miły człowieku lubię lody !!! Oj widać nieżle Cię coś ugryzło i zabolało skoro mi tak pięknie wrzucasz ..! Cieszę się że ta dyskusja ma taki oddzwięk ale proszę kulturalnie o nieobrażanie Bogu winnej osoby która tylko wyraziła swoją opinię !!! Co do złotych gałek we wzmaku .. to oxydowany mosiądz ..fakt Ciężkie jak cholera ..ale o niczym przecież to nie świadczy !!!

Firma trochę odpuściła po tym jak nasz rząd zżarł ją podatkami , poza tym pewne osoby z branży nie dopuściły do rozwoju tej firmy ...jednym słowem kasa ... możę gdyby mieli sponsora -udziałowca ?... Szkoda ..naprawdę chłopaki mają talent !!! Co do Strussa , dobry sprzęt choć na tanich komponentach ... ale problem znowu w reklamie i prawie polskim , więc lepiej sprzedawać na zach ... co zresztą Struss robi i to z powodzeniem np.Dania , Szwecja!!! Kustagon też rewelka ale znowu problemu finansowe i niechęć do polski produktów !!! Mocno stoi Amplifon i Acient Audio , ale drogo jak cholera ...i ..Andrzej Markow i jego wzmaki lampowe - dobre choć brzydkie i ostatnio też drogie ,

pewnie dlatego że znalazł się udziałowiec i zaczął narzucać swoje ale !!!

Smoku sześćdziesiąty szósty. Przynudzasz już.

Jak to taki super sprzęt, to się nim ciesz. A my wszyscy pozazdrościmy Ci szczęścia. I powspółczujemy tej biednej firmie, zjedzonej podatkami przez rząd (który notabene zjada większość innych firm takimi samymi podatkami).

Co do wspomnianego Kustagona - wysłałem do nich jakieś 3 tygodnie temu maila z konkretnym zapytaniem, wręcz z propozycją zakupu ich urządzenia zmodyfikowanego nieco pod moje wymagania. Do dzisiaj cisza. I tak niestety wygląda cała masa polskich firm. Co się więc dziwić, że mam do nich niechęć? Bo teraz już faktycznie mam. Jak pcham maila do Hong-Kongu, to odpowiedź przychodzi po maksymalnie 3-4 godzinach. I to mimo tego, że oni spać powinni wtedy, gdy ja maile piszę...

Na szczęście zdarzają się wyjątki, jak na przykład wymieniony również przez Ciebie Struss. Z nim zawsze kontakt mailowy miałem bardzo dobry.

Masz rację ... w Polsce jest jak jest - a Chińczyki są solidne ale nie mam do nich zaufania ... miałem Vincenta i paliły się Końcówki , kupiłem Cd Shanling -po mc-u sprzedałem , zmodyfikowany NAD zagrał lepiej !!! Proszę nie zrozumieć mnie żle , nikogo nie reklamuje ,wyraziłem tylko opinię , że sprzęt jest naprawdę dobry i wart zwrócenia uwagi ...miałem dobre intencje ..ale niestety nie wiem czemu ten atak na moją osobę , przecież to tylko moja opinia i nie każdy musi się z nią zgadzać !!!! Tak- jestem zadowolony z niego i wiem jedno..wielu innym producentom daleko do tej jakośći z tą cenę !!! A odnośnie Strusia i jego sprzętu , od Chopina lepszy jest Naim 5 -lepsza dynamika i porządek na scenie !!!

Dragon - do reklamy są Ogłoszenia, pomyliłeś zakładki.

Co do wymogów odnośnie sklepów internetowych to są dokładnie określone ustawowo, wszystko określa polskie prawodawstwo. Jeżeli nie masz o nim pojęcia to po prostu nie osmieszaj się wpisami w których udowadnisz swoje ignoranctwo.

Polecam google.pl i hasło "zawieranie umów na odległość".

Na Audioshow może się wystawić każdy kto po prostu za to zapłaci. Wystawianie się na nim więc nic nie określa, w przypadku manufaktury nie masz żadnej gwarancji jakiejkolwiek powtarzalności produktów. Więc albo komuś wierzysz albo nie. Sporo polskich wytwórców zdecydowało już się działać w pełni profesjonalnie i chwała im za to. Jakoś Madrala nie jestem w stanie postawić w jednym szeregu z PowerAudioLabs, Minima Audio, czy Delta Studio lub Amplifon. Tamci po prostu postawili na profesjonalizm, a nie jakieś pokątne reklamowanie się na forach poprzez jakiś dzeciuchów.

stary ja nikogo nie reklamuje , ograniczony jestes czy co ? Wyrażam tylko opinię jak wielu tu innych o sprzęcie , przeczytaj to może zaskoczysz , jest tu wiele setek spisów gdzie inni biją piane na temat danego sprzęciku , pragnę zwrócić tylko uwage ,żę coś jest oki !!!! Poza tym , dużo tu znalazłem wpisów typu ..polecam .... czy oni tez celowo reklamują !!! Ludzie czemu jestescie ograniczeni ...umysłowo czy co , wiecie co to jest marketing !!! Bo ja tak a wy?

dragon - Ty uwazasz że nie reklamujesz a ja - że owszem, uprawiasz nachalną i sztubacka reklamę. Mam wrażenie że w swoim spostrzeżeniu nie jestem odosobniony. Proponuję rozejść się w milczeniu, szanując pogląd drugiej strony........

The odd get even.

Dobra ...Polski wzmak. Baltlab Epoca jest naj ... nie zgadzacie sie z tym ?!! Ale dalej podtrzymje że Polacy potrafią coś dobrze zrobić i Madral na tle konkurencji jest oki , co też raczyli zauważyć w swojej opini Panowie Testerzy z Hi-fi i Muzyka w swojej recenzji oraz Sound& Vision !!! A jak ktoś ma to w Dupie ... to fajnie ...świat byłby smutny gdyby każdy tak samo myślał !!! Naprawdę koledzy żal mi was , kupujcie dalej Altuski , Kody i całą Chińską produkcję !!! Wyraziłem opinię , i prosze czytajcie dokładnie co się pisze bo mam wrażenie że nie dociera !!!

smoczku czy ty się szaleju najadłeś? ;O)Wyhamuj ;O)

Po primo voto władowałeś temat nie w tę zakładkę to jeszcze na dokładkę parskasz na forum jeszcze chwila i będziesz ział ogniem:O)

Pozdrawiam aloha :O)

Leszek za tego smoczka masz plus - nareszcie coś życiowego , jestes wpożo kolego ...pozdrawiam !!! A tak swoją drogą co sądzicie o życiu sexualnym muflona mozambijskiego ? Jest nowy temat , kto wchodzi ...>?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.