Skocz do zawartości
IGNORED

czy ma ktoś ten numer hi-fi m??

szatan

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

Hi-Fi i Muzyka - numer 05/2007, test kabli Nordost Frey (interkonekt i głośnikowe). Może ktoś mi pomoże? Pzdr, Tomek.

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

Czy ktos z Was posiada jakis opis badz knige instrukcyjna do NADa3400?, tam tyle tych roznych "pstrykow" i z frontu i z tylu, ze glowa mala:)

Mam slaba nadzieje, ze ktokolwiek to ma, ale bede wdzieczny za udostepnienie na maila lub droga pocztowa jesli w wersji papierowej. W razie czego, to prosze o info na PW.

Pozdrawiam

Czy ktoś ma hi-fi i muzyka 2/03? Jeżeli tak, to byłbym bardzo wdzięczny za test kabli Fadel Art The Stream na maila podanego w "o mnie".

H.Himler, 22 Paź 2008, 23:43

>yyyy chyba ja mam, gdzies w piwnicy powinien byc, musze poszukac.

Czy przypadkiem w tym numerze jest cos na temat głośników mbl-a,bo wydaje mi się że ktoś mi mówił o tym,ALE NIE JESTEM PEWIEN.

• 3 miesiące później...

Hi-Fi i Muzyka - numer 05/2007, test kabli Nordost Frey (interkonekt i głośnikowe). Może tym razem się uda? Byłbym bardzo wdzięczny, mail w "o mnie".

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.