Skocz do zawartości
IGNORED

denon pma 1500-opinie użytkowników

sittek

Rekomendowane odpowiedzi

>>wkamil

Jeszcze coś dołożę. Widzę że ma X-Fi, więc mnie zrozumiesz. Ze sprzętem stereo jest jak z kompem: masz grafikę 6600GT, to cchesz mieć 7800GT, jak masz 7800GT to marzysz o 8800GTX, lepsza karta muzyczna, pamięć, procek, ale tak na prawdę pograć możesz sobie na takiej padace,że szok. Wszystko zależy od pieniążków i tego do czego ma służyć w tym wypadku komputer. Reasumując, to co napisałem powyżej, odnosi się do tego że przerabiałem pogoń za króliczkiem, i nie bardzo mam ochotę robić to znowu.

Czy miałem zdechlaka grafike czy full wypas jak grałem i tak nie zwracałem uwagi no to, czy listek ma żyłki czy nie ma. Tak samo [u mnie] jest ze sprzętem: nie chcę dociekać czy blaszka brzmi dłużej, mocniej, wyraźniej, ja chcę słuchać muzyki i wydawać kasę na CD-ki a nie na sprzęt. Chyba Snajper napisał, że nie ma gorszych, leszych itp. sa inne zestawy.

A kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci...

Hihi widze, ze kolega gracz :D No tak, ale jak mam LCD 1600x1200 wiec MUSZE miec cos co pociagnie grafike w tej rozdzialce (na szczescie silnik source na dzis nie jest juz taki straszny do pociagniecia - radek x1900xt daje rade). Szczerze mowiac nie wyobrazam sobie grania w 800x600 jak to czynia niektorzy ortodoksi ;-)

Machidiel, 18 Sty 2007, 11:11

>>soso, a "furtka" CHYBA to grzyb? :-)

>gdybym napisał "NA PEWNO", no to rozumiem, ale póki co, to co mam, 100% satysfakcja

>

>:-)

Furtke oczywiscie zauwazylem ale to tylko swiadczy o Twej przebieglosci bo 'future is wide open' jak to sie spiewa.

pzdrw

soso

PS

Mam nadzieje na cicha satysfakcje ktoregos dnia - bedziesz calkowicie pochloniety sluchaniem nowego systemu i nagle przyjdzie Ci okazja posuchania u kogos Denona 1500. Zasiadziesz i przeklniesz w duchu 'kurtka na wacie, ten soso mial 100% racji!'.

Ach, marzenia ;-)

A propos, jak bedziesz przejazdem w Danii to wpadnij. Niedawno mialem dzika satysfakcje kiedy odwiedzil mnie kolega i posadzilem go w punkcie G na fotelu odsluchowym i z wyszukana perfidia poczestowalem go nagraniem jego wlasnym (chlop gra w zespole i nagrywaja plyty). Krecil glowa, usmiechal sie do siebie i nagminnie zapominal zamykac buzie. Mily widok! ;-) Potem jeszcze dobijalem go nagraniami z silnymi efektami 3D. Kiedy wychodzil to powiedzial, ze ma nadzieje, ze ta wizyta go nie uzalezni bo narzeczona, dziecko, nowy dom i inne wydatki :-)

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

piekny ten Antal ito jeszcze bez podstawki, która też fajnie wygląda,szczególnie kolec, szykowałem się na 704, ale podobnoo spaprali je i CDM7nt były znacznie lepsze.Chyba głośniki z nautilusów nie grają w tych obudaowach, a triangle źle nie cykają noi pare grosza na piwo zostanie :>

>soso,

Mam nadzieje na cicha satysfakcje ktoregos dnia - bedziesz calkowicie pochloniety sluchaniem nowego

>systemu i nagle przyjdzie Ci okazja posuchania u kogos Denona 1500. Zasiadziesz i przeklniesz w

>duchu 'kurtka na wacie, ten soso mial 100% racji!'.

>Ach, marzenia ;-)

Ja już przyznaje Tobie rację! Ale, tak na poważnie: w maju rodzi mi się dziecko, trzeba coś tam pokupować, rok temu odebrałem mieszkanie, jest prawie gołe [zamiast żyrandola wisi kikiut]. Ale taki stan rzeczy trwac wiecznie nie będzie, wtedy być może, kupię coś co z pewnością zostawi 1500AE w tyle.

Na marginesie dodam, że i tak "nieźle skończyłem", bo pierwsza myśl była taka: "Kochanie sprzęt do 5000zł, amplutuner, KD itp". Chcielibyście pisać wtedy ze mną? :-)

Pozdrawiam

>soso,

Mam nadzieje na cicha satysfakcje ktoregos dnia - bedziesz calkowicie pochloniety sluchaniem nowego

>systemu i nagle przyjdzie Ci okazja posuchania u kogos Denona 1500. Zasiadziesz i przeklniesz w

>duchu 'kurtka na wacie, ten soso mial 100% racji!'.

>Ach, marzenia ;-)

Ja już przyznaje Tobie rację! Ale, tak na poważnie: w maju rodzi mi się dziecko, trzeba coś tam pokupować, rok temu odebrałem mieszkanie, jest prawie gołe [zamiast żyrandola wisi kikiut]. Ale taki stan rzeczy trwac wiecznie nie będzie, wtedy być może, kupię coś co z pewnością zostawi 1500AE w tyle.

Na marginesie dodam, że i tak "nieźle skończyłem", bo pierwsza myśl była taka: "Kochanie sprzęt do 5000zł, amplutuner, KD itp". Chcielibyście pisać wtedy ze mną? :-)

Pozdrawiam

Machidiel, zastanawiajaca ta niekompatybilnosc 1500 z L880. W ktoryms AV byl test jeszcze wiekszych L890 z Xindakiem 6950V i ten uciagnal je bez problemu. Ale byc moze jak piszesz problemem bylo zbyt male pomieszczenie odsluchowe.

>JarlBjorn

Nie napisałem że był nie kompatybilny, lecz że się zawiodłem. Nie tego po prostu oczekiwałem. A pomieszczenie swoją drogą, jednym słowem było za małe.

Ja piszę tylko i wyłącznie o swoich odczuciach nie negując innych,[nie mam prawa].

Pozdrawiam.

SOSO

Piszesz że Machidiel ma dobrze dobrane klolumny do 1500 - KEF. Ja planuje podpiąc go do Sonics Anima lub Ushera X-719.

Czy Waszym zdaniem to dobre towarzystwo.Muzyka raczej szybka nie męczaca.Chce uniknąc chłodu.

Pisze się że denon 1500 jest bardzo neutralny. Czy mam to rozumiec tak że niezalenie jakie kolumny podepnę to będzie ok bo tak na prawdę denon tylko wzmacnia sygnał nie nadając mu barwy. Zatem nie trzeba robić manewrów typu ostry wzmak -ciepłe kolumny i na odwrót??

pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.