Skocz do zawartości
IGNORED

Piekne kobiety a audio??!!!!!!!! foto

brodawid

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 22 Sty 2007, 14:55

>foxbat>> ty juz tak leż -to jest pozycja w sam raz dla ciebie .Ajajajajajajj---jjjjjjj

i ty mulsie, przeciw mnie.........?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Przepraszam ze sie wtrącam.Codziennie przegladam to forum i zauważyłem ze szanowny :) pan Jazz:) próbuje rządzic tym forum.Każdego forumowicza jedzie od stóp do głów.Chyba mu coś do głowy uderzyło.Żadki okaz AUDIOFILA STRĘCZYCIELA. Uważa tak jakby ze jest GURU i nic mu się nie podoba.

...papa...

>>Raczo's, 22 Sty 2007, 15:06

raczej nie jak guru tylko jak master of puppets, tyle że tu żadnych marionetek nie ma a forumowicze nie chcą się tak łatwo poddać :)

Jazz :-), 22 Sty 2007, 15:11

>Nie przesadzaj, jest was tutaj kilku ....dupkow.

A gdzie te dobre maniery? Uwazaj bo mozesz stracic posade lokaja! I nie bedzie juz mozliwosci robic sobie zdjatek w przyporwadzanych panu astonach...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jass:

"vires

(bezczelny ale tez gamoniowaty szczeniak, wyjatkowo natretny, powielajacy innych, latwy do manipulowania, najprawdopodobniej wykona najbardziej absurdalne polecenia za niewielka sume, ale za kontynuujaca namolnosc powinien zostac niezwlocznie zbanowany)"

oj, niedobrze, banem grożą ! A ja nie chcę do Sprocketa!

cisza..... papa jazz smaruje cos teraz i zaraz nam wszystkim dowali tak, ze bedziemy lezec... ze smiechu....

Jazz :-), 22 Sty 2007, 15:19

>Zdjatka, wzmacniaczyki, zadko, hehe, napewno, etc, etc... O ilu generacjach wspominalem?

Hmm, gdzie maniery, panie Lokaj? Sam kiedyś podkreślałeś, że polskich znaków używasz :)))) No i szczerze powiem, że tym razem nie mogę się wznieść do poziomu umysłu Jaśniepana i zrozumieć, o co tym razem chodziło... ;/

Jazz:) czy narysujesz mi wykres klas społecznych?? i do której ja należe?? Czy będzie to wykres opisujacy klasę społeczna według posiadanego majatku??A moze według tego czy uzywam polskich znaków??Wydaje mi sie ze jestes jednym z PIS-owskich pomiataczy ludzmi. To dlatego ze nie mam stereo za wuchtę kasy jestem HOŁOTA??

Nie Raczo, nic nie dotyczy twojego majatku. Nie potrafisz poprawnie pisac. Ten elementarny brak wnioskujac z twoich imbecylowtych wpisow byl jedynie zrodlem pozniejszych konsekwencji, ktore teraz ilustrujesz idiotyczna percepcja. Prosty efekt niemocy porozumienia sie z otoczeniem, czyli hamulca rozwoju intelektu.

Boziu kochana jaki ty jestes boski...normalnie chylę czoło przed tobą.Chylę to czoło i walę cie z "BAŃKI".Zresztą człowieku opanuj się.To forum jest dla ludzi-dla wszytkich ludzi.Dziwnie traktujesz wszytkich forumowiczów.I to własnie zle wpływa na FORUM...mozesz pisac swoje mądre formułki ile tylko zecchcesz ale w dobrym celu a nie po to zeby komuś pojechac po ambicji...zresztą...papa

ja z zapyatniem: Czy to forum dotyczy poprawnej polszczyzny?Czy czegos innego?Po nazwię wnioskuję ze prawdopodobnie nie jest to forum ortograficzno gramatyczne.

ps.dostanę bana za moja polszczyznę??

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.