Skocz do zawartości
IGNORED

Kto słychał TRANSPARENT AUDIO MUSIC LINK

malibu

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem Kable głośnikowe TRANSPARENT AUDIO - Music Wave "PLUS"jestem z nich Bardzo zadowolony,ale grają z VDH First ultimate , myśle o wymianie na TRANSPARENT AUDIO MUSIC LINK PLUS nigdy nie słuchałem ich, może ktoś je słyszał?

ciekawostka... ostatnio na odsłuchach u luksona wpięliśmy na moment Tranparenta Musicwave (biwire) między AmplifikatoraG a B&W 805... takiego "zamulenia" dźwięku dawno nie słyszałem... aż dźiwne to było dla mnie muszę przyznać bo normalnie te kabelki aż tak nie mulą... mieliście takie doświadczenia?

adamgdansk, 22 Sty 2007, 08:04

ciekawostka... ostatnio na odsłuchach u luksona wpięliśmy na moment Tranparenta Musicwave (biwire)

między AmplifikatoraG a B&W 805... takiego "zamulenia" dźwięku dawno nie słyszałem... aż dźiwne to

było dla mnie muszę przyznać bo normalnie te kabelki aż tak nie mulą... mieliście takie

doświadczenia?

Żadna ciekawostka !!!

Przy wpięciu na moment jakiegokolwiek kabla dźwięk się "zmula" i zmienia na gorsze !!!

W tej sytuacji nie wyciągał bym jakichkolwiek wniosków i najlepiej gdyby ten kabel był wpięty w system przez kilka dni a nie przez chwilę!

zdezintegrowany_3PO

Jak wpiąłem pierwszy raz też miałem głupią minę....

Ale posłuchałem kilka dni i zmieniłem na te które miałem czyli XLO 650F i szybciutko wróciłem do transparent.

Jak narazie jestem zachwycony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.