Skocz do zawartości
IGNORED

Adamhiend nie żyje....

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Niedługo miną 2 lata od tego tragicznego dnia kiedy odszedł jeden z najbardziej doświadczonych forumowiczów. Bez wątpienia Pasjonat. Pamięć o Nim będzie z pewnością żyła jeszcze długo. Mam nadzieję że w Krainie Wiecznych Odsłuchów ma swoją wymarzoną konfigurację. Niech spoczywa w pokoju. Amen.

• 9 miesięcy później...
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Ile razy mysle o s+p Adamie Bobku zwanym tutaj adamhiend'em tyle razy pytam dlaczego...??? Dlaczego Bog zabiera do siebie tak wielu ludzi potrzebnym innym? Zonie dzieciom rodzinie... Czy kazdy czlowiek nie ma prawa do tego zeby godnie przezyc cale swoje zycie?

Kilka dni temu doszla do mnie kolejna straszna wiadomosc. W wieku 24 lat w wypadku samochodowym zmarl Kuba Otworowski z Poznania. To byl jeden z naszych chlopakow zaangazowany w pasje audio. Mielismy kontakt niemal wylacznie prywatny. Czesto radzil sie mnie w sprawach audio. Duzo rozmwialismy na gg. Czy ktos wie moze jakiego Kuba mial nicka? W okolicach Poznania to byl slynny wypadek. 27.10.09 na obwodnicy bodaj w okolicy Kornika na Renault Kangoo wpadl bus. Kierowca Renault zginal na miejscu...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.