Skocz do zawartości
IGNORED

jakie cd do Jolida 1501RC do 2500

dirtyfrank

Rekomendowane odpowiedzi

do lampy to jakiś dynamiczny i o wysokiej rozdzielczości kompakt. Ściślej jakiś wysoki denon + Piotrek608 = najlepszy stosunek cena/jakość. Gwarantuje...

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Arcam CD73T, jest niezły, ale ma dla mnie trochę mało życia, jest za gładki, wręcz śliski

Fajniejszy był Rotel RCD02, ale był lekko chropowaty "na przełomie środka i góry" ale był bardzo fajnie "żywy".

Im lepszy kompakt, bardziej detaliczny, żywszy, dokładniejszy tym fajniejszy efekt. Nie polecam "ciepłych" kompaktów typu MF lub Naim.

Lubię słuchać muzyki! :)

a co myślicie o CEC 3300R, bo właśnie dostałem propozycję zkupu takiego w dobrej cenie.

szukałem coś w necie na jego temat ale jest niewiele.

czy będzie odpowiedni do wystarczający lampowca??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.