Skocz do zawartości
IGNORED

MONITORY do 1000 zł (NOWE !!!)

mdavis

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś tu polecał kolumny Elaca. Sam niedawno wziąłem jedną parę. Dźwięk pewnie tego samego rodzaju (bo głośniki wyglądają identycznie). Robiłem kilka eksperymentów - w jednej konfiguracji było ok a w innej masakra. Więc przestrzegam przed zakupami w ciemno, bo coś co świetnie gra w jednej konfiguracji, w Twojej może zagrać kiepsko.

Sam teraz zastanawiam się - sprzedać Elaki, czy też resztę systemu i kupić do nich inne klocki (klasyczna sytuacja:))

tomaszna:

Oczywiście to moja

>prywatna opinia.

I właśnie o taką mi chodziło. Z tym subwooferem (do Dali) to ciekawy pomysł, tym bardziej że RX-797 ma odpowiednie wyjście. No i byłoby takie małe kino przy okazji.

bojaco:

>Ooooo! Nie kupować przed odsłuchem. Wypisz wymaluj, mój problem.

Tak tak, wiem. Stwierdzone nausznie. Satysfakcja tak na 75%, inaczej mówiąc do pełni szczęścia brakuje tylko ćwiartki (i nie o topienie smutków tu chodzi). A skoro tragedii nie ma, próbuję uratować co się da. Tyle że mieszkam we Włocławku. Kto zna, ten rozumie. Kto nie zna, już się z pewnością domyślił o co chodzi. No więc pytanie mam następujące: czy ktoś z szanownych Forumowiczów mógłby polecić jakiś normalny (cokolwiek to znaczy) sklep z możliwością dokonania odsłuchu w takim dajmy na to Toruniu, Płocku, czy innej Bydgoszczy?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.