Skocz do zawartości
IGNORED

Cena starych klockow dzis - kalkulator

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

DISCO:.

pamietasz moja ostatnia awanture z krzych`em>? własnie o takie cos jak niektórzy w twoim wątku:

w...wiłem sie ze ludzie zamiast cos mądrego powiedziec zaczynają sikac głupimi tekstami.

a potem o mnie zakłada sie tematy:

czy denon bla bla jest kulturalny:.

ZAŁOSNE.

disco:> moje wsparcie masz, bo to naprawde ciekawy temat.

sam często sie zastanawiam jakby przeliczyc wartosc np starego AU-11000 z 1978 roku na dzisiaj. i Ty mi w tym pomogłes.

Szacunek.

@ Disco

Sugeruję odwiedzenie ulicy Rakowickiej w Krakowie. Tam znajduje się przepiękny gmach AE. Poproś, może Cię wpuszczą w charakterze wolnego słuchacza na jeden z wykładów z propedeutyki myśli ekonomicznej. Wtedy zrozumiesz, że każdy towar (produkt) ma taką wartość na rynku w danej chwili, jaką ktoś zechce za niego wyłożyć, co pośredenio związane jest z popytem na ten produkt i ofertą konkurencji w danej branży i kilkoma innymi czynnikami. Nie ma tu nic do rzeczy siła nabywcza dolara amerykańskiego w latach np. 80-tych i dziś.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

denon Ty sie zupelnie niepotrzebnie denerwowales a ja mam ich w nosie:):):):) niech sobie pisza co chca :D wnioski nasuna sie same i nie ja bede je wyciagal - kazdy pracuje tutaj na siebie

Swoja droge w audio dawno znalazlem i trzymam sie jej - to co mam gra fajnie a w przyszlosci bedzie pewnie jeszcze lepiej. Definitywnie skonczylem z nerwami ktore stanowczo nie sa dobrym doradca. Pozdrawiam.

Usmialem sie jak smok.

Diskomaniak powinien liznac troche wiedzy ekonomicznej zanim zapoda podobny temat.

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

Zlikwidujcie ten link co wkleił dicomaniac bo ceny wzrosna staroci z niemieckich smietników.beda wklejac na aukcjach z Allegro z hasłem : zobacz ile ten deck kosztowałby dzisiaj...Hi-end za pół ceny itd.

Grundig High Fidelity

denon "sam często sie zastanawiam jakby przeliczyc wartosc np starego AU-11000 z 1978 roku na dzisiaj. i Ty mi w tym pomogłes."

Myślę, ze na razie Twój wzmak jest wart jakieś 200% ceny z 78r. A same kondy elektrolityczne nawet więcej(formowanie).

Proponuję prześledzić historię cen Stradivariusów.

A tak całkiem serio, to nawet nieźle sobie za niego życzą:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

$1349.24 czyli 3934,55 zł Oto zaktualizowana cena Dual c820 rok produkcji 1978.Na Allegro 19,99 zł.Taka ciekawostka...Faktem jest że te maszyny sa cos warte skoro chodza po 30 lat. Bede wklejał link na swoich aukcjach,hehehe

Grundig High Fidelity

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.