Skocz do zawartości
IGNORED

Sony TA FB 820 R seria Q - jakie kolumny

IGNAC

Rekomendowane odpowiedzi

IGNAC, najwazniejsze to musisz nauczyc sie dobrze maskowac! Tworzysz sobie jakies alterego na forum, np. pod nickiem Grafton... eee nie ten to juz zajety.. No to wybierasz inny i dzialasz!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

IGNAC, 17 Kwi 2007, 13:35

>no działam ale konkretnie jaki jest cel działania i strategia ? :) co mam sprzedawac badziew i

>naganiac pozniej delikwentów na tuning ?:)

no ja tego nie napisalem....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

lenam, 17 Kwi 2007, 13:49

>Boję się, że zrobi się tu pusto i smutno, kiedy Ignacy zacznie wreszcie słuchać muzyki. Adam na

>pewno poczuje się samotny.

Nie ma takiej mozliwosci :)

A Adam nie jest samotny, zawsze ma obok siebie swojego najlepszego przyjaciela Graftona, z ktorym wszystko ma wspolne "procz szczoteczki do zebow i zony"...

eno spokojnie ja tu moge pisać i pisać. znając moje fopa jak te eltaxy nie zagraja jak kody i mi sie spodobają to minie jakies 3 miechy i znowu zaczne pisac i szukac. cos nowego albo i nie .

to jak to jest z tym badziewem ?? :) sprzedawac czy nie ? jakis zakres obowiązków potrzebuje !!!!!!!!!!!!!!!

IGNAC

Wyrzuc te eltaxy za 800zl masz IC Zydelka! Na 100% zagra lepiej niz te eltaxy! :)

no Panowie, jak narazie tylko Adam radzi i służy swoja fachową poradą i pomocą. To mozna powiedzieć ze jest meska przyjaźń, nie mylić z ..... no pewnie wiecie sami.

no nie..... znalazłem sklep co sprzedaje ten kabel, za 4,90 zl za metr. fajnie. czytam w opisie a tam ...... "testowany na harman kardon i kolumny KODA AV860"...... cholera mam nadzieje ze ta KODA nie bedzie mnie przesladować przez cały okres uzytkowania tych ELTAXÓW :)

Żeby nie było, że radzi tylko Adam (choć ja też dumnie noszę to imię):

Ingnacu! Weź nie szalej! Kable po 4,90 dobre są do Kody, do eltaksów muszą być co najmniej po 5,20. Zastanów się.

zwolennik łagodności

hmmm sądzisz ?:) z puszki chyba łatwiej wyjdzie, no to mam argument dla zony, trzeba by z 20 puszek zeby je poskrecac ze sobą, kapsli jeszcze wiecej, a co za tym idzie butelek. przecierz nie bede chodzil po smietnikach, trzeba wiec kupic nowe :) to jest myśl. i pewnie eltaxy wtedy zagrają jak conajmniej AA Hipersupermegamax :) nie obrazając AA :)

IGNAC, ja znam AA, AA i AA. O jednych sie mowi wiecej o drugich mniej, a co do trzecich to, niektorzy sie nie przyznaja...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.