Skocz do zawartości
IGNORED

Sony TA FB 820 R seria Q - jakie kolumny

IGNAC

Rekomendowane odpowiedzi

IGNAC

No ok! teraz czekaj na kolumny a potem do Adama na tunning! beda boskie!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

IGNAC, 13 Kwi 2007, 12:29

>zdam Ci realacje z odsluchów

Uff. A już się bałem, że wątek uwiędnie. Ignacu, tak trzymać! My się tu rzadko wtrącamy, ale każdy pilnie śledzi rozwój akcji.

zwolennik łagodności

IGNAC, 13 Kwi 2007, 13:21

>tak podejrzewasz foxbat ?

nie! :) to byl tylko cytat z jakiejs glupiej komedii :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

IGNAC, 13 Kwi 2007, 13:18

>lenam. "akcji" w jakim sensie ? :) masz na mysli ze złapałem się jak ryba na haczyk ?

Teraz już chyba można wyjawić, że McGyver jest guru sekty tuningowców. Oj, łatwo się chłopie nie urwiesz.

zwolennik łagodności

IGNAC, 13 Kwi 2007, 13:53

>Adam cholera powiedz cos bo nie bede spał w nocy

Jak sobie życzysz:

"coś".

Pomogło?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ignacu, Ty weź lepiej póki czas podaj od razu adres McGyvera do wysyłki tych kolumn. Bez sensu, żeby jechały najpierw do Ciebie, a dopiero potem do Adama. No bo co one warte bez tuningu?

zwolennik łagodności

o widzisz Adam, wypije dzisiaj twoje zdrowie :) nawiasem mowiac ten gosc od tych eltaxów mowił ze porównywał je z dynaudio 52 i podobno niezle wypadły. mam nadzieje ze w tej naszej szarej rzeczywistości są jeszcze uczciwi ludzie

IGNAC, 13 Kwi 2007, 14:09

>mam nadzieje ze w tej naszej szarej

>rzeczywistości są jeszcze uczciwi ludzie

Sa sa! Pogadaj z Graftonem, on zna takiego jednego.

IGNAC, 13 Kwi 2007, 14:15

>a ty znasz foxbat ?

Pewnie, wyobraz sobie, ze nawet na tym forum sa uczciwi, bezinteresowni ludzie...

IGNAC, 13 Kwi 2007, 14:09

>o widzisz Adam, wypije dzisiaj twoje zdrowie :) nawiasem mowiac ten gosc od tych eltaxów mowił ze

>porównywał je z dynaudio 52 i podobno niezle wypadły. mam nadzieje ze w tej naszej szarej

>rzeczywistości są jeszcze uczciwi ludzie

Porównanie z Dynaudio Audience 52 to lekka przesada, aczkolwiek Dynaudio są ciężkie do napędzenia, i ze słabowitym wzmacniaczem to miały prawo zagrać nawet gorzej od Eltaxów.

>IGNAC, 13 Kwi 2007, 14:09

>

>>o widzisz Adam, wypije dzisiaj

I to jest najprostsza, skuteczna metoda upgreade'u systemu audio. I tu bowiem zachodzi zjawisko w innej dziedzinie zwane beer gogles (headphones?). Innymi słowy: jak się dobrze zaprawisz, to eltaxy zagrają lepiej niż dynaudio. Powaga.

zwolennik łagodności

oj nie kolego lenam. jak wypije zaczynam inaczej funkcjonować. staję się bardziej wybredny i wyobraź sobie że nie każda kobieta mi sie podoba :) na trzeźwo zresztą też :)

tak na serio to chodzi mi tylko o jakąś cholera rzetelna poradę jak dobrze wydać marne 800 zł zeby sie nie meczyć przy odsluchu :)

a to foxbat tez mi proponował jeden gość ale obawiam się ze zona i corka zmuszona by była uczyć sie jezyka migowego a chyba nie bedą chetne :) wiesz ja nie mam narazie takich wymagań, dla mnie poziom wharfedale lub tannoye poki co wystarczy.

Istotnie, za 800zł można kupić nawet bardzo dobre słuchawki, ale nie o to tutaj chodzi.

Ja akurat za swoje Sennheisery zapłaciłem całe 39zł, i grają naprawdę zacnie, ich dźwięk podoba mi się bardziej niż dźwięk HD580. Tyle że i tak wolę słuchać na kolumnach, nawet stosunkowo tanich. A słuchawek używam wyłącznie jak dziecko śpi.

IGNAC, 13 Kwi 2007, 15:01

>a ja mam słuchawki watson :) tez jakies 30 zł wydałem. jest bania, tez słucham jak dziecko śpi i

>zona za duzo gada :)

Te Watsony rowniez mozesz oddac do tuningu. Od tuningu sluchawek mamy tutaj Darka, tez spoko kolo...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.